آی پی امداد
abtahi

درخواست دامپ ( فایل فلش ) مودم های TP-LINK ( فقط در این تاپیک )

beal

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-19
450
1,127
ایران
درود. من این فایل دامپ رو از روی یک مودم معیوب که به دستم رسیده کپی گرفتم. همه ولتاژهای مودم کاملا درستن ولی خاموشه(مشکوک به خرابی چیپ اصلیه)، بنابراین از سلامت فایل مطمئن نیستم. تست کنید ببینید جواب میده یا نه.
این فایل درست بود
سپاس

davoodk1

کاربر
2008-06-25
43
15
سلام من فایل دامپ مودم tplink td-w8961ND ver 3.0 رو میخواستم کسی از دوستان یا ادمین ها موجود داره؟

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
469
994
نه، فقط تغییر مک آدرس به کد دوازده رقمی برچسب زیر مودم مهمه. تا دچار مک تکراری با مودم دیگه و بلاک شدن توسط مخابرات یا ISP دیگه نشه.

این فایل رو هم چک کنید. البته باید مطمئن باشین که مشکل فقط از برنامه آی سی فلش هست نه ایراد سخت افزاری.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: chapwolf

davoodk1

کاربر
2008-06-25
43
15
نه، فقط تغییر مک آدرس به کد دوازده رقمی برچسب زیر مودم مهمه. تا دچار مک تکراری با مودم دیگه و بلاک شدن توسط مخابرات یا ISP دیگه نشه.

این فایل رو هم چک کنید. البته باید مطمئن باشین که مشکل فقط از برنامه آی سی فلش هست نه ایراد سخت افزاری.

مک آدرس رو چجوری پیدا کنم تا عوضش کنم خط چندمه؟ و اون فایل هم که لینک رو گذاشتید تشکر اما اون فایل دامپ نیست صرفا فایل آپدیته

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
469
994
درسته، با وجودی که پسوندش bin هست ولی کوچکتر از 2 مگابایته و مناسب فایل دامپ نیست. این مودم در چند نوع N و EU و ND عرضه شده که ظاهرا فرم ویرشون با هم فرق می کنه. من سه تا فایل دامپ رو که عکس سطر مک آدرس هم داخل دو تاشون هست پیوست می کنم، بالاخره یکیشون برای مودم شما کار میده.

پیوست‌ها

بالا