سلام مشکل مولتی مترتون حل شد؟
خیلی خیلی ممنونم از اینکه به مشکل من توجه کردید و ممنونم بابت اینکه پیگیری کردین و چند برابر تشکر من از شما و دوستان دیگه من همین الان دیدم پیغام شما رو خیلی وقت بود که درخواست کرده بودم دیدم کسی جواب نداد سایت تعمیرکاران رو ول کردم الان گفتم یه سر بزنم ببینم چه خبر یهو دیدم دوتا از مهندسان خوب به مشکل من توجه کردند خیلی خشخال شدم
اما اینکه فرمودید آیسی ای ای پرام رو آپدیت کنم ممکنه بفرمایید که من بهتره با پروگرامر یواس بی اینکار رو انجام بدم یا با پروگارمری که مخصوص ایسی های ای ای پرام مادر بورد من یک پروگرمر دیگه به اسم اردواینو هم دارم که اس تی کا 500 می باشد
سوال2- اسم آیسی رو نتونستم تشخیص بدم اگر پروگرامر ایسی رو به اشتباه تشخیص بده اشگال نداره همونطوری پروگرام کنم چون بعضی وقتا ایسی رو اشتباه تشخیص میده ولی میشه پروگرام کرد
سوال سوم - آیا فقط ای ای پرام رو تغییر بدم و برنامه اصلی رو کاری نداشته باشم بازم تشکر منظور شما از ای ای پرام حافظه دایم آیسی یا خود آیسی از نوع ای ای پرام >؟
درباره اون دوست خوبم که فرمودند ترانزیستور عوض کنم حتما انیکار را هم انجام میدم امیدوارم مشکل حل بشه چون دقیقا نمی دونم اسم این آیسی چیه بازم از همه دوستان ومهندسان عزیز و سایت خوب تشکر میکنم:thanx::thanx::thanx::thanx::thanx::83000000::92000000: