سلام
من تقریبا این 20 صفحه رو خوندم ولی با توجه به اینکه مطالبی که می خواستم تو این 20 صفحه پخش شده خواستم اگه امکان داره جواب سوالامو تو همین پست بدید.تشکر
1.برای فیلامان اهمتر رو تو چه رنجی قرار بدم؟عددی که نشاندهنده سالم بودنه اونه چنده؟
2.اینکه بعضی از دوستان گفتن با ولتاژ 12 ولت فیلامان رو میشه تست کرد ایا با باطری کتابی 12 ولت میشه یا باید با اداپتور 12 ولت این کار و انجام بدم امکان داره تصویر و یا توضیحی از نحوه انجام این کارو بگید؟
3.دیودها در چه صورتی سالمن؟و ایا فقط دیودهایی که رو بیس کلکتور و امیتر هستن باید خارج از مدار تست شن؟
4.برای تست خازنها چکار کنم؟خازنها چطور دشارژ میشن؟
5.دیاک رو چطور تست کنم؟ امکان داره عکسی از اون قرار بدید تا بشه پیداش کرد(چون شبیه دیوده)
6.اینکه بعد از مدتی دو سر لامپ های کم مصرف و مهتابی سیاه میشن نشون دهنده چیه؟
7.در صورتیکه در اثر لحیم کاری دو پایه یک قطعه یا دو قطعه جدا(مثلا دیود و مقاومت) بهم چسبیده باشن ایا تو تست اونا مشکلی ایجاد نمیشه؟
سلام دوست من تجربه زیادی در مورد تعمیر لامپ کم مصرف ندارم اما مورادی رو که اطلاع دارم جواب میدم سایر موارد رو حتما دوستان جواب میدن
1. روی کمترین رنج اهممتر قرار بدید معمولا فیلمان اهم کمی داره و روی تست بازر ممکنه بوق بزنه
2. فیلمان با وصل شدن 12 ولت کمی رو شن میشه برا اینکه کاملا متجه بشد عکس برای نمونه گرفتم که در زیر می بینید . باتری یا اداپتور مورد نظر شما قانونا اگر بتونه جریان رو تامین کنه باید مثل شکل زیر جواب بده . توی این تستی که توعکس گرفتم برای 23 وات 340 میلی امپر هست برای لامپ های وات بالاتر یادم نیست چنده ، ولی حالا شما 1 امپر در نظر بگیرید . اگر تست کردید نتیجه رو برای ما هم بگید .
[hide]
[/hide]
3 . دقیق یادم نیست کدوم دیود ها باید خارج مدار تست بشن ولی قبلا توی همین تایپیک گفته شده . میتونید برای تست فقط یک پایه رو خارج کنید
4. موضوع خازن ها خیلی در موردش بحث شده در بخش الکترونیک سایت به قسمت تست قطعات برید اونجا مفصل بحث شده
5. صفحه 14 پست 139 اقای
NICHICON کامل جواب دادن همین تایپیک
6 . اطلاع دقیق ندارم جایی خوندم که این لامپ ها اگه درست بشن هم زیاد دوامی ندارند !!!
7. قطعات یا بوسیله مس روی فیبر یا لحیم یا سیم روی برد با هم در ارتباط هستندبرای برخی امکان تست روی برد هست برخی هم باید خارج بشن .