- 2012-03-18
- 10,107
- 80,099
درود...
درحالیکه اتصالات متصل میباشد آداپتور رو هم متصل نموم و سیم منفی vcc اتصالات رو قطع نمودم تغذیه روشن کردم تغذیه طبق شرایط قبل و درست کار میکنه ( ۲/۵ الی ۲۴ ولت بدون صدای اضافی ترانس )
در همین حالت سیم قطع شده اتصالات رو متصل کردم و هیچ تفاوتی نکرد انگار متصل نشده
تست ۲-
فرمودید به کاتد دو دیود یکسوساز متصل کنم که از طریق مقاومت.....
در تغذیه فوق کاتد دو دیود مورد اشاره مستقیما به vcc متصل میباشد
اتفاقا چون فضای vcc بابت لحیم کاری اتصالات کم بود قبلا به همین دیود متصل کردم که فاصله خیلی کمی با vcc داره حدود یک سانت
و سیم منفی رو هم به خردجی منفی مدار متصل کرده ام (البته این سری سیم منفی رو مستقیم به خود منفی vccمتصل کردم ولی تغییری نداره و ولتاژ مثل قبل پایین میکشه
کمی کنجکاوی کردم و ولتاژ خازن اتصالات اخیر رو در کمترین و بیشترین حالت ولوم اندازه گیری کردم
در حالیکه ولوم ۲۴ ولت تنظیم میباشد ولتاژ خازن اتصالات ۳۵/۵ ولت
و ولوم روی ۴/۵ولت تنظیم باشد ولتاژ خازن اتصالات ۱۲/۷۰ ولت میباشد
خازن ۴۷ میکرو
هنگامیکه آداپتور به تغذیه متصل بود سیم اتصالات بیرونی که قطع کرده بودیم رو متصل کردم ولی هیچ فرقی نمیکرد
یعنی مثلا روی حداقل ولتاژ که ۴/۵ولت هست با با متصل نمودن سیم قطع شده باز هم ولتاژ همون بود و هیچ گونه تغییری نداشت
رگلاتور هم ۱۵ ولتی نصب شده
زینر رو باید کمی جستجو کنم شاید نداشته باشم
سعی میکنم از تو اوراقیها پیدا کنم
زینر ۱۶ ولتی ندارم ۱۵ ولتی دارم و ابعاد کوچکتر از اون ۱۵ ولتی که نمیدونم چند ولتیه
یک برد تلوزیون رنگی اوراقی هم دارم ولی بعید میدونم داخلش باشه (همه زینرهاش از نظر ابعاد از ۱۵ ولتی خودم کوچکتر هستند )
سپاس از شما.
درود
گفتی در حالت ۴،۵ ولت vcc ولتاژ ۱۲ ولت داره ولی این ۱۲ ولت را با سیم پیچ و رگلاتور در vcc داری یا در شرایط دیگه ۱۲ ولته
اگه در حالتی که فقط سیم پیچ و رگلاتور متصله و آداپتور قطع است ولتاژ vcc هم ۱۲ ولته دراینصورت از تعداد دور بالاتر استفاده کنی درست میشه یعنی بترتیب از تعداد دور بیشتر از ۱۰ دور استفاده کن تا ولتاژ vcc کمتر از رگلاتور نباشه .
اساسا تعداد دور مختلف را برای همین هدف پیشنهاد کردم تا چنانچه ۱۰ دور کافی نبود از تعداد دور بیشتر استفاده کنی ولی با توجه به اشتباه عجیبی کردی و منجر به صدمه تغذیه شد هدف اولیه فراموش شد.
یعنی اگه رگلاتور را با صلاحدید خودت حذف نمیکردی و نمیسوخت و بترتیب از تعداد دور مختلف استفاده میکردی همون ابتدای کار رفع شده بود .
الان تازه به وضعیت اولیه که تغذیه سالم بود برگشتیم.
اگه رگلاتور ولتاژ بالاتر تا ۲۰ وات هم داشته باشی بهتره ولی vcc نباید کمتر از ولتاژ مورد نیاز رگلاتور باشه.
سپاس
آخرین ویرایش: