- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
استاد بزرگوار همه ی توضیحات شما را میدانستم و این را هم میدانم که پیچیدن ترانس و محاسباتش از دست شما بر میاد و با این همه تجربیات چندین و چندساله که دارید خیلی بهتر از همه ی ما میتوانید آن را آموزش بدهید .
من علاقه زیادی به یادگیری و فوت فن ترانس سوعیچینگ دارم اگر هزینه ای هم داشته باشد میپردازم.
امیدوارم که روزی شاهد آموزش آن توسط شما و یا دیگر اساتید در این انجمن باشم. namaste
و یا اگر روزی مشرف به طراحی آن شدم حتما آموزش طراحی آن را قرار میدهم.
سپاس متقابل:32000000:
درود
عجیبه که این پست را قبلا لایک کردم ولی محتوای آنرا بخاطر ندارم و پاسخ ندادم.
در هر صورت کم لطفی کلانی کردی که تصور کردی اطلاعاتم را مخفی کردم تا در قبال هزینه ای تقدیم کنم که اگرچه خلاف عرف و شرع و قانون نیست اما خارج از خصوصیات منه که بابت پاسخ یک سوال هزینه ای مطالبه کنم و لذا از این جهت برداشت شما صحیح نیست زیرا :
اولا من مطلبی را پنهان نمیکنم و اگه سوالی خصوصا از ناحیه شما مطرح بشه مطمئن باش در حد بضاعتم پاسخ میدم
و اگه بدلایلی از جمله مشکلات روزمره فرصت کافی نداشته باشم حتما اعلام میکنم و در فرصت های آتی پاسخ کامل میدم.
ثانیا خاطرم هست که پاسخ مقدور را در تاپیکی تقدیم کردم که محاسبه ترانس سوئیچینگ نیاز به اطلاعات کامل از مشخصات ولتاژ ورودی از جمله فرکانس ، دیوتی ، زمان روشن و خاموشی پالس و نوع پالس و هارمونی ها و ظرفیت سیم پیچ اولیه و غیره داره که دستیابی به کلیه فاکتورهای لا زم ، داستان امیر ارسلانه و مقرون بصرفه نیست.
مضافا که پس از محاسبه هم بدون تردید باید تست بشه و بروش سعی و خطا اصلاح بشه و تمامی تولیدکننده ها ناگزیر به اصلاح هستند .
بنابرین در صورت اصرار به پیچیدن ترانس سوئیچینگ ، ساده ترین و بصرفه ترین شیوه ، روش سعی و خطاست که علیرغم سادگی ، با پیچیدگی هایی همراه است اما بسیار ساده تر و دقیق تر از محاسبه حاصل میشه.
سپاس
آخرین ویرایش: