سلام دوستان ، من حدود 12 سال هست که به صورت تفننی به کاوش می رم که البته یک سری چیزهایی هم دستگیرم شده اما حرفی که می خوام بزنم اینه که استاد و مدیر بخش فلزیاب دقیقا صحیح گفتن که نباید برای خرید دستگاه ها زیاد هزینه کرد. من با زوند و گرت و خیلی دستگاه های دیگه کار کردم.این ها دستگاه های خوبی هستند اما نه در این حد که بخواهیم 40 میلیون تومان هزینه کنیم.من دستگاهایی دیدم که علاوه بر قیمت پایین کارایی بالایی داشتند و حتی مثل زوند بودند. خودم الان x3 و x5 و چند تا از محصولات نوکتا رو دارم اما با این دستگاه ها کار نمی کنم. پیشنهاد من برای خرید محصولات garret و tracer مدل های tracer sv-4300 و tracer sv-4700 و goldbox مدل های pd-100 هست که قدرت کاوش بالایی دارند.
یک توصیه هم دار اینکه از فروشندگانی که آدرس مشخصی ندارند خرید نکنید.فروشگاه هایی مثل فلزجو و آذر کیت محصولات چرت و پرتی دارند که اگر در همین سایت هم دقت کنید میبینید همه از این سایت ناراضی هستند.برخی شرکت های کلاه بردار دیگه که محصولاتی تقلی دارند که خودم هم می شناسمشون و باهاشون سرو کار داشتم اینها هستند: فلزیاب تیوا ، فلزیاب ماورا ، فروشنده ای با نام صفایی که صاحب سایت ایران سرزمین گنج های گمشده هستند و شرکت پرشین . ببخشید که اینقدر راحت گفتم.در صورتی که ایرادی در حرف های من هست از مدیر خواهشمندم پست بنده را پاک کند.
برای شما آرزوی سلامتی دارم