درود بر شما بجای me141 میتونید از آی سی ncp1050 هم استفاده کنید
آی سی sm8022bs را از فروشگاه شار الکترونیک تهیه کردم قیمت و کیفیت خوبی داشتدرود
آی سی sm8022bs و ncp1050 را پیدا نکردم همکاران عزیز اگه فروشگاهی سراغ دارید یا جایگزین دیگه ای هست ممنون میشم قرار بدید
درود کدوم عکس و متن چیزی مشخص نیستپاسخ : شماره آیسی تغذیه یخچال هیمالیا
دوستان شرمنده من وقت نکردم بلخره این متن و عکس و آماده کردم برای دوستانی که تو سیمکشی و نصب ایسی مشکل داشتن اینم آسونترن راه برای جایگزینی ایسی با یه عکس خدمت دوستانکد:[QUOTE][/QUOTE]
سلامسلام
من یه برد باز کردم ای سی me141ترکیده بود،عوض کردم +خازن های صافی ،اوکی شد،ولی بعد چهار ساعت درست کار کردن فریزر ،اینبار پل دیود ترکید،عوض کردم یکساعت کار کرد ،دوباره ترکید،فیوز نسوخته ولی فیوز خونه پرید!!
کسی میتواند راهنمایم کنه؟
سلام دوست عزیز و ممنون از توضیح تخصصی شما و سایر دوستان.یه سئوال درخصوص توضیحی که دادید برای من بوجود اومده و نیاز به کمک دارم.سلام
شما کیت رو روی میز کار شبیه سازی کن بعد مدار ۱۱۰ رو یعنی لامپ سری شده رو بهش وصل کن بعد ببر زیر بار یعنی شرایطی رو شبیه سازی کن که دمای یخچال یا فریزر گرم باشه و فقط موتور روشن بشه بعد دما رو سرد تر کن (تغییر دماها با تغییر مقاومت هایی که بجای سنسور میزاری ممکن است ) تا فن ها به کار بیوفتن بعد بازم با بیشتر کردن مقدار مقاومت ها المنت ها رو بیار تو مدار و نتیجه تمام المان ها رو بگیر و اگر مشکلی نبود که من همین الان میگم نیست شما میرید سراغ اتصالات سیم در کابین های فریزر و یخچال که علی الظاهر سیمهای المنت اتصالی دارند چون وقتی المنت میخاد بیاد تو مدار فیوز شما میبپره.
البته اینها همه بعد از اینکه شما برد رو تعمیر کردید و وارد فاز تست در زیر بار شدید هستش ×
برای نصب دمپر بر روی میز کار شاید به مشکل بر بخورید ولی توصیه میکنم یکم فکر کنید ببنید دمپر چجوری کار میکنه تا بتونید اونو شبیه سازی کنید یا راه احل ساده تر استفاده از دمپر خود یخچال هست تا بتونید پالسهای قطع و وصل دمپر رو به برد بدید تا ایراد دمپر نگیره و بره زیر بار.
موفق باشید
1.3 اهمپاسخ : شماره آیسی تغذیه یخچال هیمالیا
سلام کسی از دوستان میدونه مقاومت 29 چند اهمه؟
سلام
توضیح کامل همیشه بهتره؟
پس یه عکس واضح از برد هیمالیا یا هر برد یخچال موتور معمولی که دارید بزارید تا توضیح کامل براتون بزارم و از مدیر بخش میخام که این تاپیک رو به عنوان مرجع آموزش و عیب یابی برد هیمالیا بزاره ؟
خیلی خوب بریم تو کارش. یه عکس از شماتیک سیم کشی و یه عکس از خود برد بزارید تا براتون رسش رو بکشم بیارم بالا و مدرکی باشد بر اینکه انجمن تعمیرکاران ایران واقعا تعمیر کار داره نه فقط سوال پرس؟
با سلام و احترام