- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
به نام خدا
استاد این تغذیه یه عیب بدی دارند اونم اینکه مثلا جریان رو میای میبندی
رو کمترین حالت ممکن ولی متاسفانه تو لحظه اول کسری از ثانیه جریان اولیه بالای داره که اگر اتصالی پیش بیاد و دستگاه حساس باشه
سریع میسوزه آیا راهی داره برای درست کردنش
درود
استاد اسدی عزیز
اشکالی که فرمودی آیا رفع شد یا واقعا از صحت مونتاژ مطمئنی و ضعفی در این تغذیه پیدا کردی ؟
چون این تغذیه سالیان درازی وسیله کارم بوده و مشکلی ندیدم البته من بهمان اندازه که در طراحی سختگیر هستم و سعی میکنم در زمان طراحی شدیدترین فشارهای ممکن را به سیستم وارد کنم تا نقاط ضعفش مشخص بشه و رفع کنم بهمان اندازه در استفاده از هر دستگاهی فوق العاده محتاط هستم و بنحوی استفاده میکنم که کمترین فشار را تحمل میکنه
و لذا ازآنجا که من این تغذیه را طراحی نکردم و سالیان دوری که اساسا قادر به طراحی نبودم مونتاژ و فقط استفاده کردم ممکنه بدلیل این خصوصیتم و نحوه استفاده ، نتونستم ضعفشو ببینم .
لذا اگه از ضعف مربوطه مطمئنی بصورت کامل و شفاف اعلام کن که در چه شرایطی صدمه می بینه تا منم تست کنم و اشکال را ببینم و رفع کنم.
احتمالا از ترانس ۲۴ ولت استفاده کردی که نباید استفاده کنی زیرا ادعای نقشه بابت حداکثر ولتاژ ۳۰ ولت ناصحیحه و آپ امپ ها در مرز اختلال قرار میگیره و احتمال صدمه زیاد میشه و لذا همواره تاکید کردم از ولتاژ پایینتر مثلا ترانس ۱۸ ولت ( یعنی ترانس ۹ ولت سه سر که فراوونه و دو سر ابتدا و انتهایی ۱۸ ولته ) استفاده کنید .
سپاس