- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
خازن 0.68 میکرو را جایگزین کردم.
مقاومت 20 اهمی به جای 10 اهم قرار دادم .
led روشن نمیشه. یعنی مثل دفعه قبل که با زدن به برق یک لحظه روشن و سریع خاموش می شد الان دیگه روشن نشد.
استاد برای اینکه بتونم روشن شدن ال ای دی رو ببینم -اگر باتری رو دشارژ کنم ( باتوجه به اینکه هنوز به شارژ اولیه نزدم ) شکلی برای باتری پیش نمیاد؟؟
با تشکر
سلام
عزیزم با تکرار مطالب قبلی پاسخ من هم تکراری است.
عرض کردم بدون تردید ولتاژ led بالاتر از 1/5 ولته و دراینصورت باید ولتاژ زینر بهمان اندازه بیشتر باشه.
و عرض کردم حتی با همین وضعیت اگه باطری را تخلیه کنید روشن میشه ولی با اینحال دلیل تناسب قطعات نیست
اما باطری را تخلیه نکردید و می فرمایید قبلا یکلحظه روشن میشد و الان با مقاومت 20 اهم یکلحظه هم روشن نمیشه دلیلش اینه که باطری در جریان آزمایشات شما تا دینش شارژ شده ( با 20 اهمی باید بهتر روشن بشه)
در چند پست اخیر مطلب تازه ای گزارش نفرمودی و به توصیه ها هم توجه نفرمودی
چرا باطری را کاملا تخلیه و تست نمیکنی؟
چرا زینر دیگری جایگزین نمیکنی ؟ (اگه نداری همون 4/7 ولتی را با 6/2 ولتی سری و تست کن و اگه بازم نمیتونی خازنی با زینر موازی کن که زمان حضور ماکزیمم ولتاژ بیشتر بشه )
چرا ولتاژ led و نوع آنرا اعلام نمیکنی؟ ( آیا لامپ کم مصرفه و بعبارتی از انواع led پرنوره یا led نمایشگره )
ضمنا اگه تخلیه باطری اشکالی داشت توصیه نمیکردم (البته نگفتم اتصال کوتاه کن بلکه با لامپ پر مصرف یا مقاومت حدود 4 اهم یا کمی بالاتر حسابی تخلیه کن اونقدر که نتونه لامپ چراغ قوه را روشن کنه )
سپاس
آخرین ویرایش: