[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
با تشکر از مهندسین گرامی به خصوص آقا ایمان آقا غفور و آقا صمد گل
کارهایی رو که گفتین تقریبا انجام دادم
1- بایوس رو پروگرام کردم که هیچ فرقی نکرد
2- جامپر ها رو کلی جاهاشون رو عوض کردم و کلی باهاشون ور رفتم و هر دفعه ریست میکردم تا شاید تغییری ایجاد بشه ولی هیچی مشاهده نشود
همون شکل رو که تو انجمن گذاشتم انگار مادر برد مرده
3-ولتاز جامپر در حالت خاموش وقتی دو طرف پراب مولتی متر رو بهش میزنی978 میده و وقتی مشکی ولت متر رو به ارث مادر برد و ولت رو به جامپر میزنی 702 رو نمایش میده بدون بوق البته بعضی اوقات 10 یا 11 ولت نشون میده که فکر میکنم این ولت درست تر باشه
4- pwرو قبلا در حالت خاموش ولتش رو اندازه گرفتم 4 خازن دورش هست دو تاش با بوق 2 و دو تای دیگه 15 نشون میده و در حالت روشن 12 و 13
5- کیبرد و موس در هیچ حالتی چراغهاش روشن نمیشه و همچنان تصویر هم نمیده و وقتی روشن ولتاژ گیری کردم 4.99 ولت میده البته از چند تا خازن پشت سوکت یو اس بی چند تا خازن کوچیک هیچ ولتازی نمیداد ن کلا 0.00 یا -0.00 بودن
6- گرمای هم سی پی یو و هم چیپ شمالی و جنوبی طبیعی فقط وقتی مادر برد رو روشن میکنی سی پی یو یکم داغ میشه که به مرور زمان داغتر میشه
بازم اگر جایی کوتاهی کردم یا اشتباه کردم مهندسین عزیز بگن بنده حاضرم انجام بدم چون تا الان 7 تومنی خرج رو دستم گذاشته
7- اگر اشتباه نکنم گفتید ولتاژ های سوکت فن رو پس از در آوردن بهتون بگم که در حالت خاموش به ترتیب از سمت ارث508-499-278و در حالت روشن2.50-5.9-12.24