دوست عزیز ما هر چی راهکار میدیم شما ساز خودت رو میزنی.اخه 21 قطعه خراب؟؟؟؟
شما بهتره که اول اصول الکترونیک که شامل قطعه شناسی و نحوه تست قطعات الکترونیک رو که مفصل تو همین سایت هست یاد بگیرید بعد اقدام به تعمیر کنید.
شما اصلا به خودتون زحمت نمیدیدکه مطالعه کنید و میخواهید اینجا پاوری رو تعمیر کنید که حتی نحوه تست ترانزیستورش رو بلدنیستید.باید بدونید شرط اول پیشرفت در تعمیرات اینه که خودتون در ابتدا زحمت بکشید و مطالعه و تحقیق کنید .یعنی اصول پایه رو فرا بگیرید بعد از تجربه دیگران استفده کنید.
بعد دوست عزیز شما که آشنایی به تعمیرات ندارید دارید کار خطرناکی میکنید.خدایی نکرده قطعه ای رو اشتباه بزنید یا اتصالی باشه و بعدش ترکیدگی قطعات و آسیب دیدن سر و صورت چشم.........
برادر جان ممنون از راهنمایی هاتون
من درسته که تازه کارم ولی شما از کجا میدونی که مطالعه نکردم ::agor::. چند تا pdf قطعه شناسی و روش تست پیدا کردم و خوندم ولی خوب چون تجربه ندارم و احتیاط زیاد میکنم هی می پرسم .
ضمنا ساز خودم رو نزدم و از راهنمایی های جناب AMD.POWER و آقا رضا و شما استفاده کردم و همه کارهایی را که گفتید انجام دادم.
بله طبق قطعه شناسی و روش تستی که من خوندم و راهنمایی های شما بزرگواران 21 قطعه خراب بود. (در کل بورد ).
البته در یه فایلی که من دانلود کرده بودم قطعه آبی رنگی که کنار پل دیودی هست رو(حتی با عکس) ntc معرفی کرده بود ولی امروز که رفتم بگیرم فروشنده گفت خازن هست (پس چون بوق نزده بود سالم است) در نتیجه 19 قطعه خراب وجود داشت.
و در نهایت ممنون بابت دلسوزی شما که البته میدانم نیت شما خیر است ولی مواظبم که سر و صورت و چشمم آسیب نبیند (اول در پاور رو کمل میبندم بعد همه لوازم برقی رو میکشم بعد فاصله میگیرم بعد به برق میزنم ،البته به توصیه دوست خوبمان آقا رضا لامپ تست هم درست کردم)
به هر حال چشم انتظار نظرات شما بزرگوار هستم.
:66000000: