آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام جناب رسولی عزیز
لطفا شماره حساب و مبلغ واریزی و نحوه ارسال را برای من هم پیام خصوصی نمایید
باتشکر
سلام دوست عزیز جناب mr.abdi
پیام خصوصی ارسال شد.
موفق باشید.

khoshnam

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-01-29
38
411
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای رسولی . از پستها میشه فهمید که گل کاشته اید . امیدوارم در تمام کارها و امور زندگی موفق باشید . لطفا شماره حساب و نحوه ارسال را برایم خصوصی نمایید . متشکرم .

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای رسولی . از پستها میشه فهمید که گل کاشته اید . امیدوارم در تمام کارها و امور زندگی موفق باشید . لطفا شماره حساب و نحوه ارسال را برایم خصوصی نمایید . متشکرم .

سلام جناب خوشنام
تشکر و عرض ارادت
این نظر لطف همه است.
پیام خصوصی رو چک کنید.

mehdifull

مدیر بخش تعمیر پخش های ماشین و ستاپ باکس
مدیر تالار
2007-10-28
3,353
50,625
شوش شهر دانیال نبی (ع)
با اجازه استاد رسولی عزیز بنده این مطلب را میگذارم
چون اکثر خازن های که از روی برد در میاوریم پایه های تمیزی ندارند و کج و ماوج و یا کلفت هستند اگر بخواهیم مدت زمان طولانی از سوکت استفاده بکنیم سوکت به مرور زمان خراب میشود اما با این کار بنده تستر از این لحاظ هم ایمن میشود .
این دو عکس خود گویای مطلب است [hide]
1.jpg
2.jpg
[/hide]و اضافه کنم برای تست بهتر خازن ها از پایه 1 و 2 استفاده شود.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
با اجازه استاد رسولی عزیز بنده این مطلب را میگذارم
چون اکثر خازن های که از روی برد در میاوریم پایه های تمیزی ندارند و کج و ماوج و یا کلفت هستند اگر بخواهیم مدت زمان طولانی از سوکت استفاده بکنیم سوکت به مرور زمان خراب میشود اما با این کار بنده تستر از این لحاظ هم ایمن میشود .
این دو عکس خود گویای مطلب است hidden content may not be quotedو اضافه کنم برای تست بهتر خازن ها از پایه 1 و 2 استفاده شود.

سلام
وتشکر از رهنمایی بجای شما
اتفاقا طرف پایین سمت چپ زیر ال سی دی محلی برای نصب سوکت استریو گوشی یا سوزنی ماده گی در نظر گرفته شده .
می تونید نگاه کنید . سوکت گشتم تو بازار پیدا نکردم . اگه پیدا کردید میتونید نصب کنید.
و 3 تا سیم و فیش نری رو زمانی که نیاز داشتید نصب و استفاده کنید.همراه با 3 تا گیره سوسماری.
موفق باشید.

با تشکر من دستگاه رو تحویل گرفتم اما هنوز تست نکردم .اما بهتر بود یه دفترچه راهنا هم برای اون تهیه کنی و در سایت بگذارید راستی این دستگاه گارانتی هم دارد یا خیر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا