با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مخصوصا جناب استاد غــــــزال
من به نوبه خودم و خيلي از دوستان ديگر بدلیل انتقال مطالب ارزشمندتان از شما استاد باسواد و دلسوز تشکر ويژه به عمل می اورم و از خداوند متعال برايتان سلامتي ، موفقيت و همواره ياد دادن را مسئلت دارم..........
__________________________________________________________________________________
با عرض پوزش دوست عزیز جناب pedi در شکل زیر اگر پایه های E و C اپتوکوپلر را دو سر یک کلید تصور کنیم همانطور که میبینید (کادر قرمز) بین GND و پایه FB آی سی بسته شده است که تحلیلات مربوطه را استاد غزال مفصل شرح دادند که من فکر میکنم اگر صدها کتاب در رابطه با منابع تغذیه سوئیچینگ میخواندید هیچکدام و به جرات میگم اگر همه آنها را با هم جمع میکردیم به این شیرینی و سادگی نمیتوانستند تحلیل مدار کنند .........
حق نگهدارتان
مشاهده فایلپیوست 65696
من هم به نوبه یخود از آن استاد گرام کمال تشکر را دارم ومیدانم که به خاطر اینکه این مطللب کاملا در ذهن من بنشیند این سوال را مطرح کردند.در غیر این صورت میتوانستند به راحتی جواب را گفته و خودشان را از شر من راحت کنند.
دوست عزیز من هم همین را میگویم در صورتی که این کلید(یعنی کلکتور امیتر )بسته شود بایستی پایه FB رابه GND متصل کند.