با سلام :سلام. خسته نباشید استاد رجبی. چرا وقتی میکروفن نزدیک آمپلی فایر میشه تو بلندگوها صدای سوت شدید شنیده میشه؟ این موضوع بیشتر تو اکو همراه ها دیده میشه. من خودم تا حالا چندینتا سیستم همراه بستم همش این مشکل رو داشته. وقتی میکروفن نزدیک دستگاهه و ولوم صدا رو زیاد می کنم صدای بوق آزار دهنده ای میده. راه حلی داره اگه داره ممنون میشم
با سلام :salam
jenabe gadraj lotfan javabe ma ro ham bedahid ...
mamnoon misham.
با سلام:سلام
اساتيد عزيز لطفا راهنمايي بفرماييد
1.براي ساخت يك بوبين به ظرفيت 6.8 ميكروهانري روي قرقره پلاستيكي به قطر 1 اينچ وهسته هوا بايد از چنددور و چه قطر سيمي استفاده كرد؟
2. من براي ساخت يك امپلي فاير به قطعات زير احتياج پيدا كردم.لطفا بفرماييد كه اين قطعاتو ميشه توي بازار تهيه كرد يا نه؟....البته اگر قطعات پيدا شد ميخوام از تمام مراحل ساختش عكس تهيه كنم و اپلود كنم تا همه دوستان لستفاده كنن.
mjl21193....mjl21194
mje15031....mje15030
bf470....bf469
2sa1084
با سلام :جناب gadraj سلام
براي ساخت يك امپلي فاير50w-40volt در خروجيش به يك ptc به شماره rxe250 برخورد كردم كه به عنوان pulyswitch كارميكنه.من نتونستم دربازار خودش يا معادلشوپيدا كنم .ميشه لطف كنيد و راهنمايي كنيد كه از چه قطعه اي كه بشه در بازار تهيه كرد بجاش استفاده كنم.؟
2.براي ساخت يك خازن بي پلار 47 ميكروفاراد ميشه دو قطب مثبت دو خازن 22 ميكروفارادي رو بهم بست و از دو پايه منفي استفاده كرد؟