آی پی امداد
abtahi

جدیترین اخبار دنیای اینترنت|هفته چهارم اسفند

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
ایجاد شبکه ملی مهارت برای توسعه آموزش های مهارتی



شبکه ملی مهارت به منظور گسترش فناوری اطلاعات در جهت توسعه بیش از پیش آموزش های مهارتی و حرفه ای با همکاری میان سازمان فناوری اطلاعات و سازمان فنی و حرفه ای کشور ایجاد خواهد شد.

مهندس "علی حکیم جوادی" در مراسم امضاء تفاهم نامه ایجاد شبکه ملی مهارت،* افزود: معماری این شبکه با همکاری بخش خصوصی طراحی می شود و اجرای آن به صورت مشترک میان سازمان فناوری اطلاعات ایران و سازمان فنی و حرفه ای کشور عملیاتی می شود.
وی افزود: بر این اساس،* 33 مرکز ستادی و 650 آموزشگاه سازمان فنی و حرفه ای و همچنین و 18 هزار آموزشگاه خصوصی تحت نظر این سازمان به تدریج به این شبکه متصل خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی این شبکه،* اطلاعات بسیار زیاد و ارزشمندی روی آن به اشتراک گذاشته خواهند شد و امیدواریم با تقویت مرکز داده های سازمان فنی و حرفه ای این مرکز به عنوان مرکز اصلی اتصال به شبکه ملی مهارت و اشتراک داده ها مورد استفاده قرار گیرد.

علی حکیم جوادی یکی از کاربردهای اصلی این شبکه را برطرف کردن بخشی از نیازهای آموزشی مورد نیاز خصوصا در دستگاه ها و بخش های مختلف دانست و تاکید کرد: با اجرای این شبکه صرفه جویی های زیادی محقق خواهد شد چرا که بر اساس برخی اطلاعات موجود،* 35 درصد از هزینه های آموزشی مربوط به فضای فیزیکی و رفت و آمد و غیره مربوط است که با ایجاد چنین شبکه هایی حذف خواهد شد.

وی با بیان این مطلب که 30 درصد از قوانین برنامه پنجم توسعه مربوط به فناوری اطلاعات است ادامه داد: یکی از از شاخص های 14 گانه دولت ارائه 30 درصد آموزش ها به صورت الکترونیکی است که در همین راستا و تا کنون فاز نخست شبکه علمی و شبکه ملی مدارس به بهره برداری رسیده و امروز نیز تفاهم نامه ایجاد شبکه ملی مهارت به امضاء می رسد.

به گزارش سیتنا،* دکتر پرند،* رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور نیز در این مراسم اظهار داشت: شبکه ملی مهارت در جهت اجرای نظام جامع مهارت و فناوری اجرایی می شود.

وی فازهای اجرایی این شبکه به چهار دسته تقسیم کرد و افزود: این پرو*ژه در فاز نخست در سازمان فنی و حرفه ای، سپس در دانشگاه جامع علمی و کاربردی اجرایی می شود پس از آن در دانشگاه های فنی و حرفه ای و برخی از مدارس آموزش و پرورش اجرایی خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حوزه محتوایی نیز بر اساس برنامه 5 ساله تدوین شده،*به مرور زمان 300 استاندارد آموزشی به صورت آموزش مجازی ایجاد خواهد شد و با استفاده از شبکه ملی مهارت مورد استفاده قرار می گیرد.

*رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: بر اساس تصویب مجامع بین المللی ایران متولی آموزش های مجازی و شبه مجازی مهارتی در کشورهای اسلامی شده است که با ایجاد این شبکه این موضوع نیز عملیاتی خواهد شد.

