آی پی امداد
abtahi

سوال: خرابی آی سی تغذیه یخچال هیمالایا به شماره ME141

AREYA54

کاربر vip
vip
کاربر
2014-06-02
314
667
درود
آی سی sm8022bs و ncp1050 را پیدا نکردم همکاران عزیز اگه فروشگاهی سراغ دارید یا جایگزین دیگه ای هست ممنون میشم قرار بدید
آی سی sm8022bs را از فروشگاه شار الکترونیک تهیه کردم قیمت و کیفیت خوبی داشت

$majid

کاربر
2023-05-19
2
5
تهران
پاسخ : شماره آیسی تغذیه یخچال هیمالیا

دوستان شرمنده من وقت نکردم بلخره این متن و عکس و آماده کردم برای دوستانی که تو سیم‌کشی و نصب ایسی مشکل داشتن اینم آسونترن راه برای جایگزینی ایسی با یه عکس خدمت دوستان
کد:
[QUOTE][/QUOTE]
درود کدوم عکس و متن چیزی مشخص نیست

porya27

کاربر
2024-10-25
1
1
لرستان
سلام
من یه برد باز کردم ای سی me141ترکیده بود،عوض کردم +خازن های صافی ،اوکی شد،ولی بعد چهار ساعت درست کار کردن فریزر ،اینبار پل دیود ترکید،عوض کردم یکساعت کار کرد ،دوباره ترکید،فیوز نسوخته ولی فیوز خونه پرید!!
کسی میتواند راهنمایم کنه؟

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
233
1,675
ایلام - دهلران
سلام
من یه برد باز کردم ای سی me141ترکیده بود،عوض کردم +خازن های صافی ،اوکی شد،ولی بعد چهار ساعت درست کار کردن فریزر ،اینبار پل دیود ترکید،عوض کردم یکساعت کار کرد ،دوباره ترکید،فیوز نسوخته ولی فیوز خونه پرید!!
کسی میتواند راهنمایم کنه؟
سلام
شما کیت رو روی میز کار شبیه سازی کن بعد مدار ۱۱۰ رو یعنی لامپ سری شده رو بهش وصل کن بعد ببر زیر بار یعنی شرایطی رو شبیه سازی کن که دمای یخچال یا فریزر گرم باشه و فقط موتور روشن بشه بعد دما رو سرد تر کن (‌تغییر دماها با تغییر مقاومت هایی که بجای سنسور میزاری ممکن است ) تا فن ها به کار بیوفتن بعد بازم با بیشتر کردن مقدار مقاومت ها المنت ها رو بیار تو مدار و نتیجه تمام المان ها رو بگیر و اگر مشکلی نبود که من همین الان میگم نیست شما میرید سراغ اتصالات سیم در کابین های فریزر و یخچال که علی الظاهر سیمهای المنت اتصالی دارند چون وقتی المنت میخاد بیاد تو مدار فیوز شما میبپره.
البته اینها همه بعد از اینکه شما برد رو تعمیر کردید و وارد فاز تست در زیر بار شدید هستش ×
برای نصب دمپر بر روی میز کار شاید به مشکل بر بخورید ولی توصیه میکنم یکم فکر کنید ببنید دمپر چجوری کار میکنه تا بتونید اونو شبیه سازی کنید یا راه احل ساده تر استفاده از دمپر خود یخچال هست تا بتونید پالسهای قطع و وصل دمپر رو به برد بدید تا ایراد دمپر نگیره و بره زیر بار.
موفق باشید

سلام
شما کیت رو روی میز کار شبیه سازی کن بعد مدار ۱۱۰ رو یعنی لامپ سری شده رو بهش وصل کن بعد ببر زیر بار یعنی شرایطی رو شبیه سازی کن که دمای یخچال یا فریزر گرم باشه و فقط موتور روشن بشه بعد دما رو سرد تر کن (‌تغییر دماها با تغییر مقاومت هایی که بجای سنسور میزاری ممکن است ) تا فن ها به کار بیوفتن بعد بازم با بیشتر کردن مقدار مقاومت ها المنت ها رو بیار تو مدار و نتیجه تمام المان ها رو بگیر و اگر مشکلی نبود که من همین الان میگم نیست شما میرید سراغ اتصالات سیم در کابین های فریزر و یخچال که علی الظاهر سیمهای المنت اتصالی دارند چون وقتی المنت میخاد بیاد تو مدار فیوز شما میبپره.
البته اینها همه بعد از اینکه شما برد رو تعمیر کردید و وارد فاز تست در زیر بار شدید هستش ×
برای نصب دمپر بر روی میز کار شاید به مشکل بر بخورید ولی توصیه میکنم یکم فکر کنید ببنید دمپر چجوری کار میکنه تا بتونید اونو شبیه سازی کنید یا راه احل ساده تر استفاده از دمپر خود یخچال هست تا بتونید پالسهای قطع و وصل دمپر رو به برد بدید تا ایراد دمپر نگیره و بره زیر بار.
موفق باشید
سلام دوست عزیز و ممنون از توضیح تخصصی شما و سایر دوستان.یه سئوال درخصوص توضیحی که دادید برای من بوجود اومده و نیاز به کمک دارم.
آیا بورد هیمالیا رو بدون خود یخچال فریزر میشه به صورت مطمئن چک کرد یا نه. یعنی بدون حتی بورد دیسپلی. چون من اولین بورد یخچال فریزر هست که میخوام اگه بشه تعمیر کنم و فعلا رسیدم به اینکه
ولتاژهای ۱۲ و ۵ ولت خروجی سوئیچینگ تغذیه رو دارم ولی صدای تق تق مقطع ضعیفی از بزر میاد.در واقع نمیدونم آیا میکرو بدون دیسپلی میاد تو سرویس که فرمان های لازم رو بر اساس سنسورها و غیره بده و یا اینکه ایراد چیز دیگست سردرگم هستم.و آیا ممکنه در این حالت بورد سالم باشه. ممنون میشم توضیح و راهنمایی کاملی کنید و اگه شبیه سازی نیازه چکار باید کنم . با تشکر

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
233
1,675
ایلام - دهلران
سلام
توضیح کامل همیشه بهتره؟
پس یه عکس واضح از برد هیمالیا یا هر برد یخچال موتور معمولی که دارید بزارید تا توضیح کامل براتون بزارم و از مدیر بخش میخام که این تاپیک رو به عنوان مرجع آموزش و عیب یابی برد هیمالیا بزاره ؟
خیلی خوب بریم تو کارش. یه عکس از شماتیک سیم کشی و یه عکس از خود برد بزارید تا براتون رسش رو بکشم بیارم بالا و مدرکی باشد بر اینکه انجمن تعمیرکاران ایران واقعا تعمیر کار داره نه فقط سوال پرس؟

سلام
توضیح کامل همیشه بهتره؟
پس یه عکس واضح از برد هیمالیا یا هر برد یخچال موتور معمولی که دارید بزارید تا توضیح کامل براتون بزارم و از مدیر بخش میخام که این تاپیک رو به عنوان مرجع آموزش و عیب یابی برد هیمالیا بزاره ؟
خیلی خوب بریم تو کارش. یه عکس از شماتیک سیم کشی و یه عکس از خود برد بزارید تا براتون رسش رو بکشم بیارم بالا و مدرکی باشد بر اینکه انجمن تعمیرکاران ایران واقعا تعمیر کار داره نه فقط سوال پرس؟
13694986_1636008555_829_11zon.jpg

بالا