roham94
کاربر
- 2016-02-02
- 55
- 111
پاسخ : تحلیل و عیب یابی گرداک 952
فرستاده شده از SM-A505Fِ من با Tapatalk
استاد عزیز ممنون و سپاسگذارم بنده از این پاسخ شما نکته به بسیار مهمی پی بردم و اینکه دستگاه بنده دقیقا چسپیده بود به منبع تغذیه ولی اصلا حواسم نبود و این قضیه رو یادم رفت و اینکه دوست عزیز بنده الان به اون دوتا آیسی مشکوک هستم و متاسفانه هیچ کدی ندارن بازم از راهنماییتون ممنون اگه بتونید در مورد کد آیسی ها کمکم کنید لطف بزرگی در حقم میکنیددرود
قطعا دستگاه به برق متصل و روشن بوده که این اتفاق افتاده و حاوی این عبرت است که حتی المقدور از ارتباط فیزیکی دو دستگاهی که از برق شهر استفاده میکنند خودداری کنید زیرا احتمال صدمه هر دو دستگاه زیاد است .
و لذا ارتباط فیزیکی هویه ای که با برق شهر تغذیه میشه با دستگاهی که از برق شهر استفاده میکنه ناصحیح و با احتمال زیاد حادثه ساز است.
ضمنا عیوب هر دستگاهی را در اسرع وقت برطرف کنید مگر کاملا مطمئن باشید که ایراد دستگاه گسترش نمی یابد و وجود عیب ، هیچگونه فشاری به دستگاه وارد نمیکند .
اما جهت رفع عیب باید مطابق دستورالعمل و الگوریتمی که برای عیب یابی تقدیم کردم اقدام فرمایید و چنانچه قادر به رفع عیب نشدید لازم است ، نتیجه آزمایشات مقرر را گزارش فرمایید تا بررسی و کشف عیب مقدورم بشه؟
سپاس
فرستاده شده از SM-A505Fِ من با Tapatalk