آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام
من هم برای همین عرض کردم
اگه قطعه ای رو نشناسیم و همچنین اون قطعه خراب باشه ، در این وضعیت دستگاه چه جوابی میده....!؟
اگه قطعه رو چیز دیگری شناسایی کرد تکلیف چیست؟

با احترام
دوست عزیز لیست قطعاتی که مورد پذیرش دستگاه هست قبلا ارائه شده و اصلا خطائی صورت نمی گیره.
در مورد اینکه قطعه رو نشناسیم و اون قطعه خراب باشه .اولا شخص تعمیرکار وقتی به مدار نگاه می کنه متوجه میشه قسمتی که در دست
تعمیر داره چیه یا از طریق دیاگرام یا سرویس منوال و از چه ساختار و قطعاتی تشکیل شده. و این دستگاه مثل مولتی متر ابزار کمکه که خیلی از کار ها رو آسون می کنه.
بطور مثال اسکوپ در نظر بگیرید ابزار فوق العاده ایه ولی طرز استفاده اش خیلی مهمه اگه ندونی مورد استفاده اش کجاست بی مصرفه .

Vus.9170188

کاربر
2014-08-13
123
207
گچساران
دوست عزیز لیست قطعاتی که مورد پذیرش دستگاه هست قبلا ارائه شده و اصلا خطائی صورت نمی گیره.
در مورد اینکه قطعه رو نشناسیم و اون قطعه خراب باشه .اولا شخص تعمیرکار وقتی به مدار نگاه می کنه متوجه میشه قسمتی که در دست
تعمیر داره چیه یا از طریق دیاگرام یا سرویس منوال و از چه ساختار و قطعاتی تشکیل شده. و این دستگاه مثل مولتی متر ابزار کمکه که خیلی از کار ها رو آسون می کنه.
بطور مثال اسکوپ در نظر بگیرید ابزار فوق العاده ایه ولی طرز استفاده اش خیلی مهمه اگه ندونی مورد استفاده اش کجاست بی مصرفه .

منظور من از این درخواست ، شناخت واکنش دستگاه در مواردی بود که مشخصات قطعه ی معیوب مخدوش شده و هیچ نقشه یا راهنمایی از مدارش در دسترس نیست....

در هر صورت با توجه به بازخوردی که از دیگر دوستان در مورد دستگاه گرفته شده ، حرکت شما قابل تقدیر هست...

موفق و پیروز باشید
با احترام

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,893
9,818
49
خراسان بزرگ!
منظور من از این درخواست ، شناخت واکنش دستگاه در مواردی بود که مشخصات قطعه ی معیوب مخدوش شده و هیچ نقشه یا راهنمایی از مدارش در دسترس نیست....

در هر صورت با توجه به بازخوردی که از دیگر دوستان در مورد دستگاه گرفته شده ، حرکت شما قابل تقدیر هست...

موفق و پیروز باشید
با احترام

درود
آقا قطعه ای که خراب باشد را دستگاه تشخیص می دهد خراب است!
حال اگر نوشته های روی قطعه مخدوش باشد توفیری به حال دستگاه نمیکند!!
راستش تعمیرکار هم خیلی بندرت میتواند اینجور قطعات را شناسایی کند.
مگر مقایسه با مدار و نقشه مشابه یا بررسی مدار.
بدرود

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
با سلام جناب رسولی
شرمنده سولم رو اینجا مطرح میکنم :
ESR برای یک خازن شیمیایی باید چند باشه ؟
باتشکر
سلام جناب عبدی
خواهش می کنم.

[hide] esr_chart.png[/hide]

مربوط به صحت خازن هاست . حالا شما با دستگاه خودن مقایسه کنید.
اگر مطابقت کرد هیچ . راه دوم بنظر بنده اگر خازن نو اندازه گیری و مشخصات آن در این جدول درج شود البته رنج های موجود در جدول
این بهترین راه است.
موفق باشید.

heidary3642

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
آقای رسولی سلام علیکم
پول را جهت خرید یک تستر حواله کردم و مشخصات انتقال را با پیام خصوصی ارسال کردم
لطفا پیام خصوصی را چک کنید ممنون

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
آقای رسولی سلام علیکم
پول را جهت خرید یک تستر حواله کردم و مشخصات انتقال را با پیام خصوصی ارسال کردم
لطفا پیام خصوصی را چک کنید ممنون

سلام جناب حیدری
چشم امروز ارسال می کنم.
موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا