آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیکی LCR-T4

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
295
2,627
اراک...
به نظر شما مشکل فعلی ارتباطی به تنظیمات فیوزبیت ها نداره؟
چون هنوز برام ابهام هست که آیا فیوز بیت ها با atm 5000 ست شده یا نه حتی اون گزینه ایی که در بالا مهندس اشاره کردند در هر حالتی قرار دادم هیچ تفاوتی احساس نکردم
اگه قبل آپدیت دستگاه مشکل نداشته پس میکرو سالمه و احتمال زیاد فیوز بیت کلاک یا سایر فیوز بیت ها تنظیم نیست..بهتره اگه همکاراتون پروگرمر تخصصی اتمگا مثل avrusb یا stk500 یا امثالش دارن با اونا تست کنی..البته قبلش یه بار هم فایل اورجینال تست کنید..

3320119

کاربر vip
کاربر
2007-04-22
188
490
درپد تاجایی که من نیدونم زیر ۱۰۰ میکرو تست میده واین اصلا خوب نیست چون مهمترین استفاده ب ای ما تعمیرکاران تست خازن خستش ‌ بنظذم یه مولتیمتر دارای خازن سنج تهیه کنید بهتره چون اونها ظرفیت تست بسبار بالاتزی رو دارند ‌

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,151
74,209
49
ایران
اگه قبل آپدیت دستگاه مشکل نداشته پس میکرو سالمه و احتمال زیاد فیوز بیت کلاک یا سایر فیوز بیت ها تنظیم نیست..بهتره اگه همکاراتون پروگرمر تخصصی اتمگا مثل avrusb یا stk500 یا امثالش دارن با اونا تست کنی..البته قبلش یه بار هم فایل اورجینال تست کنید..
پروگرمر خودشون حرفه ای هست و خیلی بهتر از پروگرمر های که گفتید . ورژن نرم افزار تستر ممکنه همخوانی نداشته باشه .
لطفا فایلی که تست شده را بذارید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farzad.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,151
74,209
49
ایران
درپد تاجایی که من نیدونم زیر ۱۰۰ میکرو تست میده واین اصلا خوب نیست چون مهمترین استفاده ب ای ما تعمیرکاران تست خازن خستش ‌ بنظذم یه مولتیمتر دارای خازن سنج تهیه کنید بهتره چون اونها ظرفیت تست بسبار بالاتزی رو دارند ‌
این تستر رو نمی دونم ولی از 5 پیکو تست کردم تا 15 میلی فاراد

• Like

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,468
5,527
کریستال رو 8 مگ گذاشتم و آخرین فایل ارسالی شما رو اعمال کردم(همچنان چون با tnm دقیق نمیدونستم فیوزبیت رو چیکار کنم تغییری ندادم به جز همون گزینه ایی که مهندس رسولی فرموده بودند به چندین حالت ست کردم)ولی همچنان عیب پابرجا بود
گفتم میکرو خودش که به علت خازن دشارژ نشده آسیب دیده دوباره بزنم شاید بشه فیوزبیت ها رو خوند
میکرو خودش رو زدم و فیوزبیت ها رو خوشبختانه خوند و طبق همون در میکرو جدید و آخرین ارسالی 8 مگ شما پروگرام کردم مشکل به ظاهر حل شده
تصاویر فیوزبیت های خودش که با tnm5000 خوندم رو قرار میدم ولی برنامه ظاهرا قفل هست
فقط آخرین گزینه رو نتونستم تغییر بدم یعنی اصلا چیزی باز نمیشد که انتخاب کنم
حالا برای آپدیت جدید و کریستال 16 مگ باید چیکار کرد؟

