سلام :ببخشید من اینجا اون چیزی که در مورد هدفون بیسیم میخواستم پیدا نکردم
بیشتر یه گیرنده استریو با کیفیت خوب که البته بشه در اندازه مناسبی ساخت.
متشکرم:smilie_help:
سلام :سلام خدمت مهندس عزیز . من دنبال ساخت یه مدار واسه شارژ باطریهای قلمی 1.2 ولتی هستم . که بعد از شارژ کامل جریان رو قطع کنه تا باعث خرابی باطری نشه . یک سوال دیگه منم این بود که اگه ممکنه بفرمایید باطریهای قلمی ماکزیمم ولتاز خروجیشون چقدره یعنی مثل باطریهای لیتیوم پلیمر ن که (بعنوان مثال از 3.3 ولت کمتر نباید بشن و از 4.2 ولت نباید بیشتر بشن )یا اینکه نه مقدارشون همون 1.2 ولته و فقط آمپرشونه که کم و زیاد میکنه . باتشکر از زحمات بیدریغ شما.
با تشکر فرا وان از شما فقط 1 سوال دیگر داشتمسلام :
اين هم مداري براي كنترل جريان مصرفي دستگاه مقابل كه با ولتاژ dc از 15 ولت الي 75 ولت كار ميكنه { توجه كنيد كه مدار براي 15الي 20 ولت طراحي و محاسبه گرديده و با مشخصات فوق كار بردي در بين lnb و رسيور دارد .
نحوه كار بدين صورت هست مادام اينكه جريان مصرفي lnb نرمال هست ولتاژ نيز به طرف lnb هدايت ميشود چنانكه به هر دليلي مثل اتصال كوتاه در سيم كواكسيال يا سوختن lnb و امثال..... با توجه به اينكه جريان مصرفي مدار بالا خواهد رفت { امكان اسيب رساندن به رسيور و..... } بلافاصله جريان را از lnb يا مصرف كننده قطع خواهد كرد و ال اي دي منصوبه مدار نيز به عنوان اوورلود روشن خواهد شد به محض برطرف شدن عيب يا اتصال به طور اتوماتيك برق را به مدار مصرفي هدايت خواهد كرد .
براي استفاده در موارد ديگر با ولتاژ هاي بالاتر بايد مقادير مقاومتها محاسبه و دوباره تعبيه گردد .
مدار حاضر تا 300 ميلي امپر جريان محاسبه شده در صورت نياز به تغييرات جزيي بدون تغييرات مقائير ديگر فقط مقاومت سري جريان r1 { در حال حاضر زير 3.3 اهم ميباشد } بدلخواه تغيير دهيد .
موفق باشيد .
سلام :با تشکر فرا وان از شما فقط 1 سوال دیگر داشتم
این مدار را چگونه باید تعبیه کنم چون هیچیش مشخص نیست .
با سلام :
اين هم مدار يك ميكروفون بيسيم نسبتا حرفه اي كه توسط تعدادي از شركت ها توليد و روانه بازار تجارت گرديده .
ادامه دارد :
با تشكر .
موفق باشيد .