lمن قبلا یک پاور داشتم که همینطوری بود خیلی وقتم رو گرفت تا اینکه متوجه شدم سیم پیچ حلقه ایی بزرگ سیمهای اون به هم چسبیده بودن و اتصال داشتن به ظاهر سالم بود اما سیمهاش انصالی داشت این سلف رو در بیار با اهم متر تست کن سیمها باید 2 تا به هم راه بده
سلام منظور سیم پیچ اولی که ولتاژ های اصلی تولید میکنه هستش؟ من من هم همچین مشکلی دارم روشن شد فکر کردم درست شده چند دفعه هم تست کردم درست بودش الان دوباره اومدم روشن کنم روشن نمیشه تمام دیود ها خازن ها مقاومت ها ای سی ترانزیستور همه سالمن نمیدونم والا مشکل از چیه از یه تکون میخوره فن هیت سینگ دیود ها رو هم در میارم میزنم روشن شه فن تک دور میزنه فقط ترانزیستور ۹۴۵ پلاستیکی زیر چوک وسط سوخته بود تعویض کردم خازن های عدسی همه تعویض شدن خازن بشکه ای اکثرا تعویض شدن دیود های سیگنال اطراف چوک وسط تعویض شده ولتاژ استند بای و سیم سبز دارم البته سیم سبز ۲ ولت داره که انگار این مدل پاور قدیمی طبیعیه چیزی نبوده که چک نکرده باشه حتی ترانس ها اگر راهی جز تست بوق برای ترانس ها هست بگید تا از اونا هم مطمئن شم چون فکر کنم ترانس نیست بخرم چجوری میتونم بدون مقایسه کننده روشن کنم پاور تا از اتصالیش مطمئن شم؟آیا این مشکل از مقایسه کننده ۸ پایه ۳۹۳ هم میتونه باشه؟آی سی منم ۷۵۰۰ هستش