آی پی امداد
abtahi

تجربیات: تعمیر باندهای سیستم صوتی ماشین

optical

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1390٫8٫26
728
2,678
اراک
سلام خدمت شما برای تعمیر باند همه قطعات تو بازار موجود هست شماره تماس فروشگاه میفرستم خدمتون

arian51

کاربر vip
vip
کاربر
1388٫6٫6
116
527
تهران
رد: پاسخ : تعمیر باندهای سیستم صوتی ماشین

سلام اهو 300 پلاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: moein6

arian51

کاربر vip
vip
کاربر
1388٫6٫6
116
527
تهران

بدرد نمیخورن یکم گرم که میشن چسب سیم پیچ بصورت مایع ئر میاد و میجوشه که یا تاول میزنه و خر خر میکنه و یا اینکه سیم پیچ میریزه

arian51

کاربر vip
vip
کاربر
1388٫6٫6
116
527
تهران

من 20 ساله کارم تعمیرات باند هست و شاگرده استاد نعمت الله قاضیان بودم خوشحال میشم مشکلی رو بتونم پاسخ بدم .البت هنوزم مشغول هستم هم خودم کارگاه دارم و هم در شرکت پایونییر قسمت گارانتی ساب و باند مشغول هستم

Behnammohsen

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
1397٫4٫14
522
1,353
34
Babol
پاسخ : رد: پاسخ : تعمیر باندهای سیستم صوتی ماشین

من 20 ساله کارم تعمیرات باند هست و شاگرده استاد نعمت الله قاضیان بودم خوشحال میشم مشکلی رو بتونم پاسخ بدم .البت هنوزم مشغول هستم هم خودم کارگاه دارم و هم در شرکت پایونییر قسمت گارانتی ساب و باند مشغول هستم

درود . شما پیشنهادتون برای چسب کویل و چسبی که برای اتصال مثلا دمپر به بسکت و چسب مشکی رنگی که روی سیمهای روکار میریزند چیه ؟ ممنون میشیم از اطلاعاتتون مارو بی بهره نگذارید.

Behnammohsen

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
1397٫4٫14
522
1,353
34
Babol

یعنی اهوپلاس آلمانی جوابگو نیست ؟

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1393٫5٫11
1,724
10,479
گنبد کاووس

درود
در این انجمن کلی اطلاعات مفید داریم
در رابطه با تعمیر باند و ساب تاپیکهای مختلفی ایجاد شده ولی بدون نتیجه میباشند
اگر شما در تاپیک مستقلی یاری نمایید و اطلاعاتی قرار دهید تا بعنوان مرجع بشه روش حساب باز کرد خیلی عالی خواهد شد
قطعا مورد توجه قرار خواهد گرفت

بالا