استاد عزیز و گرامی
ولی من چندین نقشه آمپلی فایر های تجاری خارجی رو که بررسی می کردم تماما" از تیپ مثبت و منفی رو تواما" با هم استفاده می کردند اما به طور کلی نظر شما برای من مهمه . من می خوام پیش شما تجربه کسب کنم . بالاخره به قول معروف شما چند تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردین.
این که فرمودید تیپ مثبت نباشه منظورتون فقط در قسمت اوت پوت هست یا هم اوت پوت و درایور ؟؟؟؟
سپاس .
سلام
دوست ارجمندم
قطعا همگی همکاران نقشه و دستگاه دارای تیپ مثبت به وفور دیده اند و لذا من هم دیده ام و می بینم و لذا من نگفتم آمپلیفایر با تیپ مثبت وجود نداره گفتم طراحان از آن احتراز میکنند بطوریکه اساسا تیپ مثبت درحال انتقراضه
بله اتفاقا اولین پوش پولی که ساخته شد حاوی تیپ مثبت بود و تا مدتها بدون تیپ مثبت وجود نداشت اما معایب تیپ مثبت موجب احتراز از آن شد
و هر آمپلیفایری که دارای پوش پول با تیپ مثبته عمر کوتاهی داره و تابحال ندیدم تیپ مثبت سالم مونده باشه و منفی سوخته باشه ولی اینکه تیپ مثبت سوخته و منفی سالم باشه به وفور دیده ام .
عیب تیپ مثبت منحصر به این موضوع نیست و معایب فراوانی داره
ضمنا در هر طبقه ای از تیپ منفی استفاده بشه بهتر از مثبته
ولی در جریان های پایین تر عیبش قابل تحمله
ضمنا به صرف مشاهده نقشه کیفیت طراحی قابل پیش بینی نیست و هر طراحی با تست عملی نواقص طراحی را رفع میکنه و لذا اگر کلیه ترانزیستورهای آمپلیفایر تیپ منفی باشه دلیل کیفیت عالی آن نیست و باید تست بشه
اصولا در هر علم و پدیده ای بویژه در الکترونیک ، علم کلاسیک ایده اولیه را میده و آغاز کاره
بهتره آمپلیفایری که قبلا تولید انبوه شده و آزمایش کیفیت را پس داده برای کپی برداری استفاده کنی
بخصوص که مشکل طراحی pcb هم نداری زیرا طراحی pcb داستان خود را داره و در میزان نویز موثره و شما ناگزیر به استفاده از نرم افزار هستید که قابل اطمینان و ایده آل نیست
و متاسفانه مدتهاست که تعمیرگاه من آمپلیفایر قبول نمیکنه مگر بصورت استثنائی و با هزینه قابل توجه
و لذا نمیتونم مدل خاصی را توصیه کنم
سپاس