آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
جناب رسولی بادرود-سوالی داشتم دررابطه باتست خازن ها ؟ایا قرارگیری خازن روی سوکت تسترایا باید قطب های مثبت ومنفی رعایت شودیااین که فرق نمیکنه مثبت این ورباشه یا...؟
دررابطه باتست خازن سرامیکی به عنوان مثال به مقدار222 یاهمون 2.2 -هردفعه یه مقداری رانشون میده یعنی تست دوسه بارپشت سرهم هردفعه مقدارمتفاوت نشون میده ایا این اشکال هستش یاطبیعی ؟ شرمنده
سلام
معمولا قطعات با تغییر گرما چند صدم یا بیشتر یا کمتر با تغییر ظرفیت مواجه می شوند. اگه دقت کرده باشید سه حالت پیش میاد 1 با 2 یا 1 با 3 یا 2با 1 یا 2با 3
یعنی خازن بعد از سنجش با یک حالت اگر مورد شک بود در حالت های دیگر تست شود .تقریبا دو حالت از چند حالت نزدیک به هم محاسبه میشود.
ملاک همان است. اگر خازن یا دیود یا مقاومت ظرفیت آنها تغییر می کند . پس طبیعی است.
خواهش می کنم.
موفق باشید.

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,723
41,483
هرمزگان
www.irantk.ir
دوستان برای اینکه بهتر بتونید استفاده کنید به محل 1 و 2 و3 یک سیم که سرش گیره سوسماری هست وصل کنید
موقع لحیم کاری روی فیبر 1.2.3 با ظرافت و در گوشه ها لجیم کنید که محل روی برد برای تست قطعات SMD خراب نشه
و طول سیم سعی کنید که در کوتاه باشه که اهمش زیاد نشه

d.rmardin

کاربر
2013-06-23
69
312
سلام مهندس رسولي خسته نباشيدجهت اطلاع خدمتون عرض كنم دستگاه بدستم رسيدممنون ازلطف جنابعالي ولي ايكاش يك برگه كاتالوگ ازچگونگي كاربادستگاه ارائه ميداديدمثلا خازن چطورتست بشه ياديود-مقاومت ترانزيستور وغيره... دستگاه عاليه فقط من وقتي مي خوام خازن تست كنم علامت اهم نشان ميده وقتي ميخوام مقاومت تست كنم c رونشان ميده يااينكه من خوب بلدنيستم بادستگاه كاركنم

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام مهندس رسولي خسته نباشيدجهت اطلاع خدمتون عرض كنم دستگاه بدستم رسيدممنون ازلطف جنابعالي ولي ايكاش يك برگه كاتالوگ ازچگونگي كاربادستگاه ارائه ميداديدمثلا خازن چطورتست بشه ياديود-مقاومت ترانزيستور وغيره... دستگاه عاليه فقط من وقتي مي خوام خازن تست كنم علامت اهم نشان ميده وقتي ميخوام مقاومت تست كنم c رونشان ميده يااينكه من خوب بلدنيستم بادستگاه كاركنم

سلام
شما یه خازن نو مثلا 1000 میکرو 16 بذارید . اگه پست های قبلی رو دیده باشید . متوجه میشید که 5 تا پین یا سوکت وجود داره دو تای اولی 1. وسط بصورت
که 2 است بصورت تکی . و دوتای تای کناری 3 است .با قرار دادن پایه مثلا خازن روی 1 و 3 با زدن کلید باید روی ال سی دی گوشه چپ بالا بنویسه 1 علامت خازن و 3
و ظرفیت خازن و اهم یا esr . و همینطور سایر قطعات.
برای کاتالوگ و راهنما ابتدا باید عذر خواهی بکنم. بعلت مشغله زیاد هنوز موفق به انجام این کار نشده ام ولی بزودی ساخته و آپلود می کنم.
شما دوباره تست کنید و نتیجه را اعلام کنید چون نزدیک 20 عدد فروخته شده که همگی براحتی کار می کنند.

d.rmardin

کاربر
2013-06-23
69
312
دست گل آقاي رسولي دردنكنه من يادگرفتم چطوربادستگاه كاركنم واقعاباارزش است توصيه مي كنم به دوستان اين دستگاه رابگيرندواقعاهرفردي كه باالكترونيك وتعميرات سروكارداره اين دستگاه خيلي بدردش مي خوره دوستان بگيريدهم براي حمايت ازسازنده كه ازخودمان وايراني است هم عرض كردم براي افرادالكترونيك كارضروريه .باتشكرازآقاي رسولي عزيز

gokhan

کاربر vip
vip
کاربر
2009-10-17
90
230
سلام جناب رسولی عزیز.دستگاه به دستم رسید.ممنونم بابت کار بسیار ارزشمندتون...آقا گل کاشتین انشاالله که مفید باشه و مطمئنم که اینطوره و همیشه دعاگوی شما و دوستان همراهتون خواهیم بود.فقط جسارتا اگه کاتالوگ نحوه استفاده صحیح از دستگاه و تست صحیح قطعات رو آپلود کنین خیلی عالی میشه...تشکر و سپاس مجدد:icon26:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا