shahmalakii
کاربر
سلام دوستان عزیز
فایل مودم قدیمی Tp-link TD-8817 v 2.2 سفید رنگ رو میخواستم
ممنون
فایل مودم قدیمی Tp-link TD-8817 v 2.2 سفید رنگ رو میخواستم
ممنون
سلام ورژن 1 کارتونو جواب میدهبا سلام..فایل فلش مودم(اکسس پوینت) تی پی لینک مدل tl-wa5210g ورژن 2.0 رو کسی داره زحمتی بکشه بفرسته..
هیچ جا پیدا نکردم..آپدیتش هست ..فایل فلش رو میخوام..ممنون
درود. این فایل رو امتحان کنید:سلام روز بخیر.فایل دامپ TP-Link TD-W9970 (EU) ver:4.0 رو نیاز دارم.متاسفانه آی سیش هم نیست که ببینم چند مگابایتی بوده. لطفا اگه کسی داره فایل سالمشو و شماره آی سی رو میدونه من رو راهنمایی کنه.ممنون
درود. من این فایل دامپ رو از روی یک مودم معیوب که به دستم رسیده کپی گرفتم. همه ولتاژهای مودم کاملا درستن ولی خاموشه(مشکوک به خرابی چیپ اصلیه)، بنابراین از سلامت فایل مطمئن نیستم. تست کنید ببینید جواب میده یا نه.کسی از این فایل نداره ؟
W9970 ورژن 2 ، مودم کمیابیه و فایل هاش هم کمیابن و داخل سایتهای ایرانی گشتم رایگانش پیدا نشد. ولی تونستم از این وبسایت خارجی یک فایل دامپ دیگه که به نظر سالم میاد براش دانلود کنم. ظاهرا این یکی هم سورسش از ایرانه. (کد فارسی نوشته شده روی پورت های لن و نام ایران کنار اسم کاربر).درود. من این فایل دامپ رو از روی یک مودم معیوب که به دستم رسیده کپی گرفتم. همه ولتاژهای مودم کاملا درستن ولی خاموشه(مشکوک به خرابی چیپ اصلیه)، بنابراین از سلامت فایل مطمئن نیستم. تست کنید ببینید جواب میده یا نه.