با سلام و تشکرباسلام معمولا در هیتسینگ اول علاوه بر یک ترانزیستور ماسفت که تامین کننده ولتاژ استندبای است دو ترانزیستور ان پی ان وات بالا نیز وجود دارد شماره های آنرا قید کن و با استفاده از تاپیک اولی من عکسهای باکیفیت از زیر و روی برد مدارچاپی و برچسب مشخصات ولتاژ و جریان و ... روی کیس پاور را نیز قرار بده تا راحت تر اهنمایی شوی
آخه مشکل اینه که شماره فنی اون در اثر ترکیدگی معلوم نیست. البته ماسفت IRF740B که گرفتم موارد 2و3و5 رو طبق برچسب که نگاه کردم قوی تر هم بود ولی مورد 4 رو نمیدونم چطور چک کنم و مورد 1 رو هم بر اثر سوختگی مدار جاش معلوم نیست که قبلی کانال پی بوده یا ان ولی فکر کنم ان بوده باشه که منم اینی که گرفتم ان هست اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین که چطور پیدا کنم؟برای جایگزینی ماسفت باید با رعایت موارد زیر اقدام به تعویض کرد:
1- نوع ماسفت کانال پی یا ان
2- جریان بطور مداوم درین
3- ولتاژ درین - سورس
4- مقاومت درین - سورس
5- حداکثر توان اتلاف برحسب وات
و آنهم با داشتن شماره فنی میسر میباشد
اونها رو طبق مشخصاتشون عوض کردم و البته توان خازن ها یکی 10 ولت و دیگری 16 ولت بود و من هر دو را 16 ولت گرفتم.باسلام
طبق عکس زیر خازنهای باد کرده باید با نوع مرغوب تعویض گردند و مقاومتهای سوخته اگر نوار رنگی آنها مشخص نیست با اهم متر چک کن همان اندازه جایگزین کن:
مشاهده فایلپیوست 105887
با سلام خدمت دوست عزیز و ممنون از تذکر به جاتون.باسلام
دو عدد خازن باد کرده که شما با فلش در عکست مشخص کردی 200 وات یا 200 ولت نمی تواند باشند که 250ولت تعویض کردی بلکه فقط در دو خازن بزرگ هیتسینگ اول 200 ولتی هستند