- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
بابت توقع بی جا و طرز فکر اشتباه در این مورد از شما و دیگران عذر خواهی میکنم
من قصد دلخراشی شمارو نداشتم که متاسفانه این اتفاق افتاد دیگران ونتنها شما هیچ وظیفه در قبال اراعه خدمات در هرزمان و مکان ندارید و اگر این باشد یک لطف بزرگ است
این فضا مجازیست و من در خصوص زندگی و مشغله و مشکلات شما اطلاعی ندارم بابت اتلاف وقت شما هم بسیار پوزش میطلبم و اگر فرض بر این که این فضا ایده آل بود نباید این توقع را از مخاطب داشت.
درود
متاسفانه نتونستم در حجم معقولی بقیه پاسخ را تقدیم کنم
اما احتمالا،فردا تکمیل و تقدیم میکنم
از لطف شما سپاسگزارم و عرایض قبلی ارتباط چندانی با شدت مشغله نداره و اگه تمام وقت آزاد بودم توجیه گر استنباط شما نبود
به هر تقدیر من هرگز نگفتم بلد نیستم که تصور کنید مخفی میکنم بلکه اتفاقا ترانس سوئیچینگی که من به وفور ساختم ، باور نمیکنم هیچ تولید کننده ای در دنیا قادر باشه ایده آلتر و دقیق تر از من بسازه البته ادعا نمیکنم هیچکس نمیتونه مشابه من بسازه بلکه اطمینان دارم کسی نمیتونه ارزنده تر و ایده آلتر از من بسازه یعنی بسیارانی قادرند مشابه من بسازند اما من از طریق محاسبه نمی پیچم بلکه بروشی که بارها تقدیم کردم سیم پیچی میکنم .
و حیرتم از اینه درحالیکه محاسبه ترانس سوئیچینگ در قبال فقط یکی از باران اطلاعات محرمانه ای که متعلق به خودم است و در دنیا توسط من منتشر شده مثلا تست دقیق ترانزیستور داخل مدار ( با روش متفاوت با دیگران و بسیار دقیق )و یا تست آپ امپ داخل مدار ( که باورکردنی نبوده ) و بسیار بسیار ارزشمندتر از محاسبه ترانس است و براجتی و به وفور اینگونه اطلاعات را منتشر کردم و حتی برای دریافت اجباری تشکر هم هیچیک از پست ها را بصورت مخفی تنظیم نکردم ، چطور ممکنه اطلاعات غیرمحرمانه و کلاسیک محاسبه ترانس که در منابع فراوانی منتشر شده و قابل دسترسی است مخفی کنم ؟
و پاسخ ندادی که کجا پاسخ شما را دریغ کردم و حتی بهترین روش ساخت ترانس سوئیچینگ را تقدیم کردم و برات ثابت میکنم شخص یا شرکتی که تصور میکنی در ساختن ترانس سوئیچینگ از محاسبه علمی استفاده میکنه سخت در اشتباهی مگر اینکه کلیه ترانس ها را در شرایط یکسانی تولید کنه .
و از کجا میدانید ترانسش ایده آله ؟
در سوئیچینگ حتی خطای نیم دور هم با عوارضی همراه میشه اما من با چشمم دیدم که در تولیدات ایرانی حتی با تلرانس و خطای ۱۰ دور پیچیده میشه ،چون ملاک و معیارشون اینه که یه چیزی تولید بشه و به طول عمر و بازدهی و حرارت و نویز و غیره کمترین توجهی ندارند زیرا وقتی میتونن شما رو با مدرک فوق لیسانس مرتبط با الکترونیک فریب بدهند دلیلی برای ساختن ترانس ایده آل ندارند .
کوتاه سخن اینکه من حتی برای سیم پیچ ترانس سادهٔ هسته آهنی برای فرکانس ۵۰ که بسیار ساده است به محاسبه علمی بسنده نمیکنم و قبول ندارم چه رسد به سوئیچینگ چرا ؟
چون کافیه فقط به اطلاعات دقیق یکی از فاکتورهای لازم ازجمله ناخالصی سیم مسی و یا جنس و ضریب هسته دسترسی نداشته باشم که ندارم دراینصورت بازدهی و طول عمر ترانس هسته آهنی هم بشدت افت میکنه بطوریکه زیادی داغ میکنه و یا کاملا خنکه که هر دو نشانه حاکی از عیوب و عوارض خطاهاست.
اما با سعی و خطا ، در زمان کوتاهی قادریم ایده آلترین ترانس را بسازیم ، زیرا نتیجه عملی کار ملاک ماست و هیچ نیازی به ضرایب و ناخالصی سیم و فرکانس و غیره نداریم و تا جایی که افزایش تعداد دور موجب بهبود جریاندهی میشه افزایش میدیم و جایی که دیگه افزایش تعداد دور موجب کاهش بازدهی میشه تعداد دور را کاهش میدیم و به این ترتیب ترانسی با دقت بینظیر خواهیم ساخت که دقیقا منطبق با ضرایب و کلیه نکات لازم است
درواقع ما ترانس را محاسبه میکنیم که نزدیک به ایده آل بلشه اما من ترانس نزدیک به ایده آل میسازم که خودبخود منطبق با علوم فعلی و حتی علوم آینده است
بقیه فردا
سپاس
آخرین ویرایش: