آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام وقت بخیر
با کسب اجازه از شما استاد گرامی
می شود یک باطری در این دستگاه که از شما تهیه کرده ام جا ساز کرد?
من دستگاه را که باز کردم 'برای باطری کتابی جا نبود اما فکر میکنم برای باطری ریموت کنترل که ۱۲ ولت است جا بشود.
استفاده از باطری مشکل ساز است?
سلام
یک عدد باطری ریموت شاید جواب گو نباشد. از هفت ولت به بالا کار میکند . می تونید دو عدد باطری موبایل ارزان قیمت بصورت سری داخل دستگاه بگذارید.

mahdy112

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2010-11-07
166
575
سلام وقت بخیر
با کسب اجازه از شما استاد گرامی
می شود یک باطری در این دستگاه که از شما تهیه کرده ام جا ساز کرد?
من دستگاه را که باز کردم 'برای باطری کتابی جا نبود اما فکر میکنم برای باطری ریموت کنترل که ۱۲ ولت است جا بشود.
استفاده از باطری مشکل ساز است?

سلاام دوست عزیز
شما میتونی از دوتا باتری موبایلbl5cکه هم نازک وهم ارزان قیمته استفاده کنی...

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام
پیام خصوصی ارسال شد.

ERROR 2013

کاربر vip
کاربر
2014-07-06
13
52
سلام من هم یک عدد از این تستر همراه با ادابتور نیاز دارم لطفا قیمت و روش واریز وجه را برایم ارسال نمایید با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام من هم یک عدد از این تستر همراه با ادابتور نیاز دارم لطفا قیمت و روش واریز وجه را برایم ارسال نمایید با تشکر

سلام
پیام خصوصی ارسال شد.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام اقای رسولی .اگه میشه مبلغ و شماره حساب و نوع تحویلش رو برای من هم خصوصی بفرستید سپاس فراوان

سلام دوست عزیز
پیام خصوصی ارسال شد.
موفق باشید.

mioo_sara

کاربر
2008-02-23
149
543
جناب رسولی بسیاری از دوستان عزیز مثل من تازه کارند و یا علاقه مند به الکترونیک و بیشتر مایلند لوازم شخصی خود را عیب یابی کنند
لطفا قیمت را برای من هم ارسال کنید و شرایط پرداخت
توصیه ها و اشکالاتی که من در آموزش شما دیدم
1-چرا شما آموزش رو با پسوند chm تهیه کردین؟ با یک دهم این حجم شما فرمت استاندارد pdf رو انتخاب می کردی اگه تمایل داشتی اجرائی و بی نیاز به برنامه خاصی اجرا شود اون رو با برنامه های جانبی از pdf به exe تبدیل می کردی ! تازه pdf روی موبایل هم جواب میده و میشه همراه داشت

نکته دوم
شما بهتر بود برای تست قطعات و در قسمت آموزش در کنار هر قطعه یک تصویر از قطعه معیوب با مقادیر و یک تصویر از قطعه سالم با مقادیر قرار می دادین اینطوری آماتور ها راحت تر دستگاه رو می خرند و استفاده می کنند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا