درود
امیر جان ، مجید جان ، صمد جان و poomm عزیز از لطف مستمر و تشویق پر اثر ، حبیب عزیز توسط حضرات عالی و دیگر دوستان سپاسگزارم
جدا پشتکار و همتش قابل ستایش است بخصوص که تجربه ای نداشته و اثار حیرت انگیز و شاهکاری خلق کرده .
بطوریکه با توجه به حجم ناچیز ترانس تصور میکنم حتی ۲ کیلو وات هم نیست و ضعیف تر بنظر میرسه و لذا درحالیکه در این خصوص تجربه قابل توجهی دارم معذالک کیفیت جوشکاری با چنین ترانسی موجب شگفتی من نیز شد .
امیدوارم شاهد محصولات ارزنده دیگر و حاصل آمیختگی توامان علم و تجربه و درخشش کلیه علاقمندان عزیز باشیم .
حقیقتا تحمل وزن ترانس با یکدست که در مورد اینورتر ناممکن است گویای حجم و وزن این دستگاه است که بمراتب کمتر از وزن اینورتر بنظر میرسه و مزیت بسیار قابل توجهی است که حمل آنرا در هر محل و هر ارتفاعی بسیار ساده و مقدور میسازد.
بهمین سبب اعلام وزن ترانس هم حقیقت یادشده را شفاف تر میسازد.
ضمنا سادگی و لذا احتمال ضعیف خراب شدن ترانس ساده و نیز قیمت نازل این محصول از دیگر مزایای آن نسبت به اینورتر است که برتری آنرا پررنگ تر میسازد.
فقط حبیب عزیز بیش از حد منو شرمنده میکنه و بسیار بیشتر از قاعده تشکر و تقدیر میکنه که بدون اغراق ، و به تنها فرزندم سوگند ، موجب اذیت و عذاب شدید من میشه و با تمام وجود انتظار دارم تعدیل بشه.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 160319
درود
بسیار عالی
این تاپیک راجزء تاپیک های مهم منظور کردم
سپاس
سلام بر استاد مهربانم غزال ودوست عزیزم اقا حبیب متشکرم متشکرم متشکرم .یک دنیا ممنونم .............
با سلام
خدا قوت دوست عزیزم و حسابی خسته نباشی
و همچنین خدا استاد رو هم در صحت و سلامت کامل برامون نگه داره که بسیار زحمت کشیدند و البته مثل همیشه صبور بودند
خیلی زحمت کشیدید و گرفتن نتیجه، شیرینی زحمت رو دو چندان کرد. خداقوت
سلام
جناب حبیب خان خسته نباشید
راهنمایی و حوصله استاد غزال عزیز مثل همیشه قابل ستایشه
جناب استاد حبیب لطف کنید روی کاغذ شماتیک رو مشخص کنید
نمره و تعداد دور اولیه
نمره و تعداد دور ثانویه
طول و عرض و ضخامت هسته
ممنون
سلام بر شما لذت بردم حبیب عزیز
و خدا قوت خدمت استاد توانمند و دوست داشتنی غزال بزرگوار
کار ارزشمندی انجام دادید حبیب عزیز
شاد پیروز باشید
درود
دوستان بسیار عزیزم :
استاد گرامیم :
نمی دانم کدامین جمله را برای توصیف محبت هایتان بنویسم
ممنون بابت همه تلاش ها ، محبت ها ، لطفها دلگرمی دادنها و حتی تشکر کردن هایتان
استاد عزیزم ادب حکم می کند بابت لطف و محبتی که دیگران به ما دارند از آنها تشکر نماییم، هر چند تشکر ما کاربران صرفا لفظی خواهد بود لذا بسیار کوچک میباشد و در مقابل زحمات آن عزیز بزرگوار قطعا جبران ناپذیر خواهد بود
لذا این کرامت و بزرگ منشی بیش از اندازه بزرگوار میباشد که عنوان مینمایید باعث رنجشتان خواهد شد
بدون تردید این بر خلاف خواسته ما خواهد بود لذا به روی چشم
در حد ممکن سعی میشود جلوگیری گردد
و اما در مورد ترانس فوق نیز همگان میدانند و نیازی به بازگویی نیست
ولی این قدرت و ید طویل معلومات و تجربیات شخص شماست که به اون قدرت بالایی بخشید
وگرنه زحمات و خلاقیت و پشتکار بدون معلومات فقط هرز خواهد بود
لذا اگر بنده موفق به دستیابی امری تغریبا ناممکن گشتم حقیقتا پشت پرده حقایقی پنهان بود که نمایان ساختم
امیدوارم زیر سایه پر مهر شما بتوانیم بیشتر پیشرفت نماییم
دوستان بزرگواری که محبت و انرژی دادند و شرمنده نمودند اولا ترانس موصوف ناقابل میباشد و هر کدام از دوستان که تمایل داشتند حاضر خواهم بود بعنوان هدیه ناقابل تقدیم نمایم
دوما همانطور که استاد بزرگوارم فرمایش نمودند
از محسنات این ترانس علاوه بر قیمت بسیار ناچیز اون که حتی همگان میتونن با مبلغ بسیار ناچیزی صاحب ترانس جوشی نه چندان ضعیف گردند
و منزل یا محیط کارگاه خود را مزین به دستگاه جوشی نمایند
بلکه وزن بسیار پایین اون که ( هر چند دقیقا وزن نکردم ولی حتما دو اولین فرصت وزن خواهم نمود ) که حدود ۶ یا ۷ کیلو گرم میباشد
و نکته بسیار ارزشمندتر اون که عمر بسیار بالای اینگونه ترانسها میباشد که تجربه بالاترین حاکم میباشد
لذا با کوچکترین تحقیق در همین انجمن حاضر متوجه خواهیم شد دستگاههای نوظهور اینورتر با وجود تازه نفس بودن مشکلات عدیده ای دارد که کارشناسان مربوطه رو نیز گاها از خود بیخود و بیزار مینماید
لذا داشتن چنین ابزار باارزش و بدون دردسر و کم هزینه و پرکاربرد واقعا نعمتی میباشد که توسط استاد عزیزم به جملگی ما ارزانی شده
فلذا بنده به همگان پیشنهاد ساخت آن را توصیه خواهم نمود
بابت هر گونه سوال و کمک و درخواست نیز تمام و کمال در خدمت خواهم بود
سپاس و تکریم