چشم توصیه شمارو هم اجرا میکنیم مهندس:yes:
درود
تابحال موضوع را بصورت های مختلفی مطرح کردی .
اینکه هدف اصلی را مطرح نمیکنی اشکال نداره و فقط دیرتر به مقصد میرسی .
اما روش شما شایسته نیست.
اولا تغییر مدعا موجب سردرگمی میشه و تحقق مقصود را دشوار و چه بسا ناممکن میکنه.
ثانیا اینکه سوال میپرسی و توصیه را مغایر با اطلاعات و تجربیات خود میدونی گویای اطلاعات عمیق تر و وسیع تر شماست که اشکالی نداره و بعید نیست دانش کاملتری داشته باشی اما دراینصورت سوالات بعدی خطاب به همان شخص قابل هضم نیست.
اگر مطمئنی دانش و تجربه شما قویتر و دانش من ضعیف است که هست چرا باز هم اصرار داری من مشکل شما را بررسی کنم.
ثالثا برای استفاده از هر سیستمی ابتدا باید از صحت و سلامت آن مطمئن باشی و لذا توصیه کردم سلامت سیستم را ، با حباب لامپ تست کنی که فرمودید دراختیار ندارید سپس توصیه کردم با نصب مقاومت ۴۵۰ اهم در محلی که مشخص کردم تست فرمایید که حیرانم چرا تابحال از انجام این آزمایش ساده امتناع فرمودید تا لااقل خودت از صحت و سلامت سیستم مطمئن شوی .
رابعا اگرچه طرح یک موضوع در تاپیک های مختلف ، خلاف مقررات و مستحق برخورد و محرومیت است اما با توجه به اینکه پست های متعددی در این تاپیک صادر شده لااقل در آن تاپیک به اطلاعات این تاپیک اشاره میکردی و راهنمای بعدی را از نتایج مطلع و از اتلاف وقت وی پیشگیری میکردی .
علی ایحال درحالیکه خود را مجرب در امور لامپ کم مصرف معرفی فرمودی ، معذالک تصور میکنی مصرف کننده اصلی لامپ ها دو فیلامان لامپ است و علیرغم توضیحات مکرری که تقدیم کردم هنوز معتقدی مصرف کننده لامپ ها ، گاز لامپ نیست .
ضمنا معتقدی مقاومت اهمی سیم پیچ ها تعیین کننده جریان است و این موضوع که سیم پیچ هایولتاژی را با ۱۵ اهمی سری کرده و بجای یک فیلامان نصب کردی تابحال در این تاپیک اعلام نکردی که موجب گمراهی پاسخگو میشه.
بزرگوار اگر قصد داری به نتایج صحیحی برسی باید واقعیت را گزارش کنی نه برداشت و تصورات خود را.
د ر هر صورت توصیه را اجرا کن تا ثابت کنم اشتباه میکنی به نحوی خودت هم قبول کنی اشتباه میکردی. به شرطی که حدس و گمان را بجای آزمایش اعلام نکنی چون دراینصورت به من اجحاف میکنی و وقت بیهوده ای تلف میشه و به خودت هم ضرر میرسونی.
چند صباحی اطلاعات خودت را کنار بگذار و فقط توصیه را اجرا کن تا یسرعت نتیجه را ثابت کنم .
سپاس