آی پی امداد
abtahi

راهنمایی برای خرید یک فلز یاب

sat dvb

کاربر
2010-06-10
6
2
دستگاه فلزياب مدل Gravitator ساخت آمريكا طلاياب جواب ميده يا نميده؟

omid-atomic

کاربر
2010-08-21
47
70
سلام
نظره دوستان متینه ولی به این فجاهتی که میگن 95% اوپراتوره نیست.این فرضیه برای دیتگاهایه پالسی هست.الان دستگاههای gpr خطا رو به 0 رسوندن که 5% اوپراتوره . 95% دستگاه.
من با اطمینانه کامل پیشنهاد میکنم که از محصلولات شرکت okm استفاده کنید.
شما با این بودجه ای که داری به سادگی میتونی یک exp-4000 به همراه super-sensor بگیرید.با دستگاهایه exp 4000 و exp 5000 امکانه موفقیته شما به 90% میرسه.هر سوالی در این باره داشتید در خدمتم.
دوستداره شما
امید اتومیک

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: papus

detector

Banned
2009-10-07
83
218
اقا اميد من نمي دونم شما فروشنده اي با نه ولي كار با دستگاهاي اوكي ام خيلي سخته اونهم 5000 يكي از دوستان ما كه در حد كارشناسي اين دستگاه بود در يه جايي در شمال كشور يه جايي زد 3.5 كنديم ولي چيزي نبود من خودم دستگاه 4000 داشتم از يكي به دليل ناراضي بودن خريدم 3 ميليون تومان بعد از كمي كار كردن منهم فروختم 3.300 م ت . و همچنين با هر دستگاهي احتمال موفقيت 50 درصد مي باشد من كساني رو داريم كه دستگاه زوند داره ولي يه ساله كه چيزي پيدا نكرده اين ها همش تبليغاته حلا شما بگو iq طرف پايينه هر چقدر هم پايين باشه 1 سال طول نمي كشه. حلا لابد اگر با 4000 90 درصد احتمال موفقيت هست با 5000 هم ميشه 100 درصد با زوند وكبري هم ميشه 120 درصد.

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام البته شرمنده كه اين حرف رو مي زنم رو حرف شما نميشه حساب باز كرد يكي از دوستان بنده طراحان و محققين در زمينه فلزياب مي باشد روي ماينر تحقيق كرد ولي نتونست به جايي برسونه و همچنين ما فلزياب پالسي نداشتيم كه بيشتر از 6 متر برد داشته باشه اونوقت شما مي گويي من با ماينر 206 رو تو 15 متري زدم يه طوري با صراحت اين حرف رو مي زنيد كه انگارما نمي دونيم كه ماينر چه چيزي هست و يا فلزياب نديدهايم يه زماني هم فرهاد مي گفت كه يه سكه رو تو عمق 3 متري با ماينر زدم.

omid-atomic

کاربر
2010-08-21
47
70
نه اون شرمنده گفتنت و نه به این که حرفتو کامل میزنی.من آخر باید بفهمم که شما چه مشکلی براتون پیش آمده؟به جایه اینکه اینقدر زرنگ باشی و به قوله خودت بزاری تو برجکه همه,راه پیش پایه بچه ها بزار.از واقتی من یادم میاد تو با همه درگیر بوودی.اینطوری خوب نیست دوسته من.
یارو میره زن میگیره و بعد 4 سال تازه میفهمه زنه به دردش نمی خوره.
همین کارارو میکنی که بن میشی دیگه فدات بشم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: papus

omid-atomic

کاربر
2010-08-21
47
70
دوستایه خوبم به این جو ها و دعوا درگیری ها توجهی نکنید.

در حاله حاضر سیستم هایی که در دنیا هنوز رو پا هستن
1-gpr
2-الكتروريزيسيته
و...
انتخاب با خوده شماست.این خیلی مهمه که کجا در چه شرایطی می خواهید از فلزیابتون استفاده کنید.هرکدام برای یک جا خوب هستن.

به نظر من اگه جایی که می خواهین کار کنید خاک ساده و نرمی داره بهترین و راحترین سیستم gpr باشه.

سوال....؟

دوستدارتون
امید اتومیک

ehsanajal

کاربر
2010-11-07
38
51
سلام دسگاه pi pulse اگه با تفکیک کنندش بخریم چطوره اصلا تفکیک کننده فلزات اهنی ازغیر اهنی برای این دسگاه ساخته شده توضیح کامل بدین ممنون میشم قیمتش چنده.اگه کسی توضیح کاملی میتونه بده بی زحمت به ایمیلم بفرسته [email protected]

بالا