آی پی امداد
abtahi

مشکل: خطای E26 و E8 پکیج لورچ

naniwa

کاربر
2023-08-08
1
0
زاهدان
پاسخ : خطای E26 و ٍE8 پکیج لورچ

سلام دوستان
یک برد پکیج برام آوردن، ارور ۲۶ میداد با تعویض دو تا خازن و اپتیکوپلرهای اشاره شده مشکل برطرف شد
دو روز دیگه دوباره همین مشکل پیش اومده و دوباره برد رو آوردن.
ممنون میشم راهنمایی کنید

Omidpu1368

کاربر
2023-08-07
1
0
ارومیه
سلام پکیج لورچ ارور e26 نشون میده. خازن هارو تعویض کردم رله هم تعویض کردم اپتو کوپلر هارو تعویض کردم فقط ترانزیستور q2 پشت برد مشابه انداختم بازم ارور میده. مشابه q2 چه ترانزیستوری بندازم؟

yunes20

کاربر vip
کاربر
2015-02-02
12
8
دوست عزیز. این ارور مربوط به رله فن هست. با تست معلوم. نمیشه که سالم هست یا نه فقط باید تعویض بکنید و نکته مهمتر اینه که پرش فن رو هم چک کنید

دوستان سلام این بردپکیج لورج مدل آریان هستش که به این شکل درآمده من اومدم تغذیه روحذف کردم ویه تغذیه بیرونی گذاشم ولی خطای e26رفع نمیشه لطفا راهنمایی کنید

پیوست‌ها

• 289.6 کیلوبایت بازدیدها: 9
  • 308.8 کیلوبایت بازدیدها: 8
  • 311.7 کیلوبایت بازدیدها: 12

ana ata

کاربر vip
کاربر
2007-11-25
5
1
پاسخ : خطای E26 و ٍE8 پکیج لورچ

با درود
خیر، خازن هایی که در تصویر مشخص نمودید اشتباه است .
برای استفاده و تشخیص بهتر شما و سایر دوستان تصویر اصلاح شده شما قرار داده شد.
مشاهده فایل‌پیوست 186012

این برد در پکیج های لورچ و بوتان مدل سی وی استفاده میشود. همانطور که قبلا توضیح داده شد اگر قبل از جرقه زدن ارور E26 مشاهده شد مربوط به خازن و رله میباشد که در تصویر علامت گذاری شده ـــــ اگر هنگام جرقه زدن یا بعد از آن ارور فوق مشاهده شد مربوط به ترانزیستور اس ام دی ( Q2 ) پشت برد میباشد. دوستان توجه داشته باشید اگر بعد از تعمیر این برد و برد پکیج های ایمرگاز، بایماک، فالکه و چند پکیج دیگر که مشابه همین خطا را دارند، ارور E26 ملاحظه شد دلیل آن اتصالی در هنگام تعویض قطعات و آسیب دیدن ترانزیستور ( Q2 ) می باشد.
و در پایان اگر این ارور بصورت پراکنده و هراز چند وقت مشاهده میگردد، برد دستگاه سالم است و بهتر است پرشر دود و ونتوری را چک و تعویض نمایید.

شاد و سربلند باشید
با سلام دوست عزیز من ترانزیستور Q2را که خراب بود عوض کردم ولی بلافاصله سوخت اگه علتش براتون مشخصه ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام بر اساتید بزرگ و ارجمند این انجمن
بله عیب مربوط به رله فن بود که با تعویض عالی شد فقط یه سوال دارم خواهشمندم که راهنمایی بفرمایید
پکیج روی گرمایش از کفه ون وقت رو دمای پایین مثل ۴۰ درجه که می‌گذاریم اولش خوبه تایم روشن و خاموشش لی وقتی گرما به حدود ۴۰ می‌رسه مرتب ۱۰ ثانیه خاموش میشه و دوباره بعد ۱۰ ثانیه روشن میشه این کار را تکرار می‌کنه که باعث شد رله فن من بسوزه ممنون از لطفتان

بالا