آی پی امداد
abtahi

دیتاشیت و شناسایی جایگزین ایسی SMD

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
362
386
کوهبنان کرمان
عکس نصب ایسی

پیوست‌ها

• 254 کیلوبایت بازدیدها: 21

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
362
386
کوهبنان کرمان
سلام

ازاین مدل آی سی شبیه اون در پخش های متعددی استفاده شد
دربعضی ازمدلها باپیدانشدن این قطعه باجامپرکردن خروجی و ورودی دستگاه راه اندازی میشه
اگرگیرنیومد تست کنید

موفق باشید
سپاسگزارم استاد
طبق فرمایش شما دوتا پایه های ورودی وخروجی رو جامپر کردم، و درست شد. 🙏🏼

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
941
1,633
درود. استاد این ایسی 5 پایه رو طبق فرمایش شما موتتاژ کردم. متاسفانه جواب نگرفتم

با سلام
ابتدا باید بابت کم دقتی از شما پوزش بخوام. متاسفانه پین ۱ و ۲ این آیسی هم جابجا هست و در پست ۱۱ این مورد رو نادیده گرفتم و با این کم دقتی شرمنده شما شدم.

NCP380- pinout.jpg
SY6280A- pinout.jpg

چند نکته:
چندتا از این آیسی تهیه کردید؟ اگر تنها یک عدد تهیه کردید؛ با توجه به بعد مسافت شما با تهران؛ اگر اجازه بدید تو شخصی آدرس خودتون بفرستید تا من تهیه و برای شما ارسال کنم.

در هر صورت باید طبق آنچه در ادامه میاد؛ تغییرات رو اعمال بفرمایید.
لطفا آیسی سوئیچ رو برعکس روی برد جاگذاری کنید. به این مفهوم که نوشته‌های روی آیسی به سمت برد قرار بگیره و شما نتونید اونو بخونید. در این صورت پایه ۱ آیسی SY6280AAC میره جای پایه ۶ آیسی NCP380HSNAJAAT1G. به همین ترتیب:
پایه ۲ جای پایه ۵
پایه ۳ جای پایه ۴ قرار میگیره
طبیعتا پایه ۶ جای پایه ۱
پایه‌ی خالی این آیسی، جای پایه ۲
و پایه ۴ جای پایه ۳
_____
حالا بخاطر اینکه بحث پیچیده نشه؛ همه‌ی آدرس‌ها رو از روی برد میدم:
۱- پایه‌های ۱ و ۶ همچنین ۳ رو بر روی برد رو لحیم کنید.
۲- پایه GND آیسی SY6280AAC که حالا در سمت مخالف قرار گرفته رو با استفاده از سیم در جای پایه ۲ بر روی برد لحیم کنید.
۳- و در آخر پایه ۳ آیسی SY6280AAC رو با سیم، در جای پایه ۵ بر روی برد لحیم کنید
یعنی با برعکس جا گذاری آیسی SY6280AAC تنها لازمه پایه‌های ۲ و ۳ آیسی SY6280AAC رو جابجا بفرمایید. (طبق تصویر زیر عمل بفرمایید)

حالت اصلی قرارگرفتن آیسی اصلی (NCP380HSNAJAAT1G) روی برد:

NCP380 - PIN n the board.jpg

حالت قرارگرفتن آیسی SY6280AAC روی برد.

SY6280A - Set on the Board.jpg

در انتها باز هم بابت عدم دقت از شما پوزش می‌خوام.

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
941
1,633
سپاسگزارم استاد
طبق فرمایش شما دوتا پایه های ورودی وخروجی رو جامپر کردم، و درست شد. 🙏🏼

در هر صورت از اینکه نتیجه نگرفتید و باعث زحمت و تاخیر در کار شدم پوزش می‌خوام. هرچند طبق دیتاشیت، قطعه با تغییرات پست قبل می‌تونه جایگزین بشه؛ لیکن نتیجه‌ای که شما در عمل گرفتید مهمه.
اگر محبت کنید پاسخ پیغام خصوصی بنده رو بدید؛ سعی می‌کنم جبران خسارت کنم.

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
362
386
کوهبنان کرمان
با سلام
ابتدا باید بابت کم دقتی از شما پوزش بخوام. متاسفانه پین ۱ و ۲ این آیسی هم جابجا هست و در پست ۱۱ این مورد رو نادیده گرفتم و با این کم دقتی شرمنده شما شدم.

مشاهده فایل‌پیوست 215478مشاهده فایل‌پیوست 215479

چند نکته:
چندتا از این آیسی تهیه کردید؟ اگر تنها یک عدد تهیه کردید؛ با توجه به بعد مسافت شما با تهران؛ اگر اجازه بدید تو شخصی آدرس خودتون بفرستید تا من تهیه و برای شما ارسال کنم.

