آی پی امداد
abtahi

سوال: خرابی آی سی تغذیه یخچال هیمالایا به شماره ME141

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
238
1,696
ایلام - دهلران
سلام عزیزم
اوکی تا اینجا، حالا یه عکس از سیم کشی برد که روی یخچال زده رو هم برای کاربرای عزیز بفرست، چون میخام ریز تا درشت کار رو از تکنیک های مختص به سرویس کار تا نکات فنی مختص به تعمیرکار برد رو بگم، لطفا برای دریافت اطلاعات تکمیلی حتما بفرست عزیزم 😘
راستی یه عکس هم از لیبل مشخصات یا پلاک اطلاعات و مدل که داخل دستگاه زده هم بفرست که سوالی واسه کسی نمونه 🌷

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
238
1,696
ایلام - دهلران
عزیزم یه عکس نمای بالا از برد هم بفرستی حتما چون میخام با ذکر شماره قطعات تمام بلاک دیاگرام ها رو توضیح بدم 😊
دیگه این زحمت ارسال عکسها رو داره ولی دوره ای بهتون توضیح میدم که اگه بخای برید بیرون کلاس، باید ۱۰ تومنی واریز کنید تا این اطلاعات رو بهتون بدن، شایدم بیشتر

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
238
1,696
ایلام - دهلران
سوالی هم از مدیر انجمن دارم، محدودیت های ارسال ویدیو چیه و اصلا مدیر این بخش کیه؟

shkib2005

کاربر
2007-09-03
121
1,050
ممنون از تجربه تون خیلی به جا بود من چن تا ای سیم سوخت بخاطر همین قضیه من

mir naser

کاربر
2025-04-18
2
1
کرج
سوالی هم از مدیر انجمن دارم، محدودیت های ارسال ویدیو چیه و اصلا مدیر این بخش کیه؟

سلام
توضیح کامل همیشه بهتره؟
پس یه عکس واضح از برد هیمالیا یا هر برد یخچال موتور معمولی که دارید بزارید تا توضیح کامل براتون بزارم و از مدیر بخش میخام که این تاپیک رو به عنوان مرجع آموزش و عیب یابی برد هیمالیا بزاره ؟
خیلی خوب بریم تو کارش. یه عکس از شماتیک سیم کشی و یه عکس از خود برد بزارید تا براتون رسش رو بکشم بیارم بالا و مدرکی باشد بر اینکه انجمن تعمیرکاران ایران واقعا تعمیر کار داره نه فقط سوال پرس؟

mir naser

کاربر
2025-04-18
2
1
کرج
اساتید گرامی بورد من ای سی تغذیه ۱۴۱داره ویه مقاومت 1r3داره آیا من میتونم از ای سی v22استفاده کنم

پیوست‌ها

• 337.2 کیلوبایت بازدیدها: 3
بالا