آی پی امداد
abtahi

درخواست یک مدار ساده با رله

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,438
13,571
Hamedan
,,درودهمکاران ,,
به یک مدار احتیاج دارم که ورودیش دو تا جریان وارد بشه
1-ولتاژ و جریان dc یا ac ضعیف مقدار ننوشتم چون میتونه متغیر باشه بنا به پیشنهادشما

2-یک پالس چشمک زن در حد راه انداز چراغ led

این دو جریان موجوده و میخوام این مدار طوری باشه که تا وقتی این دو جریان برقراره در وضعیت off باشه وقتی جریان شماره یک قطع شد این مدار فعال بشه و یک رله را یک ثانیه روشن و سپس خاموش و بعد ۳ ثانیه دوباره یک ثانیه روشن و کاملا خاموش بشه

لطفا هر پیشنهاد و راهنمایی دارید دریغ نکنید
ممنون

bahramikhah

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-15
506
1,213
56
کبودراهنگ همدان
,,درودهمکاران ,,
1-ولتاژ و جریان dc یا ac ضعیف مقدار ننوشتم چون میتونه متغیر باشه بنا به پیشنهادشما

این دو جریان موجوده و میخوام این مدار طوری باشه که تا وقتی این دو جریان برقراره در وضعیت off باشه وقتی جریان شماره یک قطع شد این مدار فعال بشه و یک رله را یک ثانیه روشن و سپس خاموش و بعد ۳ ثانیه دوباره یک ثانیه روشن و کاملا خاموش بشه

ممنون
با سلام
به جای مدار چشمک زن ، از یک ال ای دی چشمک زن استفاده کنید. مدارتان خیلی ساده می شود
led.png

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
485
1,026
درود. صرفا به عنوان یک ایده: به نظرم (ماژول بک آپ باتری با سوئیچ اتوماتیک مدل XH-M350) با افزوده شدن یک (ماژول تایمر رله دار با 5 مود قابل برنامه ریزی) به خروجیش برای این کار مفید باشن.

پیوست‌ها

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,438
13,571
Hamedan

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,438
13,571
Hamedan
درود. صرفا به عنوان یک ایده: به نظرم (ماژول بک آپ باتری با سوئیچ اتوماتیک مدل XH-M350) با افزوده شدن یک (ماژول تایمر رله دار با 5 مود قابل برنامه ریزی) به خروجیش برای این کار مفید باشن.
بله میدانم رله های قابل برنامه ریزی هستن، میخواستم خودم بسازم

mohammadmoha

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2011-02-19
76
98
,,درودهمکاران ,,

ممنون
سلام میتونید از میکرو استفاده کنید یا حتما باید مدار انالوگ باشه

mohammadmoha

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2011-02-19
76
98
سلام میتونید از میکرو استفاده کنید یا حتما باید مدار انالوگ باشه
در ضمن فرمودید اگه جریان یک قطع بشه منظورتون اینه که قطع و وصل شدن چشمک زن تاثیری در کار مدار نداره درسته یا اشتباه برداشت کردم

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
414
503
ایران
سلام جناب نیک اندیش.

از سوال شما اینگونه برداشت کردم دو جریان AC و DC دارید که در صورت برقراری هر دو جریان یک رله به مدت 1 ثانیه فعال و مجددا پس از سه ثانیه دوباره همین عمل تکرار بشه و نهایتا قطع کنه ، درسته؟

آخرین ویرایش:

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,438
13,571
Hamedan
سلام جناب نیک اندیش.

از سوال شما اینگونه برداشت کردم دو جریان AC و DC دارید که در صورت برقراری هر دو جریان یک رله به مدت 1 ثانیه فعال و مجددا پس از سه ثانیه دوباره همین عمل تکرار بشه و نهایتا قطع کنه ، درسته؟
مهندس جان کاملا درست فرمودین در واقع به دو تا پالس نیاز دارم هر پالس به طول زمانی ۱ ثانیه فاصله بین دو پالس ۲ تا ۳ ثانیه ،
فقط استارت این پالسها باید با قطع یک ولتاژ یعنی صفر شدن مثلا ورودی یک المان ،ترانزیستور -تریستور یا آیسی باشه
تا زمانی که ورودی high هست مدار off و با low شدن یا صفر شدن ورودی، پالس اول و بعد ۲ تا ۳ ثانیه پالس دوم شکل بگیره
دامنه پالسها قابل تقویت باشه تا اندازه ای که بتونه یک رله را تحریک کنه

آخرین ویرایش:
بالا