آی پی امداد
abtahi

جدیترین اخبار دنیای اینترنت | هفته اول اسفند

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
چالش‌های آموزش مجازی کشور

n00021287-b.jpg


رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه تهران درباره‌ چالش‌های موجود کشورمان در زمینه‌ آموزش مجازی تاکید کرد: نباید از دید مالی به بحث آموزش‌های مجازی نگاه شود.

به نقل از ایتنا;دکتر بابک سهرابی اظهار کرد: یکی از اهداف آموزش‌های الکترونیکی بحث مالی آن است زیرا درآمدی که آموزش الکترونیکی برای دانشگاه دارد، کمتر است.

او با تاکید بر اینکه درآمد‌ها باید صرف تجهیزات آموزش الکترونیکی شوند اظهار کرد: ما مجبوریم درآمد‌ها را صرف تکنولوژی‌ها کنیم و نباید این دانشجویان ضعیف شمرده شوند زیرا دانشجویان قوی بسیاری در زمینه‌ی مجازی داریم.

وی گفت: مشکلات پهنای باند و زیرساخت های مورد نیاز و از سویی مشکل کمبود استاد که تجربه‌ کافی در زمینه این نوع آموزش‌ها را داشته باشند، از موارد و مشکلات دیگر در زمینه و آموزش مجازی محسوب می‌شود.

دانشیار گروه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه تهران تاکید کرد: ما اساتید مجرب و خوبی داریم که در زمینه تدریس حضوری به خوبی فعالیت می‌کنند ولی این اساتید ممکن است نتوانند در زمینه آموزش مجازی فعالیت کنند زیرا فضای این نوع آموزش متفاوت است.
به نقل از ایتنا;وی ادامه داد: در برخی مواقع شاهدیم که اساتید جوانی داریم که تجربه حضوری ندارند اما چون با نسل اینترنت آشنا هستند، به خوبی می‌توانند در زمینه آموزش و تدریس مجازی فعالیت کنند.

این استاد دانشگاه گفت: پیشنهاد می‌کنم نگاه بهتری به آموزش‌های الکترونیکی شود زیرا در حال حاضر متاسفانه دید خوبی به آموزش الکترونیکی و این نوع آموزش وجود ندارد و بسیاری معتقدند که آموزش مجازی جای آموزش حضوری را نمی‌گیرد؛ در صورتی که آموزش حضوری فاقد فوایدی است که آموزش مجازی دارد.

رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه تهران در پایان تاکید کرد: در آموزش حضوری هزینه‌های ایاب‌ و ذهاب، ترافیک، برق، آب، گاز و موارد دیگر وجود دارد اما در مجازی این‌طور نیست و بحث سن و مواردی از این قبیل هم در فضای مجازی مطرح نیست.​
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
جریان یافتن فرکانس در لوگوی امروز گوگل به افتخار هرتز
به گزارش سافت گذر به نقل از فارنت;لوگوی امروز گوگل را می‌توان یکی از عجیب‌ترین لوگوهای گوگل تا به امروز دانست که با استفاده از حروف و رنگ‌های لوگوی اصلی آن ترسیم شده است. گوگل با قرار دادن این لوگو در صفحه اول موتور جستجوگر خود یکصد و پنجاه و پنجمین سالگرد تولد هنریش رادولف هرتز را گرامی داشته است.
امروزه نام هرتز احتمالا برای کسانی که با فناوری رایانه سر و کار دارند آشناست. نبض تمامی پردازنده‌هایی که رایانه‌های امروزی، تلفن‌های همراه هوشمند و تبلت‌ها را جان داده و قدرت بخشیده‌اند با هرتز یا بهتر بگویئم مگاهرتز و یا گیگاهرتز می‌تپد. هرتز در واقع واحد استاندارد فرکانس است که بوسیله آن تعداد سیکل‌های یک فرکانس در ثانیه را معین می‌کنند. هنریش رادولف هرتز دانشمند آلمانی که در بیست و دوم فوریه سال ۱۸۵۷متولد شد اولین نفری بود که وجود موج‌های الکترومغناطیسی را ثابت کرد و واحد هرتز به افتخار وی در سال ۱۹۳۰ یعنی شش سال بعد از مرگ وی به ثبت رسید. بله اگر به سال تولد و مرگ او توجه کرده باشید، درست حدس زدید این دانشمند المانی در سی وشش سالگی جان باخته است.
جالب است بدانید که او اولین کسی بود که ثابت کرد امواج الکترومغناطیسی از فواصل دور قابل ارسال هستند و اگر چه هرتز هیچگاه استفاده‌ای برای این کشف خود پیدا نکرد اما آزمایشات الکترومغناطیسی او راه را برای اختراع تلویزیون و رادیو هموار کرد. به گزارش سافت گذر به نقل از فارنت;لوگوی امروز گوگل به احترام هرتز یکی از طرح‌های لوگو متحرک کمیاب این شرکت است. اگر چه تغییر لوگوی بزرگترین موتور جستجو و پربازدیدترین سایت جهان به خاطر یک نفر افتخار بزرگیست اما بد نیست بدانیم که نام یکی از دهانه‌های آتش‌فشان‌های ماه را که در طرف دیگر ماه است، به افتخار این دانشمند بزرگ هرتز نامیده‌اند.​
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
نقض حریم خصوصی توسط گوگل، این بار در اکسپلورر

گوگل با بکارگیری روش‌های مشابه در سافاری، فعالیت کاربران اکسپلورر را دنبال می‌کند.

IMAGE634655425830801677.jpg

به نقل از پارسیک;شرکت مایکروسافت اعلام کرد که شرکت بزرگ گوگل، حریم شخصی کاربران اینترنت اکسپلورر را نادیده می‌گیرد.
دین هاش امویچ، مدیر مرکز اینترنت اکسپلورر شرکت مایکروسافت، در یادداشتی در وبلاگی، گوگل را متهم به نقض حریم شخصی کرد و اعلام کرده است که با این شرکت تماس برقرار کرده و خواستار توقف این عمل شده اند.
آقای هاش امویچ، توضیح داد که این امر پس از گزارشاتی صورت گرفت که شرکت گوگل حریم شخصی مرورگر شرکت اپل، سافاری، را نادیده گرفته است.
وی در این یادداشت نوشته است، پس از آنکه ما متوجه شدیم حریم شخصی سافاری توسط گوگل نقض شده است، از خود پرسیدیم که آیا ممکن است مرورگر اکسپلورر نیز دچار این امر شده باشد. پس از بررسی‌های اولیه، متوجه شدیم که گوگل با بکارگیری روش‌های مشابه، فعالیت کاربران اکسپلورر را دنبال می‌کند.
گوگل پیش از این، حریم مرورگر سافاری را نقض کرده بود. سافاری، یکی از معروف‌ترین مرورگرهای موبایل می‌باشد که در تمام مدل‌های اپل و آیفون استفاده می‌شود.

3.gif
این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده سایز واقعی بر روی اینجا کلیک کنید.
internet_explorer_9_tracking.jpg


به نقل از پارسیک;گوگل با نادیده گرفتن تنظیمات مرورگر سافاری، کاری کرده بود که ردگیری عملکرد کاربران مرورگر سافاری در حین استفاده از خدمات گوگل ممکن شود.
آقای هاش امویچ می‌گوید: اینترنت اکسپلور 9 دارای ویژگی اضافه‌تری نسبت به موارد قبلی به نام Tracking Protection می‌باشد که کاربران را در برابر فضولی‌های گوگل محافظت می‌کند.​
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
جنگ گوگل پلاس و اورکات علیه فیس بوک


از اذهان بسیار پاک شده است که زمانی درست پنج سال پیش، اورکات، فیس بوک زمان خود بود. بعد از آمدن فیس بوک به زندگی به خصوص جوانان، آن پدیده ای به مراتب مطبوع تر در ذائقه مردم امروز بوده و هست.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوري اطلاعات ايران از Ciol، گوگل نیز در این وانفسای یکه تازی فیس بوک، با افتتاح شبکه اجتماعی گوگل پلاس قدم در عرصه رقابت با این ابر قدرت شبکه اجتماعی می گذارد. با تمامی این تفاصیل به نظر می رسد گوگل علاقه چندانی به غیر فعال نمودن اورکات ندارد، گویا ترجیح می دهد که این شبکه اجتماعی باستانی به مرگ طبیعی از میان رود.

اما اگر گوگل به سرنوشت اورکات بی تفاوت است چه لزومی دارد که دو برنامه نویس به نام های سرجری برین و لاری پیج اخیرا در حال تدارک برنامه های کاربردی مخصوص تلفن برای این شبکه اجتماعی هستند. حقیقتی که در رابطه با اورکات وجود دارد این است که این شبکه اجتماعی هنوز تعداد قابل توجه 66 میلیون نفر کاربر فعال دارد که بیشتر قریب به اتفاق همه آنها در برزیل و هند قرار دارند.

از زمان راه اندازی این شبکه اجتماعی در سال 2004 تا به امروز آن ویژگی جدیدی را با عنوان Changing Themes معرفی نموده است که به کاربر امکان تغییر زمینه صفحه خود را با انتخاب از کتابخانه رنگارنگ این شبکه می دهد. حال توصیه اساسی به گوگل این است که تعاملی اساسی بین این دو شبکه اجتماعی سنتی و مدرن خود ایجاد کند تا کاربران هر دو شبکه ضمن آگاهی و بهره وری از ویژگی های یکدیگر در کنار هم غلبه آسانتری بر فیس بوک داشته باشد.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
برنامه های ارتقاء اینترنت پر سرعت تا سال 2015


کوئین های Qin Hai نائب رئیس وزارت صنعت و فناوری اطلاعات گفت تا سال 2015 پهنای باند این کشور تا 20 مگابایت در ثانیه برای مناطق شهری گسترش خواهد داد.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوري اطلاعات ايران از Ciol، یک مقام رسمی چینی گفت: چین طی پنج سال آتی خدمات اینترنتی سریع تر و ارزانتری را ارائه خواهد داد. کوئین های در ادامه افزود در مرکز استان ها انتظار می رود که سرعت اینترنت به 100MB ارتقاء یابد.

آقای Guo Hao که مدیر رسمی China Telecom که یکی از بزرگترین فراهم کنندگان سرویس های اینترنتی در چین است اظهار داشت هدف ما در طی 3 تا 5 سال آینده ارتقاء میانگین سرعت پهنای باند برای کاربران شهری و بالطبع کاهش قیمت هاست. Guo از افزایش تعداد کاربران این اپراتور به بیش از 100 میلیون تا سال 2015 خبر داد که بیشتر مناطق شهری جنوب چین را پوشش می دهد.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
شبكه ملي اطلاعات دسترسي به اينترنت را محدود نمي*كند


شبكه ملي اطلاعات با تكيه بر توان داخل كشور درصدد پياده*سازي است كه به*صورت مرحله به مرحله انجام خواهد شد.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از ایسنا، علي حكيم*جوادي، با بيان اين مطلب و با اشاره به اينكه تمام توان سازمان فن*آوري اطلاعات صرف راه*اندازي مرحله به مرحله شبكه ملي اطلاعات مي*شود، اظهار كرد: راه*اندازي شبكه ملي اطلاعات به صورت مرحله به مرحله صورت مي*گيرد و در اين مسير از تمام توان و ظرفيت داخل كشور چه در بخش خصوصي و چه دولتي استفاده خواهيم كرد.

