- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود
یکی دیگه از ایرادات این نقشه که بدون اغراق موجب خندیدن من شد بخشی است که با مستطیل زرد مشخص کردم
البته این قبیل اشتباهات از ناحیه دانشجو یا حتی تعمیرکار مجرب هم اشکالی نداره و غیر عادی نیست ولی صدور این خطا از ناحیه طراح قابل توجیه نیست و اساسا چنین شخصی در حد و اندازه طراح تولیدات انبوه نبوده
مقصود من استهزاء و تمسخر ناتوانی افراد نیست چون حتی هر اندیشمند و عالمی نیز در عمده موارد خارج تخصص خود بسیار ناتوان و چه بسا ناتوان تر از افراد عادی هم هستند که کاملا طبیعی است
و لذا طراحی افراد مبتدی نه تنها قابل تمسخر نیست بلکه قابل تقدیره ولی طراحی ضعیف افراد صادق منجر به تولید انبوه نمیشه.
و لذا این شخص بسیار بیشتر از توانایی علمی توانایی تدلیس و تلبیس و عوام فریبی داشته که نظر تولید کننده را برای تولید انبوه این طراحی ضعیف جلب کرده
و لذا ضعف فاحش و مشهود مدعی قدرت قابل تمسخره ولی تلاش ضعفا قابل ستایش
به هر حال ببین ایراد داخل مستطیل زرد رنگ چیه ؟
سپاسمشاهده فایلپیوست 132229
ضمنا درصورت امکان جناب farzad. عزیز زحمت آخرین تست را تقبل و نتیجه را اعلام فرمایند یعنی دیود را اضافه کنید تا عملکرد دستگاه دقیقا مشابه گذشته بشه یعنی دیگه نور ضعیف و بی مورد لامپ قرمز هم وجود نداشته باشه .
راحت ترین روش برای اضافه کردن دیود را در تصویر پشت برد مشخص کردم.
بطوریکه
1- باید پایه 3 را بکلی از مدار چاپی آزاد کنی که به جایی متصل نباشه
2- سپس دیودی ( که برنگ آبی مشخص کردم ) را در محل پارگی و مطابق تصویر زیر نصب کن بطوریکه آند دیود به پایه 3 متصل بشه و کاتد به مدار
3- مقاومت 1 کیلو واقع در مستطیل زرد بالا را خارج کن و همین مقاومت را بین پایه 3 و 4 در مربع زرد لحیم کن.( برنگ آبی مشخص کردم )
در پایان کار فقط یک مقاومت 1 کیلو و یک دیود که با قلم آبی در مربع زرد مشخص کردم پشت برد قرار میگیره
به این ترتیب دیود مطابق نقشه اضافه شده است.
آخرین ویرایش: