سلام من هم همین مشکل را دارم یک مولتی متر دیگه تهیه کردم فقط ورژن روی بردش با هم متفاوت بود اما دقیقا از لحاظ ظاهر با هم یکی می باشند.
فایل ایپرام را از روی سالم کپی کرده و روی خراب ریختم فرقی نکرد.
فقط پروگرامر تخصصی نیاز دارم تا میکرو HY12P66 که همان آی سی قیری می باشد را دوباره پروگرام کنم البته اگر برنامه میکروش قفل نباشد.
حالا ورژن نوشته شده روی برد شما دوستان که خراب شده آیا V 1.4 می باشد عکس بالا که همین ورژن بود.چون مال من که 1.4 است خراب شده ولی اون یکی که ورژن 1 می باشد خیلی وقت پیش تهیه کردم که هنوز خراب نشده شاید این مشکل در ورژن 1.4 وجود دارد.
اگر دوستان راه حلی پیدا کردند لطفا من را هم راهنمایی کنند.با تشکر
باتاخیر
فقط الکی وقت خودتون روتلف کردید به دودلیل 1-این مشکل اصلابراثرخرابی نرم افزاری نبوده که بخوادبه بصورت نرم افزاری حل بشه
2_درکل خریدجنسی های اینچنینی به کل اشتباس حتی اگه درشرایط ایده آل بتونن چندسال هم عمرکنن. چون اگه ازشرایط ایده ال خارج بشن یاخراب میشن یادچارخطاهای فاحش دراندازه گیری میشن.
درحال حاضربه نظرمن اگه بخواییم حتی ارزونترین جنس بازارهم بخریم نبایددیگه پایین ترازمارک هایی مانند گوودویل اینستک GW INSTEKخریدکرد
حتی همون dec330هم که من قبلاداشتم که عمرنسبتاخوبی داشت مگه چی بود؟!تامیخواست یه خازن رواندازه گیری کنه جونش بالامیومد!
وقت واعصاب آدم ارزشش بیشتراز300هزارتومن نیست؟!اونم تورشته ایی که خودش به اندازه ی کافی پیچیدگی داره که بخوادبه اعصابت فشاربیاره! :goodjob:
http://www.gwinstek.com/en-global/p.../Handheld_Digital_Multimeters/GDM-400_GDM-300