اساتید یه تایپیک فروش مجزا و اختصاصی برای ماشین bga ایجاد کنید خوبه
به به اقا جعفریانسلام بر دوستان و مشتریان عزیز
بنده جعفریان هستم از شرکت شهاب الکترونیک جساراتا بنده فکر میکنم اینجا جای مناسبی برای تخریب برندی نیست و اگه هرکسی از کالای شرکت ناراضی هست میتونه تماس بگیره و آموزش ببینه تا مشکلش حل بشه بنده به خاطر میارم که دوست عزیزی از بوشهر تشریف آوردن تهران و پس از مشاهده کارکرد محصول از نزدیک و توضیحات بنده .در نهایت محصول رو خریدند که البته یادم هست که اسرار داشتند همچنین دستگاه شو روم رو هم ببرند .اما بعد از مدتی ادعا کردند که این محصول به درد بورد نوت میخوره و اما به درد بورد PC نمیخوره .بنده برای رضایت ایشان یه مادربورد PC تهیه کردم و عکس و فیلم برای ایشان و حتی دوستان ایشان فرستادم .بعد از این مسئله ایشان تایید کردند که کار با دستگاه را خوب یاد نگرفته آمد. و بنده از ایشان خواهش کردم که دوباره تشریف بیاورند با بورد های مختلف تا دوباره آموزش داده بشه تا رضایت جلب بشه و ایشان قبول کردند. اما متاسفانه بعد گذشت ۲ سال خبری از ایشان نشد و متاسفانه فقط در کانال های مختلف ما را تخریب میکنند به نظر شما با ایشان باید جنگید و یا حرف ایشان مورد قبول هست ؟؟؟؟
باز هم از ایشان در همین تاپیک در خواست دارم برای آموزش تشریف بیاورند تا در خدمتشان باشیم.
من هنوز سر کار هستم
اومدم سری بزنم پست شما رو دیدم
منم مهرزاد قائم مقامی هستم(دقیقا همون نام کاربریم)
گرچه هر کاری کردم بم فاکتور ندادین ولی سابقه خریدمو دارید چتهای ردو بدل شده بینمونم هم هست
منم هستم و دستگاه هم هست و قطعا فیلم هم میزارم و قطعا تو فیلم چند برد رو زیر تست میزارم و میگم چرا
فعلا سر کارم ، اغلب اخر شبها تو فروم فعالیت میکنم
آخرین ویرایش: