آی پی امداد
abtahi

در خواست راهنمائی در مورد قطعه سوخته برد ماشین اصلاح کیمی مدل Kemei 806 با شماره برد AKLP-Y1 RD895 V1.0

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
452
266
30
Yazd
سلام
تصویر ارسالی واضح نیست و اگر تصویر با کیفیت ارسال بفرمایید؛ بهتر میشه در خصوص احتمال ذیل اظهار نظر کرد.
ولی با تطبیق مدلهای مشابه به نظر میرسه با توجه به وجود دو مقاومت کم اهم در مسیر ورودی منفی به این قطعه و خروجی این قطعه که به موتور میره؛ احتمال زیاد این قطعه یه ماسفت هست که موتور رو درایو میکنه.
به تصاویر زیر که کلیت مدار شباهت به برد شما داره؛ دقت بفرمایید.

مشاهده فایل‌پیوست 220027

مشاهده فایل‌پیوست 220028

IMG_20241118_013925.jpg

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
452
266
30
Yazd
سلام
تصویر ارسالی واضح نیست و اگر تصویر با کیفیت ارسال بفرمایید؛ بهتر میشه در خصوص احتمال ذیل اظهار نظر کرد.
ولی با تطبیق مدلهای مشابه به نظر میرسه با توجه به وجود دو مقاومت کم اهم در مسیر ورودی منفی به این قطعه و خروجی این قطعه که به موتور میره؛ احتمال زیاد این قطعه یه ماسفت هست که موتور رو درایو میکنه.
به تصاویر زیر که کلیت مدار شباهت به برد شما داره؛ دقت بفرمایید.

مشاهده فایل‌پیوست 220027

مشاهده فایل‌پیوست 220028

IMG_20241118_013844.jpg

IMG_20241118_013907.jpg

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,113
1,959
سلام
با توجه به تصاویر ارسالی که کاملا گویا می‌باشد؛ برآورد اولیه درست هست.
برای نتیجه گیری بهتر، از بردی که می‌فرمایید سالم هست و احتمالا باطری اون مشکل داره هم تصاویر واضح قرار بدید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: daniyal18

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
452
266
30
Yazd
سلام
با توجه به تصاویر ارسالی که کاملا گویا می‌باشد؛ برآورد اولیه درست هست.
برای نتیجه گیری بهتر، از بردی که می‌فرمایید سالم هست و احتمالا باطری اون مشکل داره هم تصاویر واضح قرار بدید.
درود ممنون برا توجهتون بزرگواریتونو میرسونه
جسارتا الان چه شماره ماسفتی بذارم جاش قطعه شش پایه بوده که ترکیده
و بابت عکس چشم ماشین اک وصفره الان موجود همین عکس هارو دارم صبح انشاا میدم خدمتتون عیب عجیبیه چنتا باطری جایگزین کردم و بیرون مدار کارایی داره باطری رو ی موتور سوار میکنم قشنگ مدت ها من تا بیس دقیقه پاش نشستم
IMG_20241118_221813.jpg

IMG_20241118_221819.jpg

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,113
1,959
درود ممنون برا توجهتون بزرگواریتونو میرسونه
جسارتا الان چه شماره ماسفتی بذارم جاش قطعه شش پایه بوده که ترکیده
و بابت عکس چشم ماشین اک وصفره الان موجود همین عکس هارو دارم صبح انشاا میدم خدمتتون عیب عجیبیه چنتا باطری جایگزین کردم و بیرون مدار کارایی داره باطری رو ی موتور سوار میکنم قشنگ مدت ها من تا بیس دقیقه پاش نشستم

سلام
۱- در تصویر برد جدید نیز از ماسفت برای سوئیچ کردن موتور بهره گرفته؛ با این تفاوت که بجای ماسفت منفی، از ماسفت مثبت و در مسیر قطب مثبت باطری بجای قطب منفی استفاده کرده است.
برای راه‌اندازی برد اول، می‌توانید از یک ماسفت منفی استفاده کنید و حتما نباید پکیج آن ۶ پایه (SOT23-6) باشد؛ بلکه اگر ماسفت منفی ۳ پایه (SOT23) باشد نیز کفایت می‌کند.
بهتر است تامل فرمایید تا همکارانی که به ولتاژ و آمپر مصرفی اینگونه ماشینها اشرافیت دارند؛ پیشنهاد جایگزینی ماسفت مناسب را ارایه دهند.

