عکس نصب ایسی
پیوستها
-
254 کیلوبایت بازدیدها: 21
سپاسگزارم استادسلام
ازاین مدل آی سی شبیه اون در پخش های متعددی استفاده شد
دربعضی ازمدلها باپیدانشدن این قطعه باجامپرکردن خروجی و ورودی دستگاه راه اندازی میشه
اگرگیرنیومد تست کنید
موفق باشید
درود. استاد این ایسی 5 پایه رو طبق فرمایش شما موتتاژ کردم. متاسفانه جواب نگرفتم
سپاسگزارم استاد
طبق فرمایش شما دوتا پایه های ورودی وخروجی رو جامپر کردم، و درست شد. 🙏🏼
خواهش میکنم استاد. خیر من 4 تا از این ایسی رو خریدم. دوتاشون که جواب نداد طبق فرمایش استاد کیانی امدم ورودی و خروجی ایسی رو با یه مقاومت 0 اهم جامپر کردم و خوشبختانه فلش شناسایی شد و شروع به پخش اهنگ کرد. حالا برای داغ نکردن ایسیها زیاد نزاشتم بمونه. و دارم پخش رو میبندم.با سلام
ابتدا باید بابت کم دقتی از شما پوزش بخوام. متاسفانه پین ۱ و ۲ این آیسی هم جابجا هست و در پست ۱۱ این مورد رو نادیده گرفتم و با این کم دقتی شرمنده شما شدم.
مشاهده فایلپیوست 215478مشاهده فایلپیوست 215479
چند نکته:
چندتا از این آیسی تهیه کردید؟ اگر تنها یک عدد تهیه کردید؛ با توجه به بعد مسافت شما با تهران؛ اگر اجازه بدید تو شخصی آدرس خودتون بفرستید تا من تهیه و برای شما ارسال کنم.
در هر صورت باید طبق آنچه در ادامه میاد؛ تغییرات رو اعمال بفرمایید.
لطفا آیسی سوئیچ رو برعکس روی برد جاگذاری کنید. به این مفهوم که نوشتههای روی آیسی به سمت برد قرار بگیره و شما نتونید اونو بخونید. در این صورت پایه ۱ آیسی SY6280AAC میره جای پایه ۶ آیسی NCP380HSNAJAAT1G. به همین ترتیب:
پایه ۲ جای پایه ۵
پایه ۳ جای پایه ۴ قرار میگیره
طبیعتا پایه ۶ جای پایه ۱
پایهی خالی این آیسی، جای پایه ۲
و پایه ۴ جای پایه ۳
_____
حالا بخاطر اینکه بحث پیچیده نشه؛ همهی آدرسها رو از روی برد میدم:
۱- پایههای ۱ و ۶ همچنین ۳ رو بر روی برد رو لحیم کنید.
۲- پایه GND آیسی SY6280AAC که حالا در سمت مخالف قرار گرفته رو با استفاده از سیم در جای پایه ۲ بر روی برد لحیم کنید.
۳- و در آخر پایه ۳ آیسی SY6280AAC رو با سیم، در جای پایه ۵ بر روی برد لحیم کنید
یعنی با برعکس جا گذاری آیسی SY6280AAC تنها لازمه پایههای ۲ و ۳ آیسی SY6280AAC رو جابجا بفرمایید. (طبق تصویر زیر عمل بفرمایید)
حالت اصلی قرارگرفتن آیسی اصلی (NCP380HSNAJAAT1G) روی برد:
مشاهده فایلپیوست 215520
حالت قرارگرفتن آیسی SY6280AAC روی برد.
مشاهده فایلپیوست 215521
در انتها باز هم بابت عدم دقت از شما پوزش میخوام.
اختیار دارید استاد. خسارتی نبود. مهم تبادل اطلاعات دوستانه و کمک به نتیجه گرفتن یک همکار بود که صمیمانه از شما سپاسگزارم 🙏🏼در هر صورت از اینکه نتیجه نگرفتید و باعث زحمت و تاخیر در کار شدم پوزش میخوام. هرچند طبق دیتاشیت، قطعه با تغییرات پست قبل میتونه جایگزین بشه؛ لیکن نتیجهای که شما در عمل گرفتید مهمه.
اگر محبت کنید پاسخ پیغام خصوصی بنده رو بدید؛ سعی میکنم جبران خسارت کنم.
سلام
ببخشید دوستان این روش اتصال ورودی به خروجی، زمانیکه پخش رو روی ماشین نصب کردم بعداز چند دقیقه کلا پخش هنک کرد مثلا ولوم رو میچرخوندیم میرفت روی aux یا رادیو. بعدم چون جای فلش مموری یک رم ریدر وصل کرده بودم به شدت داغ کرد و فلشمم سوزوند 😭 دیگه برقشو از نظر ولتاژی چک نکردم.
نمیدونم چرا پس با برق اداپتور مغازه جواب میداد.
حالا باز باید از همون قطعه سوییچرها بندازم روش 😅
به امیدخدا نتیجه رو اعلام میکنم 😊