آی پی امداد
abtahi

سوال: خرابی برد تغذیه پکیج بوتان پرلا

amin8098

کاربر
2023-12-26
1
1
Tehran
خازن c5 را از روی مدار جدا کردی قرارش بده طبق گفته دوست مون مقاومت ۴.۷ دو وات ایسی viperاورجینال .اپتوکوپلر کنار ترانس خازن ۲۲میکرو ۵۰ ولت صد در صد خرابه تعویض کن حل میشه
باسلام خدمت شما من همین مشکل رو دارم و متاسفانه این قطعه شبیه ترانزیستور با کد J1که روی این برد هست نمی‌دونم چیه و کد روش هیچ کجا نیست همچین قطعه ای و روی هر برد یک چیزی خورده مثلاً روی یه کدوم خورده 8A724و روی یکی دیگه خورده 8A411ممنوم میشم راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Д

قاسمی ۹۲

کاربر vip
vip
کاربر
2023-10-02
3
8
مشهد
سلام دوستان،پرلا وایپر زد بترتیب فیوز،مقاومت ۴،۷ وایپر و اتصال برق ورودی به پل دیود که حتما قطع میشه از زیر قطعه و مقاومت سرراه چهار پایه درین وایپر تعویض و تمام،یاعلی

قاسمی ۹۲

کاربر vip
vip
کاربر
2023-10-02
3
8
مشهد
سلام خدمت اساتید بزرگوار،تاحالا هرچی پرلا تعمیر کردیم که وایپر زده،فیوز،خط برق ورودی به پل دیود زیرپل دیود،وایپر،تمام! اگه وایپر ترکیده بود خازن ۲۲ هم که به پایه ۴ آیسی وایپر رفته،تعویض!همش راه افتاده،درنهایت آرزوی موفقیت واس همکاران و علی یارتان

hadihami

کاربر
2024-10-18
1
0
تهران
سلام وقت بخیر ، تو نوسانات برق برد پکیج پرلا پرو فیوز سوخته بود، فیوز عوض کردم و دستگاه در حالت خاموش زدم به برق باز فیوز سوخت، البته پل دیودی تو قسمت تغذیه یه کم سیاه شده، ممنون میشم راهنمایی کنید

پیوست‌ها

• 360 کیلوبایت بازدیدها: 5
  • 42.4 کیلوبایت بازدیدها: 5

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
250
2,479
اراک...
سلام وقت بخیر ، تو نوسانات برق برد پکیج پرلا پرو فیوز سوخته بود، فیوز عوض کردم و دستگاه در حالت خاموش زدم به برق باز فیوز سوخت، البته پل دیودی تو قسمت تغذیه یه کم سیاه شده، ممنون میشم راهنمایی کنید
در این برد شما باید علاوه بر فیوز،مقاومت 4.7و خازن 22u 50vو ای سی وایپر22 و اپتی کوپلر مربوطه رو هم عوض کنید...در ضمن گاهی اوقات مسیر بالای ورودی پل دیود هم قطع میشه...گاهی هم اپتی کوپلر بالای ترانس چاپر هم خراب میشه..

MahanSh77

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-08-18
20
23
مازندران
درود
خسته نباشید
ابتدا با منبع تغذیه ولتاژ 24 ولت به خازن بعد ترانس بدید.
ببینید برد روشن میشه یا خیر
اگر روشن نشد میکرو خرابه و ارزش تعمیر نداره.
اگر روشن شد به بررسی تغذیه بردازید.
بعضی اوقات برای تغذیه وقت میذارید و در اخر میبینید میکرو خرابه و ارزش نداره و وقتی که گذاشتید هدر میره

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
800
2,614
تهران -شانکهای
با احترام
بنده یه بار کل این قطعات رو تعویض کردم ،خازنهای بخش گرم هم کامل تعویض کردم ولی با اینکه برد روشن شده بود ولی ولتاژ خروجی بین ۸ تا ۳۰ ولت نوسان سریع و دایم داشت. به خاطر عجله مشتری وقت کافی نداشتم اشکال رو پیدا کنم و همونجوری دادم برد . ایرادش رو نتونستم متوجه بشم که از بخش گرم بود یا سرد .حتی خازن ۲۲ میکرو ۴۰۰ ولتی هم کمی نوسان داشت.

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
250
2,479
اراک...
با احترام
بنده یه بار کل این قطعات رو تعویض کردم ،خازنهای بخش گرم هم کامل تعویض کردم ولی با اینکه برد روشن شده بود ولی ولتاژ خروجی بین ۸ تا ۳۰ ولت نوسان سریع و دایم داشت. به خاطر عجله مشتری وقت کافی نداشتم اشکال رو پیدا کنم و همونجوری دادم برد . ایرادش رو نتونستم متوجه بشم که از بخش گرم بود یا سرد .حتی خازن ۲۲ میکرو ۴۰۰ ولتی هم کمی نوسان داشت.
در این برد اپتی کوپلر در نود درصد موارد همراه آی سی میسوزه و باید تعویض بشه...در ضمن برای تست میکرو با توجه به زنر خروجی شما باید نوزده ولت به خازن خروجی چاپر تزریق کنید ...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: MahanSh77
بالا