من مخالف شما ام
اولا حتما شما این ویندوز رو خریداری کردین که اگه این کارو کردین که معلومه مشکل داره.
دوما شاید ویندوز شما اکتیو نیست
بعدش من همین الان ویندوز 8 دارم و ازش کاملا راضی ام.
بعدشم ما که نباید مردم رو از پیشرفت تکنولوژی دور کنیم ، بر عکس ، مردم را باید با پیشرفت تکنولوژی آشنا کنیم نه اینکه بگیم هنوز زوده!!!!
من آخرین ورژن ویندوز رو دانلود کردم و زمانی من نصب کردم هنوز در مغازه ها حداقل در استان ما نبود.
من کی گفتم تکنولوژی جدید رو استفاده نکنن؟؟ اتفاقا من همیشه به کسایی که از ویندوز xp استفاده میکردند خورده میگرفتم و تشویق میکردم از ویندوز 7 استفاده کنند اما دلیلی که در این مورد گفتم یکم هنوز صبر کنند عدم تطابق بسیاری از نرم افزارها و سخت افزارها با این ویندوز هست که به زودی نرم افزارهای اصلاحی اونها میاد.
بسیاری از کارتهای dVB دیگه قابل نصب روی ویندوز 8 هنوز نیستند به دلیل فقدان درایور. بسیاری از اسکنرها و پرینترها همین مشکل رو دارند. که من مجبور شدم با نصب ویندوز مجازی مشکل رو موقت مرتفع کنم تا درایورهای اونها بیاد. البته اگر بیاد!
مشکل دیگر اینکه حتی Access 2010 روی این ویندوز مشکل داره و بعد از بسته شدن نرم افزار Error میده.
کارتهای گرافیک ATI هنوز حتی با وجود آپدیت جدید این کارت گرافیک هنوز با این نرم افزار مشکل دارند و در نرم افز های گرافیکی منجمله فتوشاپ منجر به سیاه و چهار خونه شدن پی در پی تصویر میشه.
اجرا نشدن برنامه های portable که با virtual spoon ساخته شدند بر روی این ویندوز
و ...
و ....
اینها مشکلاتی هست که مطمئنا به زودی یکی یکی حل میشه ولی یکم زمان نیاز داره.
درضمن حرف زدنتون به گونه ای بود که انگار با یک آدم مبتدی طرف هستید! یعنی من فرق ویندوز سالم و خراب رو نمیفهمم؟؟ من حتی از طریق بررسی hash سعی کردم فقط نسخه نهایی و اورژینال رو تهیه کنم!