اگر این برد ترانزیستور 13009 داره کنارش دقت کن دیود فکر کنم fr107 باشه اونو چک کن اگه این دیود نبود دنبال فست دیود بگرد[/URL][/IMG]
سلام.اساتید یه راهنمایی کنید.
پاور تابلوروان خروجی نمیداد.فیوز پریده بود.
خازن های بزرگ ورودی رو عوض کردم و دوتا خازن کوچیک کنار ترانزیستورهارو عوض کردم بعلاوه پتانسیومتر.برای چند لحظه خروجی داد ولی دوباره قطع شد.بعدش اومدم خازن های اطراف آیی سی و خود آیی سی رو عوض کردم.هنوز مشکل پابرجاس.منتها اینبار صدای صوت میاد با خروجی خیلی کم.اون قسمتی که با فلش علامت گذاشتم دست یکی دیگ بود که عوضش کرده منتها به نتیجه نرسیده.منم با تعویض خازن های بزرگ یه لحظه خروجی داشتم اما بعدش خروجی قطع شد.لطفا راهنمایی کنید
دیودا سالمن.امروز ترانزیستورها سوختناگر این برد ترانزیستور 13009 داره کنارش دقت کن دیود فکر کنم fr107 باشه اونو چک کن اگه این دیود نبود دنبال فست دیود بگرد
سلام خدمت دوستان.داخل این منابع تغذیه زنبوری به مشکلی مواجه شدم که داخل این تاپیک اصلا مطرح نشده و خیلی گیج کننده است.یک منبع تغذیه ۱۲ولتی۲۰ آمپر را تعمیر کردم ولی ولتاژ تغذیه ایسی ۱۰ ولت بود سلف خروجی را تعویض کردم ولتاژ تغذیه به ۱۴ نیم ولت تغییر کرد به محض اتصال بار یکی از ترانزیستورهای قدرتم سوخت فکر میکنید مشکل از کجاست؟
سلام خدمت دوستان.داخل این منابع تغذیه زنبوری به مشکلی مواجه شدم که داخل این تاپیک اصلا مطرح نشده و خیلی گیج کننده است.یک منبع تغذیه ۱۲ولتی۲۰ آمپر را تعمیر کردم ولی ولتاژ تغذیه ایسی ۱۰ ولت بود سلف خروجی را تعویض کردم ولتاژ تغذیه به ۱۴ نیم ولت تغییر کرد به محض اتصال بار یکی از ترانزیستورهای قدرتم سوخت فکر میکنید مشکل از کجاست؟