وي درباره موضوع اخير مبني بر محدود كردن دسترسي مردم به اينترنت با راه*اندازي شبكه ملي اطلاعات كه برخي رسانه*ها حول آن مانور بسياري داده*اند، اذعان كرد: به هيچ عنوان با راه*اندازي شبكه ملي اطلاعات دسترسي به اينترنت محدود نخواهد شد چراكه هر كدام از شبكه*ها تأمين*كنندگان سرويس مجزايي دارند و در عمل هيچ تداخلي با يكديگر نخواهند داشت.

رييس سازمان فن*آوري اطلاعات با تأكيد بر اينكه شاكله شبكه ملي اطلاعات بر دوحوزه زيرساخت و دسترسي قرار دارد، ابراز كرد: در حوزه زيرساخت از شبكه در دست شركت ارتباطات زيرساخت استفاده خواهيم كرد و در حوزه دسترسي هم از امكانات مخابرات، اپراتورها و شركت*هاي PAP و مخابراتي بهره خواهيم برد.
وي افزود: اين شبكه ملي اطلاعات با اتصال جز به جز شبكه*هاي ديگر از جمله شباب، مالياتي،گمرك و اخيرا شبكه سلامت وزارت بهداشت كامل خواهد شد و به هدف نهايي خود خواهد رسيد.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
اینترنت؛ رسانه‌ منتخب دولت الکترونیکی

3.gif
برای مشاهده تصویر با سایز کامل اینجا را کلیک کنید.
Multimedia%5Cpics%5C1385%5C12%5CIT%5C52.JPG