بر اساس این گزارش،* تدوین طرح و معماری ایجاد شبکه ملی مهارت مبتنی بر زیر ساخت های شبکه ملی اطلاعات درکشور،* اتصال کلیه نقاط تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به شبکه ملی اطلاعات شامل اتصال 33 مرکز اصلی ستادی و ادارات کل در استان ها، حدود 700 مرکزآموزش دولتی و نیز حدود 18000 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد، توسعه مرکز داده فعلی و ایجاد مرکز داده پشتیبان در یک استان خارج از تهران و حمایت از تولید محتواهای مهارت آموزی الکترونیکی و شبیه سازهای آموزشی نرم افزاری و سخت افزاری از جمله بندهای این تفاهم نامه همکاری محسوب می شود.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
مرورگر موبایل UCWEB چین در راه آمریکا


بزرگترین ارائه دهنده مرورگر تلفن همراه در چین در حال آماده کردن خود برای ورود به بازار آمریکاست. این شرکت در راستای افزایش دامنه فعالیت های خود از یک شرکت چینی به یک کمپانی اینترنتی در سطح جهان این پروژه را در دست اقدام دارد.

اگر چه شرکت uCWEB آنچنان در دنیا مشهور نیست اما در حال حاضر و بر روی پلت فرم های مختلف از جمله iOS، اندروید و سیمبین بیش از 300 میلیون کاربر دارد. این شرکت بیش از 1000 کارمند دارد و با کمپانی نوکیا برای نصب مرورگر اینترنتی UCWEB قرارداد دارد.

این شرکت برای ورود به بازار آمریکا رقبای سرسختی مانند گوگل و اپل را پیش رو دارد که بنا به آمار منتشره تسلط کاملی بر دنیای مرورگرها در آمریکا دارند.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
کندی اینترنت»، مصداق غش در معامله نیست؟

اینترنت ۱۲۸ می*خریم اما به جایش سرعت زیر ۱۰۰ تحویل می*گیریم و سر ماه توقع داریم که اختلاف این دو سرعت را برایمان محاسبه کرده و از حسابمان کم کنند، ولی خبری نمی*شود و حتی هنگامی که چند روز اینترنتمان قطع هم شده بود، در مبلغ ماهیانه لحاظش نکردند. این شاید مشکل افراد کمی نباشد؛ مشکلی که آن را با مراجع در میان گذاشتیم تا بفهمیم مصداق غش در معامله هست یا نه؟!

مدتی است کندی اینترنت، بسیاری از کاربران پرشمار این دنیای مجازی در کشورمان را دچار مشکل کرده است؛ کاربرانی که برای دریافت این خدمات، قرارداد امضا می*کنند و پول می*پردازند، ولی گاه ممکن است، بدون هیچ توضیحی دسترسی*شان قطع شود؛ آن هم در شرایطی که این قطعی*ها در صورت*حسابشان دیده نمی*شود و حتی تخفیفی هم در پی ندارد!

چند گاهی است که کند شدن ناگهانی سرعت اینترنت و قطع شدن*های گاه و بیگاه آن، موجب نارضایتی بسیاری از کاربران این دنیای مجازی شده و اعتراضات بسیاری در پی داشته است؛ دشواری که تا چندی پیش، به قطعی کابل*های ارتباطی کشورمان در خلیج فارس نسبت داده می*شد و اکنون مدتی است که دلایلی (!) از این دست را نیز به خود نمی*بیند.

این در حالی است که بسیاری از کاربران هر روزه و همیشگی اینترنت در کشورمان، از اینترنت نوع پر سرعتی (البته در مقیاس داخلی!) بهره می*گیرند که برای دریافت آن، قراردادی با یکی از شرکت*های خدمات دهنده اینترنتی به امضا رسانده*اند و بسته به نوع قراردادشان، هر دوره مبلغی به شرکت طرف قراردادشان می*پردازند؛ مبلغی که در قیاس با میانگین جهانی، چه بسا گزاف هم باشد، ولی به ظاهر تعهدی برای دریافت خدمات معمولی در پی نداشته اشت!

به عبارت بهتر، کاربری که قرارداد دریافت اینترنت ADSL با سرعت 128 کیلو بیت را با یکی از ISP*های فعال در منطقه محل سکونتش به امضا رسانده باشد، توقع ندارد که اینترنتی با سرعتی به مراتب پایین*تر از این قرارداد در اختیارش قرار بگیرد و حتی گاه با قطعی هم روبه*رو شود، ولی در پایان ماه، در صورت*حسابش تغییری نبین و مجبور به پرداخت همه مبلغ شود؛ شرایطی که البته فعلا در کشورمان جاری است و کمتر کاربر اینترنتی هست که صابون این نوع ضرر به تنش نخورده باشد.

