tabriz.sierr
کاربر
سلام این فایل رو من فلش کردم روشن شد اما به صفحه تنظیمات نمیره و به اینترنت متصل نمیشه
سلام این فایل رو من فلش کردم روشن شد اما به صفحه تنظیمات نمیره و به اینترنت متصل نمیشه
سلام داداش اموزش فلش رو میتوی بهم بگی لطفا!٫؟سلام این فایل رو من فلش کردم روشن شد اما به صفحه تنظیمات نمیره و به اینترنت متصل نمیشه
سلام
دوستان عزیز
فایل دامپ اورجینال مودم ایرانسل مدل TD-i40-A1 رو براتون در این پست قرار میدهم.
فایلی که دوست عزیزمان ahmad_janson در پست یاد شده قرار دادند فاقد منوهای کامل و بصورت Simple میباشد، اما این فایل بصورت Full Menu و فابریکی مودمهای LTE ایرانسل با منوی Customize شده ایرانسل میباشد.
این دامپ داری مک آدرس: b0-ea-bc-df-1e-5e میباشد که در هنگام پروگرام میتوانید آنرا با مک اصلی مودم خود جایگزین نمایید.
پیروز و سربلند باشید
پوریا تعبدی
کارشناس ارشد امنیت شبکه
مدرس و مشاور رسمی مایکروسافت ،میکروتیک و سیسکو و مدرس الکترونیک و سخت افزار
سلام
دوستان عزیز
فایل دامپ اورجینال مودم ایرانسل مدل TD-i40-A1 رو براتون در این پست قرار میدهم.
فایلی که دوست عزیزمان ahmad_janson در پست یاد شده قرار دادند فاقد منوهای کامل و بصورت Simple میباشد، اما این فایل بصورت Full Menu و فابریکی مودمهای LTE ایرانسل با منوی Customize شده ایرانسل میباشد.
این دامپ داری مک آدرس: b0-ea-bc-df-1e-5e میباشد که در هنگام پروگرام میتوانید آنرا با مک اصلی مودم خود جایگزین نمایید.
پیروز و سربلند باشید
پوریا تعبدی
کارشناس ارشد امنیت شبکه
مدرس و مشاور رسمی مایکروسافت ،میکروتیک و سیسکو و مدرس الکترونیک و سخت افزار