آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام سوال مبتدیانه.
الان ما سیم هایی که از حباب در میان و به دور 4 تا پین روی کیت میپیچند رو باید باز کنیم انوقت برای بستنش باید چی کار کرد؟ایا میشه لحیم کرد یا مشکلی براش پیش میاد؟
سوال بعدی:
برای تست فیلامان باید یه سر مولتی متر رو به پین های کنار هم بزنیم؟لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست خوبم
هم می تونی دوباره بپیچی و هم لحیم کنی فرقی نداره.
برای تست فیلامان هم می تونی از تست بیزر مولتی متر استفاده کنی و هم تست اهمی
برای تست بیزر اگر پروب ها رو به دو سیم بیرون اومده از یک طرف لامپ بزنی در صورت سالم بودن باید مولتی متر بوق بزنه.
برای اون طرف لامپ هم همین طور هست.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nema52

talar1

کاربر
2011-12-05
14
12
با سلام ،
آیا با برد لامپ کم مصرف11 واتی میتوان لامپ فلورسنت دو پینه زیر را روشن کرد ؟
در صورت امکان توضیح دهید چهار پین خروجی برد را چگونه باید به دو پین لامپ وصل کرد تا مدار کار کند؟

مشخصات لامپ: 11Watt - 2 Pin G23 Base
https://www.1000bulbs.com/category/11-watt-2-pin-g23-plug-in-compact-fluorescents

متشکرم

آخرین ویرایش:

masood789

کاربر
2012-02-09
251
621
درود . دو سیم از چهار سیم حباب های بخار جیوه توسط یک خازن پلی استر بهم وصل شده . در لامپی که لینک عکس رو قرار دادید هم در زائده انتهای لامپ خازن قرار داره . شما مدار کم مطرف رو چک کنید . اون دو پایه که به خازن متصل هست رو کنار بذارید و به دو پایه دیگه متصل کنید .

electronic-1

کاربر
2014-12-08
6
12
با سلام
آیا مقاومتهای لامپ کم مصرف مشابه دارند. یعنی میشود بجای یک مقاومت یک مقاومت دیگری گذاشت
چرا ترانزستورهای لامپ کم مصرف باهم فرق دارند (منظور یک شماره میباشند مثلا 13005)
چرا باوجود قرار دادن یک دیو در سر راه ترانزیستور بجای سوختن دیود ترانزیستور میسوزد
آیا راهی هست که با تغییر در قسمت قطعات ترازیستور محفظت شود و دیگر ترانزیستور نسوزد
یک برد خام لامپ کم مصرف را چگونه میشود مونتاژ کرد. (منظورم محاسبه قطعات است.مدار 40 وات میباشد)
ببخشید زیاد سؤال کردم با تشکر از زحمات شما مهندس گرامی

B4K

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2014-02-08
621
1,884
ر یــــــو
سلام میشه برد 105 واتی جایگزین 75 واتی گذاشت ؟

یک لامپ کم مصرف 100 واتی دارم رنگش صورتی شده ؟ مشکل از کجاست

rezaakbary

کاربر
2014-11-24
43
69
سلام و درود
لامپهایی که نورشون خیلی کم میشه؛مایل به صورتی و قرمز کم رنگ رو میشه تعمیر کرد؟بردش رو عوض کردم تغییری نکرد

بالا