درسته حتی اگر یذره قطعی داشته باشه ارور میده مدل مشابه داشتم با تعویض ولوم مشکل حل شد
سلام
با تعویض دیود های زنر ۵.۱ و 1N4148 و جایگزین کردن دیود های سالم و گذاشتن برد. هنوز مشکل حل نشده . با تشکر
کنار ماسفتها یعنب بین راه درایو تا ماسفت مقاومتهای 4.7 یا 5.1 یا 6.8 یا 10 اهمی هست اونا رو تست کن ببین سالمه
همینطور سیمهایی که از شنت خروجی به برد فرمان وصل میشه را هم چک کن که لقی یا قطعی نداشته باشه
یه موردی هم که تو دستگاههای جوش خیلی دیده میشه بخاطر خاک گرفتگی ولوم هست هر چند صنعتیه ولی آخرش خاک داخل ولوم میشه
در دستگاههای صوتی و تصویری قدیمی این خاک باعث صدای خش خش یا پرش تصویر میشد که با کمی روغن کاری یا زدن اسپری چرب مشکل برطرف میشد
برای حل مشکل ولوم دستگاه جوش هم با کمک اسپری چرب ناهید که باید به داخل ولوم نفوذ کنه بازی آمپر به احتمال زیاذ حل میشه
و یا لقی و لحیم سردی سیم ولوم روی اتصال برد یا کانکتور برد هم بررسی بشه که درست و صحیح و سالم باشه
درود دوست عزیز
اساتید مخصوصا جناب مهران عزیز و آقای فضیلتی گل بطور کامل راهنمایی کردند میشه بفرمایید هنوز چراغ oc روشنه یا با اولین اتصالoc روشن میشه اگر محبت کنید آخرین گزارش عیب دستگاه بگید تا راهنمایی کنیم
سپاس
سلامسلام
چون ولوم نداشتم هنوز نتونستم از سلامت ولوم خودش مطمئن بشم . با تعویض ولوم و امتحان کردن نتیجه رو اعلام میکنم . با تشکر
در دستگاهی که.....ای سیuc3845 . مورد استفاده قرار گرفته مطالعه این ای سی (وخانواده ان )که درقالب دستگاه اینورتری میشود جالب وارزشمند است .اگر طالب بحث وتبادل نظروتجربه مخصوصا روی پین1بنام,compensator و حتی خود ای سی بودید با شماره موبایلم واتساپ شوید تا pdf انرا برایتان بفرستم. در ضمن اگر کسی نقشه seven segment مربوط به دستگاه جوش را حتی بطور نمونه با ورودی ها وکنترلر هایش دارد برای درک وفهمیدن میخواهم.از وقتی که گذاشتتید ممنونمسلام. من حمید صابري هستم. نقشه های الکترونیک را میتونم تحلیل کنم.اخیرا یک دستگاه جوش MMA 200 برای تعمیر در
دریافت کردم.. نقشه های این دستگاه را از مهندس مقدم از مشهد دریافت کردم البته ناقص هستند. وبخاطر تکمیل نقشه ها مایلم با همکاری بخاطر کسب تجربه وحل چالش، موضوع را با علاقه مندان دنبال کنم. در ضمن موبایل. 09126850233.صابری
سلام
با تعویض ماسفت های سوخته دیگه چراغ oc روشن نمیشه .
ولتاژ دو سر کابل خروجی تقریبا ۴۵ ولت است . که به نظر کم میاد .
با چرخاندن ولوم آمپر به درستی آمپر بالا و پایین نمیره و به اصطلاح دل دل میزنه . وقتی با بیشترین حالت آمپر جوش میزنی فقط نوک سیم جوش قرمز و آب میشه . ( برای تست با لامپ ۲۰۰ ولت سری را امتحان میکنی به حالت عادی لامپ نور را نشان میده )
ولتاژ ۳۰۰ و ۲۴ ولت درست هستند .
با تشکر
سلام دوست عزیز
۱-شما کانکتور ورودی از برد اینورتر به برد ریکتیفایر(برد وسطی) رو بررسی کنید
۲- با یک تغذیه ۲۴ ولت خارجی تست کنید این ولتاژ باید بین ۲۵ تا ۲۶ ولت باشه
۳- سوکت شنت (نمونه گیر ولتاژ خروجی) رو تست کنید قطعی نداشته باشه
اگر این ۳ مورد رو درست انجام بدید امکان نداره دستگاه بجوش نرسه البته به شرط سلامت ماسفت ها
سپاس