سلام یه لپ تاپ لنوو e540 دارم که چند وقتی هست موقعی که فیش شارژر رو جدا میکنم و بعد وصل میکنم بوت نمیشه باید چندین بار فیش رو جدا کنم و وصل کنم تا بوت بشه و روشن بشه و بعد بوت شدن تا زمانی که فیش شارژر به لپ تاپ وصل باشه هیچ مشکلی نداره و روشن میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام همیشه تست رو از ابتدای ورودی شروع کنید احتمال داره شارژر شما ولتاژ و آمپر مورد نظر رو بده اما زیر بار کم بیاره ، ابتدا ولتاژ و آمپر نوشته شده زیر لپ تاپ رو چک بفرمایید و بعد با یه شارژری با همون ولتاژ و آمپر یا با همون ولتاژ و آمپر بالاتر تست بفرمایید یا شارژر رو زیر بار ببرید و با مولتی متر سری کنید ببینید افت ولتاژ یا جریان دارید یا نه - باتری بکاپ ،رم و هارد رو چک کنید
2- وضعیت دستگاه رو با باتری و بدونه باتری چک کنید (موقعی که با باتری چک میکنید آداپتور وصل نباشه)
3 سوکت یا جک ورودی رو تست و برسی بفرمایید ، در صورتی که منبع تغذیه دارید توسط سیم ولتاژ درست رو مستقیم به برد برسونید -
4 بعد از اطمینان از موارد بالا باید از به روز بودن بایوس و ای سی مطمعن بشید و بایوس و ایی سی رو هردو رو پروگرام کنید - در سری جدیدتر لپ تاپ ها ،ایی سی داخل آی او قرار داره که نیازمند پروگرامر مناسبه - (ایرادی که شما اشاره فرمودین بی ربط به ایی سی و آی او نیست )
بعد از اطمینان از موارد بالا سلامت ماسفت های ورودی و آیسی شارژ رو برسی بفرمایید (4تا ماسفت در مسیر ورودی هست که باید چک بشه)
5 بعد از تست موارد بالا ایراد از هر قسمتی میتونه باشه - اهم چک و ولت چک رو انجام بدید در صورت درست بودم اهم و ولتاژ سلف ها ی تغذیه احتمال دیسکانتی در برد هست- آبخوردگی و سولفات هم همین اثر رو میزاره که باید دقیق برسی بشه