اینجاست که اختلالات رو به افزایش دسترسی به دنیای مجازی در کشورمان از یک سو و نارضایتی کاربرانی که احساس می*کنند، زیان دیده*اند، ما را بر آن داشت که به سراغ مراجع عظام برویم و درباره غش در این معامله از ایشان استفتا کنیم.

این هم شرح پرسش «تابناک» از برخی از مراجع گرانقدر و پاسخ*های ایشان که امیدواریم مورد توجه مسئولین هم قرار بگیرد:

پرسش:

با عرض سلام
از آنجا که مدتی است، سرعت اینترنت به شدت کند شده و دلیل واضحی برای این کندی مطرح نشده است، کاربران اینترنت که مشتری شرکت*های خدماتی مختلف داخل کشور هستند (هم خود مخابرات و هم شرکت*های طرف قرارداد با آن و حتی دو اپراتور بزرگ تلفن همراه) از خدمات دریافتی رضایت ندارند، خدمات ارائه شده به مشتریان با هزینه*ای که برای آن می*پردازند هم*خوانی ندارد، برای نمونه، برای دریافت اینترنت با سرعت ۱۲۸ قرارداد بسته اند، اما سرعتی به مراتب کمتر دریافت می*کنند و اینجاست که شبهه غش در معامله به ذهن می*رسد؛ آن هم در شرایطی که ما*به*التفاوت آن به مشتریان بازگردانده نمی*شود؛ لطفا بفرمایید آیا این امر مصداق غش در معامله است یا نه؟

آیا شرکت*هایی که متعهد به ارائه خدمات شده اند، ولی در انجام وظایف خود کوتاهی کردند، موظف به پرداخت خسارت به مشتریان خود هستند؟

*پاسخ آیت الله العظمی ******ای
بسمه تعالی
سلام علیکم و رحمت*الله و برکاته
در فرض سؤال گرچه مصداق غش در معامله نیست، ولی مشتری اگر مغبون باشد، حق دارد قرارداد را فسخ نماید.
موفق و مؤید باشید


*پاسخ آیت الله العظمی صافی گلپایگانی
علیکم السلام و رحمة الله
به طور کلی چنانچه شرکت*های مخابراتی در مقابل وجهی که از مشترکین می*گیرند امکانات ناقص ارائه دهند ضامنند و الله العالم 14 ربیع الثانی 1433

*پاسخ آیت الله العظمی مکارم شیرازی
بسم الله الرحمن الرحیم
با اهدای سلام و تحیت؛
چنانچه کوتاهی در خدمات رسانی از ناحیه آنها باشد مسئول هستند.
همیشه موفق باشید

*پاسخ آیت الله العظمی مظاهری
بسمه تعالی
اگر طبق قرارداد عمل نشود، جبران خسارت لازم است.
حسین المظاهری
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
لری*پیج، گوگل را نابود کرد

مدیر سابق بخش مهندسی گوگل و مدیر همراه کنونی در بخش توسعه مایکروسافت، جیمز ویتاکر، در روز سه شنبه مطلب مفصلی را درباره این که چرا پس از سه سال همکاری پرثمر و مستمر با گوگل، تصمیم به ترک این شرکت گرفت، منتشر نموده است.


این تصویر کوچک شده است برای نمایش اینجا کلیک کنید

play.png

این تصویر کوچک شده است برای نمایش اینجا کلیک کنید
30.jpg

به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (28 اسفند /18 مارس)، جیمز ویتاکر که سه سال متمادی مدیر بخش مهندسی گوگل بود، چندی پیش به طور ناگهانی از این کمپانی استعفا کرد و به مایکروسافت پیوست. حال پس از چند ماه از ترک گوگل، وی لب به سخن گشوده و به تشریح دلایل خود برای خروج از این کمپانی پرداخته است. او معتقد است که موسس و مدیرعامل فعلی گوگل، لری پیچ در حال نابود کردن گوگل است.
مدیر سابق بخش مهندسی گوگل و مدیر همراه کنونی در بخش توسعه مایکروسافت، جیمز ویتاکر، در روز سه شنبه مطلب مفصلی را درباره این که چرا پس از سه سال همکاری پرثمر و مستمر با گوگل، تصمیم به ترک این شرکت گرفت، منتشر نموده است. پست او در بلاگ MSDN مایکروسافت، درباره موضوعاتی است که اخیرا نقل مجلس رسانه*ها شده* است، اما نکته*هایی در سخنان وی وجود دارد که که ناشی از لمس نزدیک مساله توسط وی است و از این رو سخنان وی منحصر به فرد و قابل تامل محسوب می*شوند. چکیده سخنان ویتاکر آن است که وی باور دارد، مدیرعامل فعلی و یکی از پایه گذاران گوگل، لری پیج، این کمپانی را به طور کامل نابود خواهد کرد.
بحث اصلی ویتاکر از آنجا آغاز می*شود که اریک اشمیت، مدیرعامل سابق، کنار رفت و لری پیج سکان امور را در دست گرفت. ویتاکر معتقد است که تا قبل از لری پیج، تبلیغات همواره منبع در آمد اصلی گوگل بود که به کمک آن، مهندسین گوگل می*توانستند محصولات نوآورانه*ای را تولید کنند. اما پس از تغییر سمت مذکور، تبلیغات به آخرین گزینه تبدیل شد و دقیقا عکس روند سابق پیش گرفته شد. محصولات گوگل کم کم نابود شدند و بسیاری از آنها فقط وسیله ای برای جمع*آوری اطلاعات پرسنلی بیشتر از کاربران گوگل تبدیل شدند. حال کمپانی باید منت تبلیغ کنندگان را بکشد.
ویتاکر نوشته: "در زمان اریک اشمیت، تبلیغات همواره در پس*زمینه و پنهان بودند... گوگل همچون کارخانه تولید کننده نوآوری و خلاقیت بود، که به کارمندان و مهندسین نیروی لازم جهت نوآوری را از طریق اهداء جوایز، پاداش*های ویژه و تعطیلی 20% زمان می*داد. درآمد بالای حاصل از تبلیغات، به ما مسئولین اجازه می*داد تا بیاندیشیم، خلاقیت به خرج دهیم و بسازیم... اینها برای آن زمان بود، اما الان چه؟"
به نوشته زومیت، ویتاکر می گوید، لری*پیج شیفته فیس*بوک شده بود، چرا که این شبکه اجتماعی می*تواند، به دلیل به اشتراک*گذاری اطلاعات در هنگام استفاده از سایر خدمات سایت، اطلاعات وسیعی از مشخصات شخصی کاربرانش را جمع آوری کند. گوگل واقعا نیاز داشت تا پس از تلاش*های ناموفقی مثل Wave یا Buzz بالاخره به شکلی وارد فضای شبکه*های اجتماعی شود و تنها دلیل این امر نیز درآمد ناشی از تبلیغات آن بود.
ویتاکر ادامه می*دهد:
لری پیج بر اشتباه خود پافشاری کرد و در نهایت پروژه شبکه اجتماعی گوگل به جای اجتماعی و آزاد بودن تبدیل به محصولی با کنترل کامل گوگل روی آن شد که دیگر راه برگشتی نیز برای آن وجود ندارد. نام Google+ نیز بسیار بد انتخاب شده است، چرا که این حس را القا می کند که گوگل به تنهایی کامل نبود و جستجو، اندروید، Youtube و ... همه باید ساختاری اجتماعی می*داشتند و به تنهایی ناقص بودند... منظورم را می فهمید؟ بدتر از همه این بود که خلاقیت*ها نیز باید بر مبنای شبکه اجتماعی می*بودند. اندیشه*ای که می*خواست گوگل پلاس را تبدیل به مرکز جهان کند و شکست خورد، از بنیان اشتباه بود.
ویتاکر در انتهای مطلبش می گوید: "گوگل قدیم مکانی عالی برای کار کردن بود، اما گوگل جدید...؟!"
 
بالا