در هر صورت باید طبق آنچه در ادامه میاد؛ تغییرات رو اعمال بفرمایید.
لطفا آیسی سوئیچ رو برعکس روی برد جاگذاری کنید. به این مفهوم که نوشته‌های روی آیسی به سمت برد قرار بگیره و شما نتونید اونو بخونید. در این صورت پایه ۱ آیسی SY6280AAC میره جای پایه ۶ آیسی NCP380HSNAJAAT1G. به همین ترتیب:
پایه ۲ جای پایه ۵
پایه ۳ جای پایه ۴ قرار میگیره
طبیعتا پایه ۶ جای پایه ۱
پایه‌ی خالی این آیسی، جای پایه ۲
و پایه ۴ جای پایه ۳
_____
حالا بخاطر اینکه بحث پیچیده نشه؛ همه‌ی آدرس‌ها رو از روی برد میدم:
۱- پایه‌های ۱ و ۶ همچنین ۳ رو بر روی برد رو لحیم کنید.
۲- پایه GND آیسی SY6280AAC که حالا در سمت مخالف قرار گرفته رو با استفاده از سیم در جای پایه ۲ بر روی برد لحیم کنید.
۳- و در آخر پایه ۳ آیسی SY6280AAC رو با سیم، در جای پایه ۵ بر روی برد لحیم کنید
یعنی با برعکس جا گذاری آیسی SY6280AAC تنها لازمه پایه‌های ۲ و ۳ آیسی SY6280AAC رو جابجا بفرمایید. (طبق تصویر زیر عمل بفرمایید)

حالت اصلی قرارگرفتن آیسی اصلی (NCP380HSNAJAAT1G) روی برد:

مشاهده فایل‌پیوست 215520

حالت قرارگرفتن آیسی SY6280AAC روی برد.

مشاهده فایل‌پیوست 215521

در انتها باز هم بابت عدم دقت از شما پوزش می‌خوام.
خواهش میکنم استاد. خیر من 4 تا از این ایسی رو خریدم. دوتاشون که جواب نداد طبق فرمایش استاد کیانی امدم ورودی و خروجی ایسی رو با یه مقاومت 0 اهم جامپر کردم و خوشبختانه فلش شناسایی شد و شروع به پخش اهنگ کرد. حالا برای داغ نکردن ایسیها زیاد نزاشتم بمونه. و دارم پخش رو میبندم.

ممنونم از همه عزیزانی که بهم کمک و هم فکری رسوندن. 🙏🏼

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
362
386
کوهبنان کرمان
در هر صورت از اینکه نتیجه نگرفتید و باعث زحمت و تاخیر در کار شدم پوزش می‌خوام. هرچند طبق دیتاشیت، قطعه با تغییرات پست قبل می‌تونه جایگزین بشه؛ لیکن نتیجه‌ای که شما در عمل گرفتید مهمه.
اگر محبت کنید پاسخ پیغام خصوصی بنده رو بدید؛ سعی می‌کنم جبران خسارت کنم.
اختیار دارید استاد. خسارتی نبود. مهم تبادل اطلاعات دوستانه و کمک به نتیجه گرفتن یک همکار بود که صمیمانه از شما سپاسگزارم 🙏🏼

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
362
386
کوهبنان کرمان
سلام
ببخشید دوستان این روش اتصال ورودی به خروجی، زمانیکه پخش رو روی ماشین نصب کردم بعداز چند دقیقه کلا پخش هنک کرد مثلا ولوم رو میچرخوندیم میرفت روی aux یا رادیو. بعدم چون جای فلش مموری یک رم ریدر وصل کرده بودم به شدت داغ کرد و فلشمم سوزوند 😭 دیگه برقشو از نظر ولتاژی چک نکردم.
نمیدونم چرا پس با برق اداپتور مغازه جواب میداد.
حالا باز باید از همون قطعه سوییچرها بندازم روش 😅
به امیدخدا نتیجه رو اعلام میکنم 😊

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
941
1,633
سلام
ببخشید دوستان این روش اتصال ورودی به خروجی، زمانیکه پخش رو روی ماشین نصب کردم بعداز چند دقیقه کلا پخش هنک کرد مثلا ولوم رو میچرخوندیم میرفت روی aux یا رادیو. بعدم چون جای فلش مموری یک رم ریدر وصل کرده بودم به شدت داغ کرد و فلشمم سوزوند 😭 دیگه برقشو از نظر ولتاژی چک نکردم.
نمیدونم چرا پس با برق اداپتور مغازه جواب میداد.
حالا باز باید از همون قطعه سوییچرها بندازم روش 😅
به امیدخدا نتیجه رو اعلام میکنم 😊

سلام
احیانا ولتاژ ورودی به فلش بیش از ۵ ولت نیست؟

Mohsenbehrad

کاربر vip
vip
کاربر
2019-11-02
842
1,006
خوزستان
باسلام اگه امکان داره کلا مسیرروقطع کن واگرفقط مشکل ولتاژ ۵ ولت هست یه ۵ ولت جدابهش بده

بالا