۲- توجه داشته باشید که احتمالا مقاومت‌های R14 و R15 هم آسیب دیده‌اند و می‌بایست آنها را تعویض بفرمایید.

۳- D2 نیز نیاز به تست دارد

۴- اگر هنگام اتصال شارژر به دستگاه، باطری شارژ می‌شود؛ بحث آیسی شارژر بطور کامل منتفی است و تنها نیاز به استفاده از یک ماسفت منفی مناسب جهت درایو موتور در مدار می‌‌باشد.

IMG_20241118_013844.jpg

۵- در خصوص باطری، اگر از سالم بودن باطری اطمینان دارید؛ احتمالا قطعه‌ای در مدار آن دستگاه معیوب شده و باعث آمپر کشیدن است. در اینصورت اگر باطری به سرعت تخلیه شود؛ احتمال قوی این تخلیه، همراه با داغ شدن باطری است که دلیلی دیگر بر وجود اتصالی در برد است.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: daniyal18

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
452
266
30
Yazd
سلام
۱- در تصویر برد جدید نیز از ماسفت برای سوئیچ کردن موتور بهره گرفته؛ با این تفاوت که بجای ماسفت منفی، از ماسفت مثبت و در مسیر قطب مثبت باطری بجای قطب منفی استفاده کرده است.
برای راه‌اندازی برد اول، می‌توانید از یک ماسفت منفی استفاده کنید و حتما نباید پکیج آن ۶ پایه (SOT23-6) باشد؛ بلکه اگر ماسفت منفی ۳ پایه (SOT23) باشد نیز کفایت می‌کند.
بهتر است تامل فرمایید تا همکارانی که به ولتاژ و آمپر مصرفی اینگونه ماشینها اشرافیت دارند؛ پیشنهاد جایگزینی ماسفت مناسب را ارایه دهند.

۲- توجه داشته باشید که احتمالا مقاومت‌های R14 و R15 هم آسیب دیده‌اند و می‌بایست آنها را تعویض بفرمایید.

۴- اگر هنگام اتصال شارژر به دستگاه، باطری شارژ می‌شود؛ بحث آیسی شارژر بطور کامل منتفی است و تنها نیاز به استفاده از یک ماسفت منفی مناسب جهت درایو موتور در مدار می‌‌باشد.

مشاهده فایل‌پیوست 220096

۵- در خصوص باطری، اگر از سالم بودن باطری اطمینان دارید؛ احتمالا قطعه‌ای در مدار آن دستگاه معیوب شده و باعث آمپر کشیدن است. در اینصورت اگر باطری به سرعت تخلیه شود؛ احتمال قوی این تخلیه، همراه با داغ شدن باطری است که دلیلی دیگر بر وجود اتصالی در برد است.
درود .تشکر از پاسخ کامل جامعتون بسیار برای بنده ارزشمند بود ..
مدار رو نگه داشتم و ماشین اصلاح رو با ی ماژول اماده تحویل دادم .در ادامه تعمیر مدار از دانش شما استفاده میکنم و اطلاع میدم سپاسگذارم

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
452
266
30
Yazd
سلام

مشاهده فایل‌پیوست 220096

و اینکه مشکل این مدار این بود که موقع قطع کلید بازم موتور روشن بود ...حالا شارژ یا د شارژ رو عرض نکردن مشتری ..
نتایج رو اعلام میکنم خدمتتون

بالا