سلام : دوست عزيز مي دانيم خازنهاي ثابت در دونوع الكتروليتي و غير الكتروليتي مانند انواع پليمرهاي پلاستيكي ويا در انواع مرغوب ميكا ساخته مي شوند . بيشتر خرابيهاي منابع تغذيه مربوط به خازنهاي الكتروليتي ( شيميايي ) مي باشد براي تست اين خازنها قبل از هركاري ظاهر خازنها را با دقت نگاه كنيد اگر باد كرده و يا پلاسيده شده بود بدون چون چرا تعويض كنيد و در مرحله بعد در هنگام كار خازنه را با احتياط از برق غير ايزوله اوليه اونها را لمس كنيد اگر داغ شده بودند بازم تعويض نمائيد و اما براي تست اين خازنها را حتماً از مدار خارج نموده و با خازن سنج كنترل نمائيد اگر كاهش ظرفيت بيش از ده درصد داشتند نيز اونها را تعويض نمائيد .من می خواستم بدونم نشتی خازن رو چجوری میشه تو یه پاور ساپلای سوئیچینگ یه دستگاه چک کرد؟ وقتی پاور تو برق هستش بهتره چک بشه یا وقتی خاموشه؟ با اهم گرفتن چک بشه؟ یا ولتاژ گیری چک بشه؟ ممنون می شم اگه ساده راهنمایی بفرمائید (خازن ها همه الکترولیتی هستند و در طبقه خروجی پاور)
سوال بعدی اینکه ترانس های این پاورها خرابیشون تو چه مرحله ای معلوم میشه؟ صدای سوت در پاور می تونه از قسمت ترانس یا هسته ی اون باشه؟ احتمال سوختن داره؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
با سلام :یه قطعه سیاه رنگ تو یه مدار تغذیه است که روش نوشته شده 10d-9 زیرش هم نوشته a r بین پایه مثبت پل دیود و سر مثبت خازن ********** قرار گرفته . می خواستم ببینم چی می تونه باشه؟ با اهم متر هم اتصال کوتاه نشون می ده. از تو اینترنت نتونستم پیدا کنم چی هست
ضمنا 6 عدد ترانزیستور هم دارم که روش نوشته 1006 پاینش هم نوشته 3k که هیچ کدوم از پایه هاش به هم راه نمی ده؟ یعنی امکان داره همه ی اینها با هم سوخته باشه؟ از این ترانزیستور هم مشخصاتی پیدا نکردم جایی