پیوست‌ها

• 69.9 کیلوبایت بازدیدها: 13
  • 72.8 کیلوبایت بازدیدها: 15

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
295
2,627
اراک...
کریستال رو 8 مگ گذاشتم و آخرین فایل ارسالی شما رو اعمال کردم(همچنان چون با tnm دقیق نمیدونستم فیوزبیت رو چیکار کنم تغییری ندادم به جز همون گزینه ایی که مهندس رسولی فرموده بودند به چندین حالت ست کردم)ولی همچنان عیب پابرجا بود
گفتم میکرو خودش که به علت خازن دشارژ نشده آسیب دیده دوباره بزنم شاید بشه فیوزبیت ها رو خوند
میکرو خودش رو زدم و فیوزبیت ها رو خوشبختانه خوند و طبق همون در میکرو جدید و آخرین ارسالی 8 مگ شما پروگرام کردم مشکل به ظاهر حل شده
تصاویر فیوزبیت های خودش که با tnm5000 خوندم رو قرار میدم ولی برنامه ظاهرا قفل هست
حالا برای آپدیت جدید و کریستال 16 مگ باید چیکار کرد؟
نیازی به تغییر فیوز بیت برای آپدیت نیست...شما کریستال رو عوض کن و میکرو و ایپیرامش رو کامل پاک‌کن و پروگرم و ایپیرام رو بزن...نسخه های دیگر آپدیت شده همراه عکس برد قبلاً انجمن آپلود کردم اونا هم میتونید تست کنید چونکه اکثرا نیازی به تغییر کریستال ندارن..

• Like

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,468
5,527
نیازی به تغییر فیوز بیت برای آپدیت نیست...شما کریستال رو عوض کن و میکرو و ایپیرامش رو کامل پاک‌کن و پروگرم و ایپیرام رو بزن...نسخه های دیگر آپدیت شده همراه عکس برد قبلاً انجمن آپلود کردم اونا هم میتونید تست کنید چونکه اکثرا نیازی به تغییر کریستال ندارن..
باسلام مجدد و تشکر از همراهی شما 🙏 💐 طبق فرمایش شما کریستال رو 16 مگ نصب کردم و آخرین فایل آپدیت شده ارسالی شما رو اعمال کردم و با همون تنظیمات فیوزبیت کاملا راه افتاد تغییراتش واقعا مفید بود
فقط من نتونستم مد کالیبره رو پیدا کنم
ولی تست کریستال رو نتونستم انجام بدم چون اگه درست متوجه شده باشم در تاپیک مطرح شده بود که تست کریستال هم انجام میده(ویرایش-مجدد تست کردم و کریستال رو درست تست کرد و در همان حالت مجدد تست کردم چیزی نشناخت مثلا از هر 10 بار ممکنه دوبار کریستال رو بشناسه)
و سوال دیگه این که selftest دیدم در گزینه ها آیا برای کالیبره همین گزینه استفاده میشه ؟ چون به نظر برای تست داخلی و کارایی دستگاه هست

آخرین ویرایش:

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
295
2,627
اراک...
باسلام مجدد و تشکر از همراهی شما 🙏 💐 طبق فرمایش شما کریستال رو 16 مگ نصب کردم و آخرین فایل آپدیت شده ارسالی شما رو اعمال کردم و با همون تنظیمات فیوزبیت کاملا راه افتاد تغییراتش واقعا مفید بود
فقط من نتونستم مد کالیبره رو پیدا کنم
ولی تست کریستال رو نتونستم انجام بدم چون اگه درست متوجه شده باشم در تاپیک مطرح شده بود که تست کریستال هم انجام میده(ویرایش-مجدد تست کردم و کریستال رو درست تست کرد و در همان حالت مجدد تست کردم چیزی نشناخت مثلا از هر 10 بار ممکنه دوبار کریستال رو بشناسه)
و سوال دیگه این که selftest دیدم در گزینه ها آیا برای کالیبره همین گزینه استفاده میشه ؟ چون به نظر برای تست داخلی و کارایی دستگاه هست
Selftest همون کالیبراسیون هستش...البته با اتصال سه ورودی و زدن کلید پیغام ورود به کالیبره میاد..یه خازن زیر صد نانو و یه خازن زیر 100 میکرو با ظرفیت دلخواه برای کالیبراسیون آماده کنید..بعد کالیبراسیون کریستال و رزوناتور زیر شانزده مگاهرتز بین پایه یک و سه بهتر شناسایی میشه..ابتدا پیغام میده سه ورودی به هم متصل بشه و بعد چند تا تست میگه جدا کنید و سپس دو بار خازن با ظرفیت حدودی ذکر شده بین یک و سه باید قرار بدید...

آخرین ویرایش:
بالا