دولت‌ها در عصر اطلاعات باید برای رفع نیاز‌ها و انتظارات شهروندان، خدمات و محصولات خود را کیفی‌تر و مطلوب‌تر کنند، یکی از مفاهیمی که در دهه‌ی اخیر به گونه‌ای بسیار گسترده در جوامع پیشرفته بررسی می‌شود، مفهوم دولت الکترونیک است. هدف اصلی از پیدایش دولت الکترونیک، روش مناسبی برای دسترسی هرچه بهتر و بیشتر شهروندان به اطلاعات و خدمات دولتی، اصلاح کیفیت خدمات و ارائه‌ی فرصت‌های بیشتر برای مشارکت در فرآیند‌ها و نهادهای مردم‌سالار است.
دولت الکترونیکی در سال‌های اخیر، به‌طور جدی در دستور کار دولت‌ها قرار گرفته است و دولتمردان نیروهای خود را در راه تحقق چنین شرایطی بسیج کرده‌اند و درصددند تا فرآیند‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را با کمک فن‌آوری‌های نوین ارتباطات و اطلاعات اصلاح کنند و از این راه به شیوه‌ی کارآمدتر به شهروندان خدماتی ارائه کنند.
دولت الکترونیک، استفاده از فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات برای ایجاد تحول در ساختار عملکردی دولت‌ها است. دولت الکترونیک متحول‌کردن دولت و فرآیند کشور‌داری از طریق قابل دسترس‌تر، کارآمد‌تر و پاسخ‌گوتر نمودن آن و ارائه‌ی اطلاعات و خدمات به شهروندان و سایر نهادهای دولتی از طریق به کارگیری فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات است.
اگرچه دولت الکترونیک هنوز در مرحله‌ی نوجوانی است، ولی قابلیت‌های انعطاف‌پذیر اینترنت به ویژه وب شامل پتانسیل بالای آن برای کاستن فوق‌العاده هزینه‌ها، افزایش سود، گسترش موارد قابل دسترسی و از بین‌ بردن فاصله‌ها است.
مشتریان دولت الکترونیک را می‌توان به‌طور کلی به سه دسته تقسیم کرد:
شهروندان، بنگاه‌های اقتصادی و موسسات؛ مشتریان دولت الکترونیک از طریق پایگاه‌های اینترنتی دولت الکترونیک می‌توانند در فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مشارکت کنند.
یکی از اهداف اساسی دولت الکترونیک تحقق‌ بخشیدن به مردم‌سالاری الکترونیک است که همه شهروندان بتوانند در سرنوشت خویش دخالت داشته باشند. با این عمل و با مشارکت گسترده‌ی مردم در واقع دولت ماهیتی غیررسمی به خود می‌گیرد و شهروندان می‌توانند به‌طور کامل با دولت در تعامل باشند.
شهروندان، بنگاه‌های اقتصادی و موسسات دولتی می‌توانند از طریق دولت الکترونیک فعالیت‌های گوناگونی نظیر موارد زیر را انجام دهند:
اینترنت، رسانه‌ی منتخب دولت الکترونیک است که از طریق رایانه‌های شخصی متصل به آن قابل استفاده است. به همین دلیل وب‌سایت‌های دولتی می‌توانند رابط بین کاربران و دستگاه‌های اجرایی دولت باشند.
اما برای تحقق دولت الکترونیک، مدل‌های مختلفی پیشنهاد شده است. به عنوان نمونه موسسه‌ی گارتنر که یک شرکت مشاوره‌ی بین‌المللی است، یک مدل چهار مرحله‌ای را معرفی کرده است که دولت در آن از آغاز تا پایان چهار مرحله را پشت سر خواهد گذارد، در مدل گارتنر، دولت الکترونیک از چهار مولفه‌ی ظهور، تعامل، تراکنش و تبدیل تشکیل شده است. در فاز ظهور، سازمان‌های دولتی اطلاعات خود را در قالب وب‌سایت برای دسترسی مردم ارائه می‌کنند.
در گسترش کمی و کیفی خدمات دولت الکترونیک، دولت از مراحل مختلفی عبور می‌کند که می‌توان آن‌ها را به چهار مرحله‌ی زیر تقسیم کرد:
1) به وجود آمدن وب‌سایت‌های دولتی که شامل اطلاعاتی در مورد سازمان‌های مختلف دولتی است.
2) ایجاد وب‌سایت‌های دولتی که شامل اطلاعات سازمان‌ها در یک محیط تعاملی‌اند.
3) ایجاد وب‌سایت‌هایی که در آن مشتری می‌تواند به اطلاعات شخصی مورد نیاز خود دست یابد.
4) گسترش وب‌سایت‌ها و شبکه‌هایی که به‌طور دائم به شهروندان خدمات می‌دهند و شامل سازمان‌های بسیار زیادی‌اند که با وجود این شبکه به یک‌دیگر متصل شده‌اند.
سازمان ملل برای ارزیابی پیشرفت کشور‌ها در برپایی دولت الکترونیک پنج مرحله زیر را شناسایی کرده است:
*مرحله‌ی اول: ظهور
در این مرحله دستگاه‌های دولتی، تعدادی وب‌سایت ساده و مستقل از هم را به وجود می‌آورند که بر روی آنها اطلاعاتی محدود و پایه‌ای قرار می‌دهند. دولت‌ها از طریق وب‌سایت در وب حضور می‌یابند و ادارات دولتی وب‌سایت‌های خود را ایجاد می‌کنند، اما ویژگی اطلاعات وب‌سایت‌ها در این مرحله، عدم پویایی و ناکافی بودن آن‌ها است و به ندرت روز‌آمد می‌شوند.
*مرحله‌ی دوم: ارتقاء
در این مرحله بر تعداد سایت‌های دولتی افزوده می‌شود، اطلاعات موجود در وب‌سایت‌های دولتی افزایش می‌یابند و اطلاعات این وب‌سایت‌ها، پویاتر و روز‌آمدتر می‌شوند و تغییرات با تواتر بیشتری در سایت‌ها اعمال می‌شوند. هم‌چنین درجه تنوع اطلاعات، بیشتر از مرحله‌ی اول است و شامل کاتالوگ‌ها، موتور‌های جست‌وجو، خبرنامه و نظایر آن‌ها است.
*مرحله‌ی سوم: تعامل اطلاعات
در این مرحله بر پایه‌ی نیاز مراجعه‌کنندگان سازماندهی می‌شود و کاربران می‌توانند با تکمیل فرم‌های مربوطه با سازمان ارتباط داشته باشند، از طریق اینترنت با مقامات دولتی برای انجام کارهای خود تماس برقرار کنند و درخواست‌ها و قرار ملاقات‌های خود را به صورت پیوسته تنظیم کنند. بنابراین ارتباط دوسویه و تعاملی بیشتری بین کاربران و سازمان به وجود می‌آید. از جمله ویژگی‌های این وب‌سایت‌ها، بهره‌گیری کاربران از بانک‌های اطلاعاتی آنلاین برای جست‌وجوی اطلاعات است.
*مرحله‌ی چهارم: تراکنش
کاربران به صورت آنلاین از خدمات و اطلاعات وب‌سایت‌ها استفاده می‌کنند و هزینه‌ها و معاملات خود را به صورت آنلاین پرداخت می‌کنند. در این مرحله، علاوه بر فرآیند تجارت الکترونیکی آنلانی، مباحثی هم‌چون امنیت اطلاعات کاربران، حریم خصوصی افراد و یکپارچگی فرآیند‌های ارتباطی در وب‌سایت مطرح می‌شود. به‌طور کلی، کاربران می‌توانند هزینه‌ی خدمات یا تبادلات مالی را از طریق شبکه و به صورت امن بپردازند.
*مرحله‌ی پنجم: یکپارچه‌سازی
همه خدمات و اطلاعات دولتی به صورت آنلاین و یکپارچه در دسترس کاربران است. در فضای مجازی و الکترونیک، کلیه‌ی مرز‌های تمایز در ادارات حذف می‌شوند.
* اجزا و عناصر (زیرساخت‌های) دولت الکترونیک
پیدایش مفهوم دولت الکترونیک با ظهور و گسترش فن‌آوری‌های نوین ارتباطی از جمله اینترنت است. تغییرات گسترده‌ای را که اینترنت بر ابعاد گوناگون زندگی انسان‌ها به وجود آورده، از روابط انسانی تا کار، آموزش، تفریح، خرید و نظیر آن...، لزوم خدمات نوین و مناسبی را نشان می‌دهد که پاسخ‌گوی نیاز‌ها و انتظارات شهروندان جامعه‌ی اطلاعاتی آینده باشد.
به‌طور کلی عوامل متعددی زمینه‌ساز پیدایش مفهوم دولت الکترونیک می‌باشند که همگی ناشی از رشد فن‌آوری و پیچیده‌تر شدن زندگی بشر است. دولت‌ها برای پاسخ به این پیچیدگی ناگزیر به ارائه‌ی خدمات دولت الکترونیک‌اند.
به گزارش سافتگذر؛ وب، عمده‌ترین بستر پیاده‌سازی دولت الکترونیک محسوب می‌شود که فراهم‌کردن امکانات مناسب در این زمینه ضروری و اجتناب‌ناپذیر است. فقدان یا کمبود نیروهای متخصص در زمینه فن‌آوری‌های اطلاعات به ویژه در کشور‌های جهان سوم، از جمله محدودیت‌های موجود است؛ برخی از چالش‌های پیاده‌سازی دولت الکترونیک مربوط به ابعاد اجتماعی و سیاست‌های اطلاعاتی اینترنت به عنوان زیربنای پیاده‌سازی دولت الکترونیک است.
بر اساس مطالب کتاب عصر اطلاعات و دولت دسترس‌پذیر که اطلاعات این گزارش از آن برگرفته شده است، اگر مسائل فرهنگی را نادیده بگیریم، مهم‌ترین و عمده‌ترین بستر پیدایش و استقرار دولت الکترونیک ، وجود وب‌سایت‌هایی است که طراحی مناسبی دارند و برای عموم دسترس‌پذیرند. مساله‌ی دسترس‌پذیری وب‌سایت‌های دولتی با گروه‌های مخاطب کاربری و توقعات و انتظارات آنها از وب‌سایت‌ها، ارتباط تنگاتنگی دارد، هم‌چنین تعامل دولت و شهروندان، یکی از مهم‌ترین عناصر سیستم‌های سیاسی است که امروزه در بستر وب‌سایت‌ها، به گونه‌ای جدید‌تر و با سهولت بیش‌تر است.
توجه به نیاز‌ها و نظرات گروه‌های مخاطب کاربری وب‌سایت‌های دولتی و بررسی ویژگی‌های آنها از نظر جنسیت، سطح سواد، سطوح سنی، وضعیت سلامت و معلولیت، داشتن دیدگاه‌های جامع و دقیق کاربران، سبب می‌شود دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها به دقت، مخاطب پورتال‌های اینترنتی خود را شناسایی کنند و امکانات و ابزار‌های بالقوه و بالفعل را برای وی در نظر بگیرند. در این صورت می‌توان انتظار داشت که وب‌سایت‌های وزارتخانه‌ها بتوانند ابزار پیشبرد و دستیابی به اهداف دولت الکترونیک و نیز رابط مناسبی بین شهروندان و دستگاه اجرایی دولت باشند.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
مدیر سایت مگاآپلود آزاد شد

86.jpeg
بنیانگذار سایت اشتراک‌گذاری مگاآپلود با حکم یک دادگاه جدید در نیوزلند به قید ضمانت آزاد شد.


؛ کیم داتکام 38 ساله، از بیستم ژانویه بنا بر درخواست مقامات آمریکایی، زندانی بوده است و در آمریکا به یکی از بزرگ‌ترین موارد نقض کپی‌رایت در تاریخ این کشور متهم شده است.
دادستان‌های فدرال، این شرکت را متهم کرده‌ بودند که به دارندگان کپی‌رایت از طریق ایجاد امکانات دانلود غیرقانونی فیلم، موسیقی و دیگر محصولات دارای حق مالکیت معنوی بیش از 500 میلیون دلار ضرر زده است.​
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
521
ایران
www.kadooskala.ir
با Google Earth به عمق دریا سفر کنید

3.gif
این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده سایز واقعی بر روی اینجا کلیک کنید.
33.jpg



گوگل در حال حاضر در چهار گوشه‌ی جهان، دارای دوربین است، البته به نظر می‌آید که این شرکت، تنها از نمایش خیابان‌ها و زمین راضی نیست، بلکه به دنبال نمایش زیر دریا به کاربران خود نیز می‌باشد.

گوگل در حال آماده کردن سرویس جدیدی است که با استفاده از آن می‌توان به اعماق دریا سفر کرد. به زودی، کاربران اینترنتی قادر به "شنا" در اطراف دیواره‌ی بزرگ مرجانی در اقیانوس آرام خواهند بود. غواصان متخصص، ماه‌ها زمان صرف کرده و تصاویری 360 درجه از زیبایی‌های دریا ثبت کرده‌اند.
گوگل 50 هزار عکس را به یکدیگر چسبانده و فضایی زیبا در زیر دریا خلق کرده که درست به مانند نسخه‌ی "گوگل استریت" است. این سرویس گوگل به کاربران اینترنتی این فرصت را می‌دهد تا عمق 100 متر زیر دریا را مشاهده نمایند.
در ابتدای این پروژه، تنها دیواره مرجانی در اقیانوس آرام قابل مشاهده خواهد بود اما در آینده این سرویس با سرویس گوگل ارث تلفیق گشته و نمایی 360 درجه را از مکان‌های زیبای دریایی ارائه می‌دهد.
؛همچنین اعلام شده است که این پروژه بخشی از اولین پژوهش جامع و مستند در جهت کشف ترکیب و شرایط صخره های مرجانی در دیواره بزرگ مرجانی است.
گوگل با استفاده از دوربین فوق، نماهای زیاد و مختلفی را از زیر دریا ثبت کرده و در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
 
بالا