سوالی که اینجا مطرحه آیا سیستم پالسی این دستگاه از لحاظ عمق زنی با سیستم ردیابی هماهنگی داره؟ یعنی اگه ردیابش یه شی 30در30سانتی در عمق 8متری بزنه آیا سیستم پالسیش اونو تایید میکنه؟!!!
سیسم بالس وتست نکردیم اما گفتند که سه متر حالا دوستان اونایی که این مدل و دیدن و یا ازش اطلاعات دارن گفتیم بیان کنن تا بقیه بتونن از ان استفاده کنن حالا چه این مدل عملکردش واقعی باشه یا غیر واقعی هدف شناسوندنه نه چیز دیگه اینم اضافه کنم که مالک ان میگفت این تولید کارگاهیه یک سری متخصصه تو امریکاس اما لوازم اون ساخت چند کشوره مثلا سنسورش که تو دست گرفته میشد واندازه یه بیلچه بود ساخت المانه
از کیفیت سر ولوم و پنل و اون l.r.l بالا معلومه همش کلاهبرداری محض هست. قیمت هم 100 به بالا . همین آقا هم که اینجا پست کذاشته رفیق شفیق این آغا هست به قول خودش آغا
سلام
عزیزاین همه بزرگ نکن اگر شما مدارش می خواهیداز سایت خارجی اسم بگیرم تو هم درست کن مگه تو با هاش چکار کردی دستگاه قدرت این ها نیست این صوتی پالسی قدیمی که بدرد آهن پیدا کردن در کوه می خوری تو چطوری آزمایش کردی و چطوری اینو مهندس تایید می کنی تو رخدا این دستگاه مگه چیه دستگاهی نه زرات نه طلا نه تفتیک داری از تو بعید که این دستگاه را تایید کنی عزیزم دستگاه کسی می شناسی که
بهاش کار کرده با تشکراز همکاران و اساتید بزرگ سایت اگر واقعا قدرت دستگاه خوب بود اون فرد نتیجه های خوبی از اون می گرفت وبه تو و
من این دستگاه می گیی ساخت ایران بعد ساخت آمریکا در می آید این همه تو سایت برای فروختن و تبلیغات هزینه می کنند که زمانی اون
دستگاه یکجا دیدیم برهبغل فرد تا مرا با قیمت مناسب بیندازه عزیز همه این تبلیغ بیش نیستن خدایی بگم من تست شده وسیله که می خواهم تا 100 میلیون خریدارم ببخش از این همه انتقاد موفق باش من سایت ساز هستم و برنامه نویس کارشناس میراث
یه دستگاه برای تعمیر اومده که این دستگاه امریکایی هست . و بازش که کردم واقعا در طراحی مدارش سنگ تمام گذاشتند . دستگاهای نقطه زن زیادی باز کردم اکثریتشون جمع کردنی هست ولی این مدار کلا شرکتی هست و دست ساز نیست . با اینکه قدیمی هست ولی چیز م**** هست .کاتالوگش فقط 40-50 تا صفحه هست