- 2012-03-18
- 10,107
- 80,178
سلام استاد
2 مورد ..
اول اینکه منظور من از سوختن ترانزیستور بود نه زنر .. شما در پست های قبل فرموده بودید زنر تحمل ولتاژ بالا را به شرط جریان بسیار کم دارد و مورد توجه بنده بود .. ولی ترانزیستور بر خلاف زنر قابلیت تحمل ضربات ولتاژ را ندارد و برای همین در همین مدار سویچینگ برای محافظت از ترانزیستور از زنر استفاده شد..
مورد دوم..
بیس ترانزیستور 2n3055 برای جریان عبوری از کلکتور تاده آمپر نیازمند 2 تا 3 امپر جریان هست .. این مدار نمیتواند به بیس ترانزیستور 3 آمپر تحویل بده تا جریانی از کلکتور جاری بشه و عمل برش ولتاژ انجام بشه .. در واقعیت در این مدار اصلا ترانزیستور روشن نمیشه تا کاری بکنه..
برای همین پیشنهاد ترانزیستور دارلینگتون را دادم ..که تنها ایراد ان اختلاف ولتاژ 1.2 ولتی به جای 0.6 ولتی در خروجی هست
اگر اشتباه گفتم ببخشید
منتظر نظرتون هستم استاد گدانقدر ..
درود
فرمودید :
ولی ترانزیستور بر خلاف زنر قابلیت تحمل ضربات ولتاژ را ندارد و برای همین در همین مدار سویچینگ برای محافظت از ترانزیستور از زنر استفاده شد..
مورد دوم..
بیس ترانزیستور 2n3055 برای جریان عبوری از کلکتور تاده آمپر نیازمند 2 تا 3 امپر جریان هست
...در واقعیت در این مدار اصلا ترانزیستور روشن نمیشه تا کاری بکنه
.
اگر این نظریه ها را به نقل از من منعکس فرمودید آدرس و پست مربوطه را اعلام فرمایید تا سوء برداشت را رفع کنم.
و اگر نظر شماست ادله خود را اعلام فرمایید .
سپاس