آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

rezanima

کاربر
2013-06-09
14
61
سلام
یه لامپ وات پایین (18) دارم که ترانزیستورش سوخته اما مدل ترانزیستور 2482 هست که پیدا نکردم اگه ممکنه یه مشابه براش معرفی کنید که تو بازار موجود باشه .

با سلام به جای این ترانزیستور میتوان ترانزیستور 1001یا13003یا 13005 گذاشت اما بیس وکلکتور باهم فرق میکنه که باید جهتش را مخالف کرد یعنی اگر قسمت نوشته شده به ترانزیستور دومی نگاه میکرد به قاب نگاه کنه

rezanima

کاربر
2013-06-09
14
61
با سلام
راهنمای تعمیر لامپ های کم مصرف
1.ابتدا از سالم بودن فیلیمان {حباب لامپ} مطمئن شوید
واین کار را میتوان بوسیله ی اهم متر انجام داد
2.دیود هارا با اهم متر اندازه بگیرید اگر اتصال کامل کرد عوض کنید
4.ترانزیستر هارا اندازه بگیرید
6.مقاومت هایی که به امیتردو ترانزیستورمتصل شده را اندازه گیری کنید
7.لامپ {قسمت حباب }که دارای 4سیم است از هر دو قسمت لامپ یک سیم به یک خازن سرامیکی وصل میشود ان را هم چک کنید اگر اتصال کامل کرد عوض کنید
8.در نهایت مقامت 470 کیلو یا 560 کیلو وخازنی که به ان وصل شده را {102&152}عوض کنید تمام

rezanima

کاربر
2013-06-09
14
61
با سلام به جای این ترانزیستور میتوان ترانزیستور 1001یا13003یا 13005 گذاشت اما بیس وکلکتور باهم فرق میکنه که باید جهتش را مخالف کرد یعنی اگر قسمت نوشته شده به ترانزیستور دومی نگاه میکرد به دیواره قاب نگاه کنه
--------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام ببخشید بیس وکلکتور باهم فرق نداره بیس و امیتر باهم فرق داره ولی طوری که گفتم اون طور بگذار

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
میشه بجای فیوز از مقاومت 1 وات مثلا 10 اهم استفاده کرد؟

بله در توانهای پایین میشه و محافظ خوبی هم میشه و از گسترش خرابی هم بیشتر و بهتر جلوگیری می کنه و من همیشه قبل از فیوز اضافه میکنم
مضافا که خودشون بعد از فیوز مقاومتهای کمتر از یک اهم دارند

اما همانطور که استاد عزیزم فرمودند در مصرف کننده های پر توان استفاده از مقاومت 10 اهم موجب افت ولتاژ قابل توجه و اختلال کار سیستم میشه و لذا مقدور نیست
بویژه که مقاومت 1 وات در مصرف کننده های پر توان فورا دود میشه و لذا توان مقاومت باید متناسب با جریان باشه.
سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
لامپ60 وات که ترانزیستورهاش سالمه ولی نورش کمه ایراد از چی میتونه باشه

سلام
با احتمال زیاد خازن بزرگ تغذیه که معمولا چند خازن موازی است خرابه
درغیراینصورت لامپ خرابه

سپاس

tamishan

کاربر
2013-06-06
142
208
مازندران-بهشهر
سلام
با احتمال زیاد خازن بزرگ تغذیه که معمولا چند خازن موازی است خرابه
درغیراینصورت لامپ خرابه

سپاس
خازن شارژ ودشارژ میشه لامپش سالمه بایه برد دیگه تست شده ممکنه از ترانس چاپر باشه؟

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
خازن شارژ ودشارژ میشه لامپش سالمه بایه برد دیگه تست شده ممکنه از ترانس چاپر باشه؟

سلام
سوختن ترانس لامپ کم مصرف تقریبا محاله
اگه لامپ و خازن تغذیه سالمه پس خازن های سرامیکی خصوصا خازن فیلامان را تست کنید

سپاس

tamishan

کاربر
2013-06-06
142
208
مازندران-بهشهر
سلام یه لامپ 90 وات دارم که هم لامپش سالمه و هم قطعان مدار لامپ روشن نمیشه ولی زمانی لامپ رو از برق خارج میکنم و فیش اهم متر رو به پایه بیس یکی از ترانزیستورها میزنم لامپ یه لحظه روشن میشه مشکل از چیه؟

بالا